Södertäljessä ampumaharjoituksia viime yönä

0
Kuvakaappaus 2018-01-24 11-54-06.png
24.1.2018

Södertäljessä harjoitettiin viime yönä ammuntaa, jossa kaksi 17-18-vuotiasta nuorukaista sai kevyehköjä ampumahaavoja. Molemmat paikkautettiin sairaalassa.

Poliisi sai hälytyksen ennen puoltayötä, että Lina hagenissa ammutaan. Paikalle mentiin useiden partioiden voimin ja sieltä löydettiin kaksi nuorukaista, jotka toimitettiin sairaalaan. Vammojen kerrotaan olleen lieviä. Osumatarkkuudessa siis parantamisen varaa.

Poliisin mukaan kyseessä ei ole varsinaisesti ollut murhaamistarkoitus vaan nuorukaisia on lähinnä peloteltu. Siksipä tapahtumaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Poliisi ei toistaiseksi tiedä mikä on tekojen motiivi, kertoo paikallislehti LT.

Poliisi eristi yöllä alueen ja haravoi maastoa koirien avulla. Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni tapahtumien johdosta.

https://polisen.se/Stockholms_lan/Aktuellt/Handelser/Stockholms-lan/2018-01-23-2343-Misshandel-Sodertalje/

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Södertäljessä ampumaharjoituksia viime yönä

  1. Missähän vaiheessa nämä moniosaajat keksivät käydä Suomen puolella ammuskelemassa? Kun rajavalvontaa ei ole, niin se ei ole temppu eikä mikään karauttaa lainatulla volvolla Tornioon, pistää hösseliksi ja vetäytyä sitten humanitääriseen suurvaltaan piiloon. Siellä ei poliisi tunnetusti saa ottaa tekiöitä kiinni.

    40-luvun tohinoissa itärajan asukkaille jaettiin kiväärejä partisaanien pelosta. Eikä se pelko ollutkaan aiheetonta. Liki 200 ihmistä murhattiin partisaanien toimesta. Niitä murhamiehiä sitten kunniamerkeillä palkittiin ja pääliköt pääsi korkeisiin virkoihin.

    Saapa nähdä, onko Suomella vielä pystykorvia jaettavaksi asti, mikäli tarvetta taas ilmenee ja kenelle kunniamerkkejä ja päälikönpaikkoja jaetaan.

  2. Onko tuossa kyse jostain Ruotsin cuck-poliisin tilastokikkailuista? Johtaisiko murhan yritys erilaisiin jatkotoimiin tai jotain?

    1. Kyse on varmaan vain siitä, että jos jeparit ovat katsoneet, että jäbiköitä on ammuttu jalkaan ja ne itse kertovat, että ei ollut murhatarkoitus vaan lähinnä jotain velanperintää tai muuten kovistelua, niin silloin se menee törkeänä pahoinpitelynä, koska surmaamisen tarkoitusta ei ollut alunperinkään..

  3. Onkin ollut hiljaista melko pitkään Södertäljen paskareikäkaupungissa. Kohta meno kiihtyy kun kostokierre alkaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.