Kanadan ja Britannian matkustusvaroitukset Ruotsin jengisodista aiheutti harmaita hiuksia Ruotsissa

0

680

25.1.2018

Ruotsissa on herättänyt hienoista epätoivoa Iso-Britannian ja Kanadan ulkoministeriöiden matkustusvaroitukset, joiden mukaan Ruotsissa kannattaa olla hyvin varovainen. Varsinkin jengirikollisuus mainitaan.

Britannian hallituksen sivuilla kerrotaan, että Ruotsissa rikollisuuden taso on alhainen, mutta jengirikollisuutta esiintyy mm. räjähdysten ja ampumisten muodossa varsinkin Malmössä ja Göteborgissa.

Kanadan hallituksen sivuilla taas kerrotaan, että jengirikollisuus on lisääntynyt vuodesat 2014 ja sitä esiintyy Malmössä ja Göteborgissa. Varoituksessa kerrotaan autopommeista ja Göteborgissa 2015 tehdystä ravintolamurhasta. Tosin kerrotaan, että teot tapahtuvat alueilla, joissa ei paljon turisteja liiku, mutta kehoitetaan seuraamaan paikallisten viranomaisten varoituksia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Kanadan ja Britannian matkustusvaroitukset Ruotsin jengisodista aiheutti harmaita hiuksia Ruotsissa

 1. No, ammuttiinhan yhtä sivullista ulkomaista opiskelijaa hiljattain pizzansyönnin lomassa. Eikä varmasti jää ainoaksi tapaukseksi tuokaan. Onkohan tyyppi toipunut vammoistaan…?

  Mielenkiintoista olisi tietää, mitä moisen jälkeen liikkuu päässä. Ikean teknisen vian jälkeen kahden kantiksen perhe vetosi, ettei pakolaisia tapahtuneesta huolimatta syrjitä.

  No, ei tietysti pidä syrjiä ketään oikeasti hyvää ja yritteliästä ihmistä roskasakin tekemisten vuoksi, mutta roskasakki pitäisi ajaa mereen ja käskeä uimaan kotiin.

 2. UM toteaa Ruotsista, että siellä tulee
  ”noudattaa tavanomaista varovaisuutta”.

  Mutta toisaalta: ”Ruotsin suojelupoliisin, SÄPOn
  (säkerhetspolisen) mukaan Ruotsin kohdistuva uhkataso
  on edelleen tasolla kolme 5-portaisella asteikolla.”

  http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=339353&nodeid=15735&contentlan=1&culture=fi-FI

  Välillä tulee noita tiedotteita luettua, yleensä
  silloin kun jonkun maan turvallisuustilanne
  alkaa fluktuoimaan 🙂

  On tullut noista mietittyä, että miten todenmukaisesti
  eri maiden tilanteista kerrotaan. Että muuttuuko
  tilannekuvaus tosiasioiden mukaan vai onko
  mukana poliittinen tarkoitushakuisuus.

  1. Eiköhän se riipu jo siitä mikä maa on kyseessä.Ruotsin tilannetta on poliittisesti takoituksenmukaista väittää todellisuutta paremmaksi jotta voidaan pitää unelmakulissia yllä ja vaikkapa Somalian tilannetta todellisuutta huonommaksi jotta voidaan perustella voimavarojen loputonta maahantuontia.

   1. ”Eiköhän se riipu jo siitä mikä maa on kyseessä.”

    Joo näin mäkin vähän pelkään.

    Että on kokonaan eri asia repostella jonkun
    kaukaisen vinkuintian kaoottisella turvatilanteella
    kuin läheisen, mallimaana pidetyn naapurin…

    Ja olisihan se tosi kiusallista kokea jossain
    kv.-tapahtumassa syyttäviä ja kysyviä katseita
    tutuilta diplomaateilta tms. neuvottelupöydän
    ylitse.

    -Ei jatkoon!

 3. Hienoja ovat hyvien ihmisten prioriteetit kun totuuden kertominen aiheuttaa ongelmia.Varmasti on päänsisäinen elämä kunnossa kun joutuu päivästä toiseen elämään ilmeisessä valheessa samalla vakaasti uskoen olevansa ah niin hyvä ihminen ja että kaikki on vain pahojen rasistien syytä.Kaikki ongelmat itsessään ovat ihan hyväksyttävä pieni hinta harhaisesta unelmasta kuten on jo nähty.Niitä ei vain saisi huomata tai varsinkaan mainita ääneen.

 4. ”kehoitetaan seuraamaan paikallisten viranomaisten varoituksia” mutta kun jos joku poliisipäällikkö menee varottamaan niin saa ohjeistusta ylemmältä taholta ja vetää varoituksensa pois. Näin vielä.

  1. No just saman meinasin kirjoittaa. Paikallisten viranomaisten tiedottaminen on sitä: ihquu on ja ihqummaks tulee

 5. Ruotsalaisten poliitikkojen asenne jengisotiin on ”eihän tämä tietenkään ole kivaa tai hyväksyttävää mutta kyllä me tämän kanssa pärjäämme”.

  Suu käy, mitään ei tapahdu, kaikki tulee vain huonommaksi. En minä ainakaan tulisi tänne käppäilemään turistina ja varsinkin pimeän tultua pysyisin tiukasti sisätiloissa. Niin tekee suurin osa kantiksistakin.

  1. Vain pieni osa ihmisistä ymmärtää missä se todellinen vihollinen lymyilee…

 6. Muslimivaltio lännessä, Ryssälä idässä. Ei mene hyvin meilläkään.

 7. Hahhahha Stupidot, Taposet ja muut. Onko Ruotsi teistä edelleenkin maailman turvallisin maa? Jopa somaleita on muuttanut takaisin Somaliaan koska sielläkin on turvallisempaa kuin Ruotsissa.

 8. Pahin juttu tässä on, että maata johtavat poliittisesti korrektit imbesillit, pehmomiehet ja -naiset. Ei heistä nyt yhtäkkiä tekaista kovanaamoja, jotka laittavat nämä lähiöt kuriin. Eivät he ole koskaan joutuneet tiukan paikan eteen, jossa on käytettävä väkivaltaa rikollisjengien saattamiseksi kuriin.

  Ruotsin poliisijohdonkin viesti kenttäväelle on suurinpiirtein, ”älkääs nyt viitsikö, te vaan liioittelette”. Kukaan ei ota vetovastuuta ja rikolliset rohkaistuvat koko ajan lisää. Yhä vaan törkeämpiä ryöstöjä ja pahoinpitelyitä.

  1. Eurooppa on menossa siihen suuntaan että feministi-lesbo naiset ottavat tilaa yhä enemmän poliittiselta kentältä ja yleensä kaikessa ja heidän apupoikinaan toimivat nuo surullisen kuuluisat cuck-miehet. Vielä kun armeijassa tehdään lopullinen vallanvaihto on kaikki mennyttä. Nythän homot ja muuten poikkeavat ovat saaneet jo jalansijaa myös armeijan johtopaikoilla. Putin saa melkein kuolettavia naurukohtauksia kun lukee pylvänäisistä ja torsteista armeijan leivissä. Unno turhapuro jää toiseksi.

 9. Taitaa ruotsalaisia hävettää kun maine ja kulttuuri leviää. ”Ettei vain olisi Putinin vika kun Ruotsi pitää rajoja auki”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.