Pikkutyttönä pakkonaitetun ja raiskaamalla raskaaksi tulleen naisen lasten huoltajuus raiskaajalleen

0
FruLOW.jpg
25.1.2018

Ruotsissa on tullut ilmi omituinen tapaus, joka asettaa oikeuslaitoksen ja monet virkamiehet hyvin outoon valoon. Kyse on pakkonaitetusta 12-vuotiaasta tytöstä, joka sai 13-vuotiaana kaksoset. Tyttö tuli raskaaksi raiskauksen seurauksena ja nyt oikeus päätti, että raiskaaja saa lapsiin yksihuoltajuuden.

Kyseessä oleva nainen on nykyään 24-vuotias. Ollessaan 12-vuotias tyttö kuljettiin vastoin tahtoaan Ruotsista Irakiin, jossa hänet naitettiin 25-vuotiaan serkkunsa kanssa. Häiden jälkeen mies raiskasi tytön useaan otteeseen, jonka seurauksena tyttö tuli raskaaksi. Raskaana oleva tyttö vietiin takaisin Ruosiin, jossa hän sitten 13-vuotiaana synnytti kaksoset.

Tapausta tutkittiin Göteborgissa Angeredin sosiaalitoimen toimesta vuonna 2008, jolloin ruotsalaiset sosiaalityöntekijät totesivat, että tyttö perheineen on esimerkillinen perhe. Lapsiavioliitto ja tytön raskaus katsottiin läpi sormien. Tyttö lähetettiin nyt perheensä toimesta takaisin Irakiin aviopuolisonsa eli serkkunsa luokse lastensa kanssa. Koska tyttö protestoi koko ajan asiaa äänekkäästi, suostuivat pariskunnan sukulaiset eroon sillä ehdolla, että lapset saivat jäädä asumaan miehen luo Irakiin.

Tyttö palasi jälleen Ruotsiin. Koska lapset syntyivät Ruotsissa tytön asuttua tuolloin virallisesti Ruotsissa, on lapsilla myös Ruotsin kansalaisuus. Ruotsin kirjoissa ja kansissa tyttö on ollut lasten virallinen yksinhuoltaja. Lapset eivät ole kuitenkaan oleskelleet Ruotsissa siis ainakaan viimeiseen kahdeksaan vuoteen.

Nyt tilanne sai mielenkiintoisen käänteen. Nimittäin isä haluaa nyt alkaa sotapakolaiseksi ja tulla Ruotsiin. Tästä johtuen mies laittoi Tukholman käräjäoikeuteen hakemuksen lasten huoltajuuden puolesta. Toisin sanoen isä halusi, että lasten huoltajuus hänelle virallistetaan myös Ruotsissa.

Tukholman käräjäoikeus päättikin nyt, että huoltajuus myös Ruotsissa kuuluu isälle. Oikeus uskoo päällisin puolin naisen kertomuksen pakkoavioliitosta ja raiskauksesta ja muista 10 vuotta sitten tapahtuneista tapahtumista, kuten siitä, että nainen, – tuolloin itsekin vielä lapsi – joutui antamaan lapsensa pois oman tahtonsa vastaisesti. Mutta koska lapset ovat oleskelleet isänsä luona Irakissa niin oikeus perusteli asiaa mm:

– Riippumatta syistä, jonka takia lapset ovat eläneet isänsä luona Irakissa, niin he ovat eläneet koko elämänsä isänsä kanssa poislukien kahta ensimmäistä vuotta. Tämä puhuu vahvasti isän huoltajuuden puolesta.

Miehen ruotsalainen asianajaja Nadim Al-Khamiesi kertoo, että on tyytyväinen päätökseen. Hänen mukaansa oikeuden päätös on lasten parhaaksi. Mitä tulee raiskaukseen niin asianajajan mukaan mies ei tiennyt lastentekohetkellä, että tyttö oli 12-vuotias.

Asiasta on valitettu edelleen Svean hovioikeuteen.

Tapauksesta kirjoitti Göteborg Posten.

Advertisements

12 thoughts on “Pikkutyttönä pakkonaitetun ja raiskaamalla raskaaksi tulleen naisen lasten huoltajuus raiskaajalleen

 1. Kyllähän ruotsalaisetkin ja ehkä noista vaan ilmoitellaan herkemmin eikä yhtään mitään tekemistä yhtään minkään kanssa.Vittu mitä touhua.

 2. Kyllä se vain niin menee,Ruotsi muutetaan vähä vähältä kehitysmaaksi.

  Kymmenvuotiaat lapset saa raiskata, jos sen tekee kehitymaalainen muslimi.
  Ruotsista kyllä löytyy ”asiantuntijat” ja tuomarit jotka selittelevät tämmöset
  teot parhainpäin.

  1. Se ON tullut jo Suomeen:
   ei siitä niin kauan ole, kun muslimijätkä raiskasi kymmenvuotiaan, mutta hyvän oikeuslaitoksemme mukaan se ei ollutkaan raiskaus, koska tyttö ei ollut vastustellut tarpeeksi! Jussi Virtasen ei taitaisi pahemmin hyödyttää puolustella lapsenraiskaustaan sillä, että seksiähän se kymmenvuotias ihan selvästi häneltä halusi, koska ei pystynyt tappelemaan aikuista miestä vastaan

   Muslimille se on nyt ja vastakin validi puolustus. Oikeuslaitoksemme on näin päättänyt.
   Se on täällä tänään ja pahemmaksi vain muuttuu.

 3. Mitä enemmän tähän porukkaan ja sen asioihin joutuu puuttumaan ja sotkeentumaan sen hankalammaksi ja kalliimmaksi eläminen tulee normikansalaisille.

 4. Toisaalta ihan loogista, sillä islam ei tunne käsitteitä lapsiavioliitto, pedofilia ja raiskaus. Varsinkin avioliitossa tapahtuva raiskaus on jonkinsorttinen ihmeellinen, uskomaton länsimainen valekeksintö. Iskä on tervetullut Ruotsiin nauttimaan ilmaisista eläkepäivistään vaan! Välkommen tjolahoppsansaa!

 5. Ihan normi sharia-tuomio. Siihen suuntaan ollaan kovaa vauhtia matkalla ja on luontaista, että tavat vaihtuvat pikku hiljaa eikä yhdellä rykäisyllä.

 6. Toivottavasti Ruotsin valtio korvaa kansalaistensa elätyksen ruhtinaallisesti huoltajalle ja tämän suvulle. Kenties jopa sosiaaliturva ylti kahdeksana vuotena Irakiin ja rahoille tuli käyttöä. Tokihan tämän lisäksi tuli muita korvattavia seikkoja kuten silpojan palkkio sekä imaamille korvaus uskonnollisesta ohjauksesta jne. Ehdotan vanhan linnan saneerausta suvun käyttöön ja arvonimeä mieluimmin sieltä aatelisesta päästä. Ruotsin kalifaatin pitää huomioida tulevien johtajiensa tyytyväisyys ja asettaa heidä tarpeensa etusijalle.

 7. Turkissakin pitäisi raiskattujen mennä raiskaajan kanssa naimisiin tai joutuvat torille katukivikontaktitapahtumaan tai tutkimaan katukiveystä parvekkeen kautta.
  Se on sitä rauhanuskonnon parempaa suvaitsevaa rauhanraiskausta.

 8. Lasta raiskaamalla vuoden pakolaiseksi, onnea innovaationne johdosta! Tosin eihän ukko voinut tietää, että allaan kirkuva lapsi voisi olla lapsi, ei semmoista voi vaatia yhdeltäkään muslimilta.

  Mites tytön vanhemmat? Saivat rahaa, kun kuljetuttivat lapsensa raiskattavaksi? Maksoivat? Kuuluu heillekin joku kunniamaininta.

  Äijä on niin nerokas, että naamioituu itsekin lapseksi Ruotsiin saavuttuaan? Saa raiskata lapsia ihan laillisesti, kun on alaikäinen lain silmissä. Saa vielä himaorjan, joka laittaa eväät kouluun ja peittelee unten maille. Ehkä sillä on niitä suuresti himoittuja lapsiakin.

  Ihan lottovoittaja koko tapaus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.