Malmön Sevedissä illalla iso poliisioperaatio – useita kiinniottoja

12
Kuvakaappaus 2018-01-26 08-25-25.png
26.1.2018

Malmön poliisilla oli torstai-iltana suuri operaatio Severdin ongelmalähiössä. Iso alue paikallisen McDonaldsin ympäriltä eristettiin ja sitä vartioitiin poliisien avulla. Poliisi on kuitenkin hyvin vaitelias tapahtumista.

Tarkastiottaen alue Ystadsvägenin ja Sevedsgatanin risteyksen ympäriltä oli suljettu. Poliisi kertoi illalla medioille, että se ei toistaiseski kommentoi mitenkään asiaa muutenkuin, että meneillään on poliisiasia. Klo 23.40 aikaan poliisiautoihin vietiin useita raudoitettuja henkilöitä.

Luultavasti kyse ei ollut muusta kuin hyvin varmistetusta kiinniotosta.

1 thought on “Malmön Sevedissä illalla iso poliisioperaatio – useita kiinniottoja

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.