Nainen sai sakkotuomion pahoinpideltyään raiskaajansa

0
Kuvakaappaus 2018-01-26 16-22-20.png
”Tilltalad” on syytetty, joka tässä on siis nainen. ”Målsägande” on asiaomistaja, tässä tapauksessa ”uhri”.
26.1.2018

Muuan uusruotsalainen miekkonen Hamid Sha Zaman ei pystynyt hillitsemään kiimaansa heinäkuisena yönä 2016. Tuolloin 18-vuotias nuori nainen – joka myös on uusruotsalainen – teki aamulla rikosilmoituksen, että Zaman oli raiskannut hänet juhlissa.

Nainen pystyi tunnistamaan tekijän selvästi. Mies otettiin kiinni ja vangittiin. Mies kuitenkin kiisti rikoksen, mutta myönsi seksiä harrastetun vapaaehtoisesti yhteisymmärryksessä. Jutun tutkiminen lopetettiin, koska näyttöä raiskaukselle ei löytynyt. Juttu ei edennyt edes oikeuteen asti.

Kului yli vuosi kun Zaman ja nainen kohtasivat taas Kalmarin yössä. Tällä kertaa osat vaihtuivat. Nainen sai sen seurauksena sakkotuomion pahoinpitelystä.

Naisen mukaan Zaman oli pysäyttänyt hänet kun hän oli pyörällä liikenteessä. Mies oli tarttunut kiinni polkupyörään ja pitänyt lujasti kiinni naisen kädestä. Nainen kertoo, että hän meni paniikkiin ja pelkäsi, että Zaman raiskaa hänet taas. Nainen antoi nyt miehelle kunnolla selkään. Silminnäkijötodistajien lausuntojen mukaan nainen oli lyönyt raiskaajaansa nyrkeillä ja kännykällä useita kertoja. Lisäksi nainen oli potkinut miestä ja useita potkuja oli osunut miehen jalkoväliin niin, että mies kaatui maahan. Oikeudessa mies kertoi, että kuseminen oli vaikeaa pitkän aikaa tapahtuman jälkeen.

Koko tapahtuma kesti puolisen tuntia ennenkuin sivulliset ja poliisi puuttuivat siihen.

Nainen myönsi oikeudessa, että hän oli lyönyt ja potkinut miestä, mutta kiistää pahoinpitelyn, sillä hän pelkäsi joutuvansa raiskatuksi. Oikeus katsoikin, että tilanne oli hätävarjelutilanne ja otti tämän huomioon rangaistusta laadittaessa. Nainen nimittäin sai 5 000 kruunun sakot pahoinpitelystä lieventävien asianhaarojen valossa.

Mies vaati vahingonkorvauksia, mutta oikeus ei lämmennyt asialle eikä miehelle ei myönnetty äyriäkään korvauksia.

Oikeutta istuttiin viime lokakuussa, mutta nainen valitti asiasta hovioikeuteen, jossa asia tulee lähiviikkojen aikana esille.

Hamid Sha Zaman oli lokakuussa Kalmarin oikeudessa vangin vaatteissa. Nimittäin hän oli lähtenyt istumaan aiemmin saamaansa vuoden vankeustuomiota – tietenkin raiskauksesta. Aiemmin vuonna 2016 häntä epäiltiin kolmesta raiskauksesta, joista yhdestä sai tuomion. Kaksi muuta meni alas, joista toisessa oli nyt jutun nainen.

Östra Småland Nyheterna

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Nainen sai sakkotuomion pahoinpideltyään raiskaajansa

 1. Paljonkohan verorahoja voimavarojen täytyy pystyä tuottamaan, jotta edes näiden raiskaustapauksien yhteiskunnalle aiheuttamat kulut saadaan katettua?

  Toisaalta se tuskin kiinnostaa tiettyä osaa ruotsalaisia, koska BKT ampaisee hurjaan nousuun.

  1. Totta. On laskelmia että ruåtsin BKT:sta jopa 0,8% tulee maahantunkeutujien hyyssäämisestä eli rahasta joka siirretään veronmaksajilta yksityisiin taskuihin.

   BKT ei kerro juuri mitään talouden todellisesta tilasta.

   1. Sanompa omana mielipiteenäni että menee kyllä enemmän kuin vain 0.8 prosenttia. Veikkaisin että luokkaa 5-prosenttia.

  1. Eniten tässä ihmetyttää, miten tuo tyyppi ylipäänsä pystyy raiskaamaan ketään, kun tuolla tavalla ottaa turpaansa täysin kykenemättömänä vastaamaan mitenkään. Ilmeisesti tyrmäystippojen avulla.

   Mutta luulisi nyt tämän uutisen jälkeen Hamidin muuttuvan vaarattomaksi, jos kuvat levitetään julkisuuteen varustettuna tiedolla, että tämä tyyppi tykkää raiskata mutta nainen voi hakata ja potkia häntä puoli tuntia häiskän mahtamatta yhtään mitään.

 2. Se meni taas kuten pitääkin: yhden naisen todistus häviää luonnollisesti miehen todistukselle ja sharia-oikeus vielä kivittää sakolla. Hovi korjannee Zaman saamaan korvauksensa. Homma etenee kuin käsistä karannut juna.

 3. Voi vittu mitkä systeemit siellä Eurosvoliittossa toimii. Meillä voi raiskaajan ampua, puukottaa, hukuttaa jne. hengiltä ja siitä saa kultamitallin.

 4. Neekereiden ja hiekkiksien armoton p*llunhimo on kyllä vertaansa vailla kun pitää olla koko ajan väkisin ottamassa. Valkoisen miehen jakeluun ei mahdu.

 5. Korkein kunniamerkki miekkojen kera tuolle naiselle olisi pitänyt antaa. Kansallisesti ja isänmaallisesti hieno teko. Neekeri voi pitää turpansa kiinni.

 6. Todella hyvä, että sai vähän köniinsä yhdeltä uhriltaan. Hyvä sekin, ettei naista tuomittu korvauksiin. Sakotkin kyllä ovat liikaa. Jo ennestään viranomaisten tuntema raiskaaja (muiden raiskauksesta tuomioita) ja lisäksi yksi oikeuden hylkäämä juttu juuri tämän naisen kohdalla, jossa oikeus oli pitänyt todennäköisenä totuutena miehen puhetta seksin harrastamisesta yhteistuumin – onko ihme, jos naisella tällä kertaa oli pakko tarve tuoda tarpeeksi uskottavasti esiin se, ettei hänellä ole seksihaluja!

  Vaaroihin potkiminen oli varmasti täysin välttämätöntä, muutenhan raiskaus olisi taas tapahtunut (nainen ei olisi pärjännyt potkimatta) saman miehen toimesta ja taas mies olisi satuilut suostumuksesta ja oikeus olisi taas pitänyt suostumusta hyvin uskottavana, kun vastarinnasta ei olisi ollut taaskaan mitään näyttöä! Hattua nostan tälle nuorelle naiselle! Hän sai tuolle patapäälle taottua kalloon, että yhteisymmärrystä puskapanolle ei löydy.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.