Onko sivuissa jotain ongelmia?

0
Kuvakaappaus 2018-01-26 14-31-16
26.1.2018

Monet ovat sanoneet, että sivuissa olisi jotain ongelmia latautumisen ja sivun asettelun suhteen. Olen virittänyt sivua läppärin kanssa ja itselle sivu ei näytä mitenkään kummalliselta kuten puhelimessakin toimii hyvin.

Millaisia ongelmia teillä näkyy?

Laittakaa tähän ketjuun ulkoasuun liittyviä ongelmia niin korjaan niitä sitä mukaa kun eteen tulee jotain…

Kiitos,

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Onko sivuissa jotain ongelmia?

 1. Ainoa ongelma on mielestäni tyhjä tila ja siitä seuraava scrollaaminen mikä kuitenkin on vähentynyt jonkinverran sen jälkeen kun kutistit kommentit sivusuunnassa.

 2. Yllä oleva myös minulla ja vasemmalla puolella sivua saisi olla hieman marginaalia niin olisi miellyttävämpi lukea.

     1. Samoin läppärillä teksti ollut aivan vas. reunassa kiinni! Nyt siinä näyttäisi olevan hyvin pikkiriikkinen marginaali.

    1. Minulla tulee isot marginaalit sekä oik. että vas. mutta parempi niin kuin että teksti on 25 cm leveää eikä rivit näy kokonaan jos ei sivua liikuttele vas-oik-vas-oik.

 3. ”Suositellut” topikkien jälkeen on pystysuunnassa kaksi ruudullista tyhjää tilaa ennenkuin tulee kommentointipaikka. Firefox 50.1.0.

 4. Ulkoasu on todella kökkö ja sekava, ollut näin jo monta viikkoa. En ymmärrä mitä on haettu. Eri levyisiä ja korkuisia osioita sijoiteltu ihan miten sattuu. Läppärillä ehkä hitusen parempi kuin tabletilla, mutta silti huono. Sekavuutta lisäävät eri puolille sivua lisätyt erikokoiset mainokset. Myös yläreunan PT-media logon alapuolella oleva vaakasuora palkki (random artikkeleita, ei uusimpia vaan jotain muita) hämää pirusti.

  Sivun sisältö on rautaa, ulkoasu on kuin kameli-insinöörin mieli, sekava ja hysteerinen.

  1. Olisin halunnut pitää sen aikaisemman teeman, mutta WordPress poisti sen jostain syystä. Tätä nyt pyritään muokkaamaan sellaiseksi, että se on simppeli ja helppo käyttää. Yläpalkissa olevat jutut ovat viimeisimpiä juttuja ja ne päivittyvät sinne pienellä viiveellä julkaisemisesta…

   Täytyy varmaan palkata kebabkoodaaja koodaamaan…

   1. Pyydä Afrikasta Suomeen palaavaa koodaribussia ajamaan Tallinan kautta. Hyvällä zägällä ajavat muutenkin Balttian kautta.

 5. Läppärillä ja pöytäkoneella tosiaan ikävin vika tuo iso tyhjä tila itse jutun ja kommenttien välissä. Muutoin ihan OK.

 6. Probleemia aiheuttavat lähinnä juttujen ihmiset ja ilmiöt.

 7. On ongelma. Artikkeliosio on rajattu aivan vasempaan laitaan kiinni. Siinä pitäisi olla edes pieni rako ettei tekstin ensimmäiset kirjaimet sulaudu selaimen reunaan kiinni. Sen lisäksi artikkeliosan oikealla puolella on aika paljon tyhjää tilaa ihan turhaan, jonka oikealla puolella on tuo kapea oikea laita.

 8. On selvästi ongelmia tekniikassa.

  Kohdan ”Julkaissut Pt-media.org toimitus
  Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Pt-media.org toimitus”
  jälkeen tulee pitkä tyhjä väli vasemmalla palstalla.

  Vasta kun oikean laidan palstan sisältö loppuu,
  tulee koko sivun levyiset vaakaviivat. Niiden alla
  ovat kommentit.

  Tällainen havainto, kun katselee sivuja
  läppärillä.

 9. Voisit katsoa itse joidenkin muiden laitteilla, niin ymmärrät paremmin kommentteja…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.