Skip to content
Mainokset

Uppsalan ongelmalähiössä poltettiin useita autoja

 

Kuvakaappaus 2018-01-26 07-48-11
26.1.2018

Uppsalan ongelmalähiö Gottsundassa oli palolaitoksella kiireinen yö. Uusruotsalaiset sytyttivät alueella useita autopaloja, palolaitoksen mukaan ainakin kuusi erillistä paloa. Kaikissa syttykaava oli sama; ikkuna oli rikottu ja sisään oli heitetty ilotulitteita.

Ensimmäinen palorypäs sattui klo 22.45 aikaan Oscar Arpin tiellä. Täällä kolme autoa oli sytytetty tulee. Autot eivät palaneet yhdessä ryppäässä vaan kaikien autojen välillä oli muutamia metrejä. Neljä autoa oli yritetty sytyttää, mutta yhdessä autossa ilotulitusraketti oli jäänyt suutariksi, joten tässä tapauksessa saldoksi jäi vain rikottu ikkuna.

Klo 02.20 tuli seuraava rypäs. Tällä kertaa Vackra Birgerin kadulla sytytettiin kolme autoa tuleen. Poliisi löysi palopaikan läheisuudestä palavaa nestettä, joka otettiin tarkempiin tutkimuksiin.

Poliisi kirjasi tapahtumat vahingontekoina ja yön aikana tekijöitä yritettiin jäljestää koirien avulla, mutta ketään ei onnistuttu toistaiseksi saamaan kiinni teosta epäiltynä.

 

Mainokset

6 Comments »

 1. Eihän se ole Ongelmalähiö vaan Haastelähiö, jos käytetään tätä nykyruotsalaista kielikäytäntöä. Ongelmia ei ole, on vain Haasteita. Kuten Tino Sanandajin kirja piikittelee otsikollaan ”Massutmaning”, Massahaaste.

  On vain Massahaaste, ei Massamaahanmuuttoa eikä Ongelmia eikä varsinkaan Massamaahanmuuton Aiheuttamia Ongelmia.

  Tykkää

  • Erittäin hyviä huomioita. Orwellilaisen kehityksen yksi erittäin tärkeä osa-alue on terminologinen hämärtäminen. Keksimällä uusia kivapuheilmaisuja asioille, ne saa helposti näyttämään paremmilta: syrjintä ei voi lähtökohtaisesti olla hyvä juttu, mutta kuitenkin ’positiivinen syrjintä’ väittää, että se on hyvä juttu. Mutta kyllä se ihan samaa syrjintää on kuin muukin syrjintä, eikä se siitä miksikään muutu, vaikka tavoite olisi kuinka ylevä.

   Tykkää

 2. Jos nämä kädelliset kuvittelee että kevät tulee nopsemmin kun pitää autokokkoja palamassa.

  Tykkää

 3. yritettiin jäljestää koirien avulla

  Hommatkaa vittu paremmin koulutettuja koiria. Runkut ei saa ikinä ketään kiinni. Tai ei vissiin ole tarkoituskaan.

  Tykkää

  • Jospa koiruus istuu koko ajan Volvon takarontissa ja uliseva kuljettaja yrittää pitää kaasupoljinjalkansa vakaana ja ilmeen tiukkana. Sopisi ruattalaiseen menoon.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: