Italian rannikkovartiosto pelasti yli 800 afrikkalaista Eurooppaan

0
Kuvakaappaus 2018-01-27 22-40-28.png
27.1.2018

Italian rannikkovartiostolla on ollut kiireinen päivä kun se pelasti Välimereltä yli 800 henkeä Eurooppaan. Paikalla merellä on ollut viisi rannikkovartioston alusta. Tulijat tulivat Libyan suunnalta kolmella eri aluksella.

Tilanne merellä oli mielenkiintoinen. Italian merivartiosto lähetti Roomasta aluksia merelle pelastushommiin, mutta Libyan rannikkovartioston partiovene taas yritti estää italialaisia pelastamasta afrikaanoja. Muutaman tunnin päästä italaialaiset saivat kuitenkin ottaa osaa pelastamiseen, sillä ainakin yksi afrikaanoja täynnä oleva vene alkoi upota. Muutamia lapsia veti vettä keuhkoihin ja heidät vietiin Tunisiaan sairaalaan, koska kyseessä oli kiiretapauksia.

Italian rannikkovartiosto kuitenkin paheksuu syvästi Libyan toimintaa, sillä se yrittää vartioston mukaan kaikin tavoin vaikeuttaa pelastustyötä.

Tilanne merellä on tulehtunut. Libyan rannikkovartiosto suhtautuu hyvin vihamielisesti Italian rannikkovartiostoon ja ennenkaikkea eurooppalaisiin hyväntekeväisyysjärjestöihin, kuten esimerkiksi Lääkärit ilman rajoja-järjestöön. Libyan rannikkovartioston kerrotaan jopa ampuneen varoituslaukauksia kun hyväntekeväisyysjärjestöt ovat yrittäneet pelastaa afrikkalaisia Eurooppaan.

Tämän päivän pelastusoperaatiossa afrikkalaisia pelastettiin kahdesta isommasta veneestä ja yhdestä pienemmästä. Ainakin kaksi henkilöä kuoli.

Asiasta kirjoitti mm. italialainen Repubblica.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Italian rannikkovartiosto pelasti yli 800 afrikkalaista Eurooppaan

 1. Onneksi sentään silloin kun hätä on suurin niin italian mafia on turvaamassa ihmisoikeudet,ihmisarvon ja kansainväliset sopimukset.

 2. Tuonne Sisiliaan tuskin koskaan voi mennä enää lomailemaan, koska neekeri vaara on suuri. Kerran on tullut käytyä Naxosissa parin viikkon lomalla ja silloin siellä oli todella turavallista ja mukavaa. Rahat saattoi jättää hotellihuoneen pöydälle tai rannalla omaisuutensa pyyhkeen päälle. Kukaan paikallinen ei niitä nyysinyt ja opas kertoi jota luulin ensin vitsiksi, että paikat ovat mafian suojeluksessa. Jos joku paikallinen varastelee tai ryöstää turisteja on äkkiä betonipainot jaloissa ja meren pohjassa. Kerran hotellin pienellä etuterassilla oli sellainen ukko joukko pitämässä jotain kokousta ja kun menimme siihen, ystävällisesti antoivat paikan heti meille. Se hotellin yövahti oli sellainen vanhan mafian miehen oloinen ja näköinen ja ryyppäsin kerran melkein koko yön öhöm. yksin ja kaveri toi viinaa. Aamuyöstä se kyllästyi ja sanoi että on aika mennä jo huilimaan, kiitin ja kämpsin huoneeseeni.

 3. Mennäänköhän aina sotatilan puolelle, että saadaan pidettyä tulijavirta vuolaana? Libyalaiset eivät ilmeisesti haluaisi toimia kauttakulkuväylänä, mutta Italia hakee vaikka Libyan rannikolta. Eiköhän se EU joku päivä tule kaatumaan näiden Välimeren maiden virityksiin ja vedätyksiin, jotka lankeavat muiden maksettaviksi.

  1. Hyvä huomio. Tästä pitää kirjoittaa enemmän. Mietin, että miksihän Libyan intresseissä on sekaantua merellä asiaan ja tässähän se. He eivät halua jatkua maailman tappiin asti maana, jonne virtaa muualta Afrikasta porukkaa, jotka haluavat jatkaa Eurooppaan.

   1. Libyahan oli aikoinaan se tulppa joka piti neekerit Afrikassa. Ja jos kuka muistaa Libyan sodan syitä niin se oli nimenomaan se että Gaddafi piti saada hengiltä. Gaddafilla kun oli kaksi suurta projektia: Great man made river sekä kultadinari. Kultadinarilla olisi muodostettu Afrikan unioni joka ei sopinut globalisteille eikä pankkiireille. Siksi Gaddafi piti tappaa vaikka 3kk aikaisemmin hänesä oltiin leipomassa YK:n rauhanpalkinnon saadaa. Sillä hän oli eniten maailmassa kehittänyt ihmisoloja. Ja 3kk myöhemmin, Ranskalaiset ja Englantilaiset pommittivat maan vesijohtolinjoja ”tukinputkina” ja ”sotilaallisina kohteina”. Tällä Great Man Made River-projektilla olisi välimerestä puhdistettu vettä ja se olisi pumpattu Saharaan sekä kuiviin naapurivaltioihin. Se olisi muodostanut Saharasta viljakeitaan, joka olisi ruokkinut Afrikan kansan. Ja silloin pankkiirit sekä oligarkit olisivat menettäneet Afrikan luonnonrikkaudet. Se ei saanut tapahtua.

    Ilmeisesti Libyan nykyinen johto on samaa mieltä kuin oltiin yleisesti Gaddafin aikoina. Neekerit tulee pitää Afrikassa ja omissa maissaan asumassa. Libalaiset eivät pitäneet siitä että ne lonni heidän kaduillaan ja varasteli henkiensä pitimiksi. Siksi ne kuljetettiin takaisin koteimaihinsa. Ilmeisesti vasta nyt NATO:n ja EU:n tuhoamisoperaation jäljet on saatu korjattua Libyassa ja entinen järjestys on palaamassa maahan.

    Jos ketä kiinnostaa tuo Gaddafin Green Book, niin sen voi lukea suomennettuna Magneettimedian sivuilta: Muammad Gaddafin vihreä kirja.

   2. Jep, eihän kukaan tolkuissaan oleva halua maaperälleen satojatuhansia elintasapakolaisia, joilta voi saada vain ongelmia. Kyllä siellä Afrikan puolella tajutaan, mistä on kyse, eikä ole joku hysteerinen porukka koko ajan huutamassa ihmisoikeuksista. Taitavat tajuta senkin, että jos tänään tulee esteettä satatuhatta, niin huomenna tulee miljoona etc. – ja potentiaali kasvaa koko ajan.

 4. Juu, harmillista. Sisiliaan ei näköjään ole enää menemistä kuten joku muukin mainitsi. Todella kaunis saari ja upeita kulttuurikohteita sekä Etna -tulivuori. Nykyään paikka tursuaa neekereitä, vähän kuin Turku ja Helsinki.

 5. Vai että ihan ruvetaan ammuskelemaan, että saadaan rikkautta Eurooppaan. EU varmaan tilailee Italiasta matulasteja säännöllisin väliajoin, ja tarpeeseen on vastattava

 6. No mutta, kuka on unohtanut että EU maksaa rahaa jokaisesta ”pelastetusta” loisesta 90 000e?? EU:lla on ikioma rahasto siihen paljonko maat saavat rahaa kun tuovat loisia mantereellee. Italia on tienannut tällä satoja miljoonia ja siirtää sen jälkeen ongelman muille maille kun päästää ne kulkemaan eurooppaan.

  Tyypillistä Italaialaista ajatelua. Kustaan housuihin kun se kerran lämmittää. Ja pesetetään housut toisilla osasyyllisyydellä uhkaillen. Ja pesulalasku maksatetaan kolmannella taholla.

  Suomenkin kannattasi lähettää pelastusalus tuonne joka rahtaisi loiset suoraan Britaniaan. Silloin ei muodostuisi Ranskaan suuria matu-leirejä.

  1. Joskus vikistiin, että puolustusvoimille pitää saada valtamerikelpoisia sotalaivoja. Itämerikö valtameri? Kohta on tilauksessa suuria laivoja. Ei tehdä semmoisilla mitään? Täytyykö laskea 1+1? Toista miljardia pakolaisten kuskaamiseen ja jätetään Itämeri sloboille? Monikultti on rikkaus, niin ei muulla väliä.

 7. Minkä vitun takia niitä mutakuonoja raahataan Eurooppaan? Pitää viedä Afriikkaan välittömästi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.