”Lisääntyvä muslimiviha on antisemitismin perusta”

0
maxresdefault
27.1.2018

Ruotsissa taiteillaan tänään veitsenterällä kun yritetään keksiä ilmaisuja, joita ei voitaisi tulkita väärin ja oikein. Tukholmassa pidetyssä Vainojen muistopäivän tilaisuudessa historoitsija Yehuda Bauer loihe lausumaan, että kantaruotsalaisten lisääntyvä islamfobia on perussyy muslimien antisemitismille.

93-vuotiaan historian professorin Yehuda Bauerin katsotaan olevan maailman johtavia auktoriteettejä kansanmurha-asioissa. Hän kertoo Agendan (vrt. A-studio tms) haastattelussa, että ne, jotka ovat parhaita työskentelemään lähi-itäläistä antisemitismiä vastaan ovat lähi-itäläiset itse.

Professori kertoo, että Ruotsissa on olemassa kahdenlaisia muslimeja. Niitä, jotka sopeutuvat yhteiskuntaan ja ovat ”tavallisia” ihmisiä, ja niitä, jotka alkavat antisemittelemään. Professorin mukaan radikaalin ja ei-radikaalin muslimin välille pitää vetää ero.

– Radikaali islam muistuttaa natsismia ja siinä on mukana väkivaltainen antisemitismi.

– Tässä on ongelma. Jos maahanmuutto johtaa lisääntyvään islamfobiaan kantaväestön keskuudessa, eli muslimivihaan, niin siitä tulee antisemitismin perusta. Eli jos muslimeja vihataan niin vastareaktiona on vihata takaisin. Ja koska juutalaiset ovat radikaalin islamin maalitaulu niin se pitää ottaa huomioon, Bauer kertoo.

Bauer jatkoi hieman vaikeasti hahmotettavalla ajatuksella:

– Radikaalit islamistit väittävät, että Washington, Pariisi, Lontoo, Berliini… niistä tulee islamilaisia kaupunkeja. Se on aivan sama asia mistä natsit puhuvat. Molemmat ovat radikaaleja antidemokraattisia liikkeitä lähtökohdiltaa, ei vain käytännössä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “”Lisääntyvä muslimiviha on antisemitismin perusta”

 1. Kyllähän tuo hieman sitä tarkoittaisi, että jos Virtanen räkäisee Abdullahia, niin Abdullah alkaa vihaamaan – Shimonia. Taitaa jo ikä tehdä tässä tapauksessa tepposia, mutta sama kysymys tästä nousee kuin yleensäkin: Miksi muslimit ovat jopa terrori-iskuja tehdessään uhreja? Miksi kristillinen lahko hukkuu vastalausemyrskyyn ja halveksuntaan, jos se esittää naisen toisen luokan ihmisenä, mutta muslimeille se sallitaan tuosta vain? Etnopalvonta on yksi potentiaalinen selitys, mutta kun ei mitään muuta ryhmää ymmärretä kaikessa. Siis aivan kaikessa. Edes klitoriksen poistoa pullonsirulla ei saada kriminalisoitua.

 2. Aivan vitun sama mihin se jonkun seniilin debiilin mielestä johtaa.Itsehän tuo kyseinen loisiva paskasakki vihaa kaikkia vääräuskoisia että halaile perkele keskenäsi niitä paapomiasi joukkomurhaajia,raiskaajia ymsymsyms.Tuon debiilin oikea paikka on rosengårdin vanhainkodissa.

 3. Taas kerran valkoinen mies on syyllinen kaikkeen pahaan maailmassa. Jopa muslimien viha juutalaisia kohtaan on valkoisen miehen vika, muslimit ovat vihanneet juutalaisia ennen kun ovat tienneet ruotsalaisten olemassa olosta. Kyllä juutalalaiset onnistuvat tämänkin kääntämään valkoisen miehen niskoille. Heillä on samanlainen mentaliteetti muslimien kanssa, kaikki mikä edesauttaa omaa agendaa on sallittua.

 4. Aina niiin uhreina, tehtiin sitten niin tai näin.
  Ja omilla tekemisillä ei ole mitään syy yhteyttä. Joopa joo.

 5. Jehudihan tuossa koko ajan yritti selittää, ettei yksikään muslimi kuulu muualle kuin lähi-itään? Siellä antisemitistijuutalaiset kaulailisivat vihan pois noista vallattomista karvapalloista. Kannatan ajatusta kovin, hittojako me puuttumaan noiden riitoihin. Kyllä rapiat 8 000 000 jutkua tekee sen, mitä siellä tehtävissä on. Ellei riitä, tulee saman verran lisää, kaikillahan on Israelin kansalaisuus?

  Siinäpä pulma, että muslimi voi olla radikaali, ei radikaali, vapaa radikaali, kaappiradikaali, nuori radikaali, radikaalimuori, kaikkia noita yms. Tilanne elää. Ensin ei käydä moskeijassa + tupakkia poltellaan ostarilla. Sitten Lidlissä kohdataan värvääjä. Kohta moskeijassa omaimaamin kanssa pakataan rinkkaa. Sitten kalifaattipoikien kera raiskaillaan lapsia. Lopulta ollaan niin katuvana VOK:ssa ja väitetään, että vessoja pestiin. Ikeaan mennään hakemaan ilmainen lyijykynä ja naps, teknisk fel iskee kuin Mora vasempaan kainaloon. Sen jälkeen vanki-imaamin johdolla opitaan Koraania ja taas mennään…

  Kuinka paljon useammin muslimi alkaa toteuttamaan uskoaan, kuin joku kantaruattalainen semiagnostikko? Islam kuitenkin vaatii murhaamista, joten uskonvapaus on samalla vapaus irroittaa naapurin mummolta pää. Ylen sairasta. Pitäisi olla laki, joka määräisi muslimin asumaan muslimimaassa ja.. tai jotain.

 6. AIna kannattaa ottaa vakavasti henkilö jonka mielestä fobia=pelko ja pelko=viha.Inspiroituneena jatkan samalla älykkölinjalla: peruna=kasvi joten peruna=taatelipalmu.

 7. Hieno artikkeli. Kansallismielisissä piireissä on valitettavasti vieläkin ihmisiä, ketkä eivät ymmärrä miten erilaisia juutalaiset ovat valkoisista. Tämän artikkelin toivoisin avaavan niitä silmiä, miten meihin suhtaudutaan. Meitä vihataan. Meitä vihaavat kaikki, eivät vain muslimit. Ja kukaan niistä vihaajista ei kuulu meidän maihin, eikä niistä kukaan tule ikinä auttamaan meitä, vaikka miten koittaisitte heitä miellyttää. Voimme auttaa vain itseämme.

   1. Kyllä se on ihan vaan tietoisuus siitä miten paljon juutalaiset ovat meitä valkoisia kusettaneet ja kieroilleet niin että ollaan tapettu toisiamme näiden hyvin pahojen ihmisten(?) lyödessä tahtia taustalla…

    Juutalaisten vihaaminen ei tee kenestäkään muslimien ystävää -molemmilla kansanryhmillä on sama tavoite eikä niiden ideologia juurikaan eroa toisistaan, vain sen tavoitteen saavuttamiseen käytettävät keinot ovat erilaiset.

    1. Itse kirjoittelen joskus päissään rasmukseen samalla tavalla. Eli vetäisen jutut kunnolla överiksi. Näin rasmuslaiset joutuvat hiukan outoon valoon kun ulkopuolinen lukija lukee juttua ja rasmus-ryhmä näyttäytyy yksinkertaisesti hölmöltä.

     Kun sitten joku tyyppi, joka on kiikunkaakun, että kannattaako rasmusta ja monikulttuurisuutta vai ei, eli hakee ikäänkuin tietoa asioista, niin lukiessaan tuollaisia överijuttuja hän päättää, että ei ainakaan lähde tuohon porukkaan mukaan.

     Täydellinen trolli, eikä vain.

     1. Teen feministien kanssa samoin. Tuossa taannoin kyseenalaistin feministien tulkinnan 1800-luvun sukupuolirooleista sillä, ettei meillä ole mahdollisuutta jälkikäteen todeta mihin sukupuoleen aikalaiset itsensä identifioivat. Koko keskustelun saa aivan sekaisin sillä että kyseenalaistaa ihmisten tulkinnan sukupuolesta.

      Naisten pääsy johtoasemaan estettiin? Mutta mistä tiedämme ettei monia syntymäsukupuolenaan väärän sukupuolen saaneita naiseksi identifioituvia vain pakotettu esiintymään sybtymäsukupuolensa roolin mukaisesti? Ehkä Napoleon olikin nainen? Intersektionaalisuuden perusteesien mukaan tämä on aivan looginen päättelyketju ja saa feministit paitsi aivan solmuun, myös näyttämään sekopäisiltä.

      Sitten vain tajusin että näin trollaa varmasti moni muukin. Satunnainen lukija reagoi asiaan jollain näistä kolmesta tavasta:

      – ”Trolli, mene pois!”
      – ”Hauska trollaus!”
      – ”Hyvä ajatus!”

      Kolmanteen ryhmään kuuluva alkaa sitten levittämään ajatusta vilpittömästi eteenpäin.Tämä on se syy miksi feministit tuntuvat sekoavan aina vain enemmän ja enemmän, ja ettei mikään parodia ei ole sellainen, etteivätkö feministit kohta ajaisi sitä tosissaan.

      Nykyfeminismi on niin hullu kuin se on, koska se saa merkittävän osan teeseistään trolleilta, jotka vain yrittävät saada sen näyttämään mahdollisimman naurettavalta!

   2. Juutalaiskriittisyys ei tarkoita islam-myönteisyyttä. Mustalaiskriittisyys ei tarkoita islam-myönteisyyttä.

    Esimerkkejä ns hyvistä vähemmistöistä:
    Saamelaiset
    Suomenruotsalaiset

    islam ei ole ainoa ongelma maailmassa.

    1. Ei todellakaan, mutta juutalaisten kimppuun käyminen muka kansallismielisyyden nimissä ei ole sen kummempaa kuin saamelaisten kimppuun käyminen samoin perustein.

     1
     1
     1. En ymmärrä mitä haet takaa. Saamelaisista ei ole ikinä ollut mitään haittaa, sen vuoksi heidän olemassaolonsa ei kiinnosta ketään. Enkä ole kehoittamassa ketään väkivaltaan ym. Mikäli tavoitteena on varmistaa Euroopan tulevaisuus, on meidän huomioitava mikä väestöryhmä on ollut Frankfurtin koulun, ”Venäjän” vallankumouksen, Balfourin julistuksen(USA huijattiin 1 mailmansotaan), Federal Reserven, Hollywoodin ja valtamedian taustalla. Juutalaiset on ajettu pois noin 130 valtiosta. Eikö vuokralaisessa voi ikinä koskaan olla mitään vikaa vaan kaikki johtuu pelkästään vuokraisännän ilkeydestä?

      Keskimääin maailma olisi todella hieno paikka elää jos kaikki kansat asuisivat omissa valtioissaan: Juutalaiset Israelissa, saamelaiset voisivat saada oman maansa ja mustalaiset tulisi palauttaa takaisin Intiaan mistä he ovat tulleet. Ja, arabit kuuluvat Lähi-Itään.

      En halua minkään kansan tuhoa, toivon onnea ja menestystä jokaiselle kansalle omassa maassaan. Ja, jos mahdollista islamilaisten maiden sekularisoitumista.

  1. ”Meitä vihaavat kaikki, eivät vain muslimit.”
   Japanista minulla oli vain hyviä kokemuksia. Puhun siis vain omista ruohonjuuritason kokemuksistani.

 8. Väärä näkökulma ja rajusti. Länsimaisen oikeuskäytännön mukaan, joka pitäisi matuillekin olla selvä, että yksilö on vastuussa teoistaan. On selvä, että, jos joku tekee murhan, ei siitä ketään muuta syytetä kuin tekijää.( tietenkin avustajat ja yllyttäjätkin joutuvat syytettyjen penkille. )

  Mikä bullshit ajattelija. Aivan persläpi.

 9. Muuten hyvä mutta on liian paljon näitä selittelijöitä jotka yrittävät ymmärtää länsimaihin tunkeutuneita radikaaleja ja yleensä muslimeja.Näitä kunniattomia paskiaisia ei tarvitse ymmärtää mitenkään, koska vaativat isäntiensä sopeutuvan HEIDÄN sääntöihinsä ja palelevan HEITÄ kun asian pitäisi olla toisinpäin.Tullaan muka sotaa käyvistä maista ja ovat hätää kärsiviä. Sillä samalla hetkellä kun saavat jalkansa vieraan maan maaperälle, alkaa vaatimukset kuinka heitä pitää palvella ja auttaa. Muslimit eivät tule ikään sopeutumaan mihinkään länsimaiseen yhteiskuntaa, koska yrittävät muuttaa sen maan sellaiseksi mistä lähtivät kivikautiseine tapoineen.

 10. Mm. Ayaan Hirsi Ali kirjassaan jo vuosia sitten todisteli muslimien juutalaisvastaisuuden juontuvan koraanista. Somaliassahan ei koskaan asunut juutalaisia, mutta siellä vihattiin heitä. Miksi, koska koraani julisti heidät vihollisiksi (mm. siat ja apinat).

  1
  1
 11. Yehuda Bauerin ajatuskulun mukaan kantaruotsalaiset ovat pahiksia vieroksuessaan kantaruotsalaisiin vihamielisesti suhtautuvia muslimeja, jotka tämän takia muka innostuvat vihaamaan entistä enemmän juutalaisia. Ovat ne paskoja nuo ruotsalaisia. Ei täsmää oikein. Kyllä muslimit ruotsalaisista riippumatta vihaavat juutalaisia.

  Uutisen mukaan Bauer käyttää sanaa islamofobia. – Fobia on sairaalloinen pelko. Sana islamofobia on muslimien lanseeraama. Ideana on leimata islamiin kriittiset suhtautuvat hulluiksi. Bauer siis käyttää muslimien propagandaan kuuluvia käsitteitä. Dementiaa pukkaa…

  Siinä mielessä Bauer on oikeassa, että ruotsalaiset vätystelyllään rohkaisevat muslimeja juutalaisia vastaan Ruotsissa. Hän olisikin voinut sanoa, että ruotsalaiset voisivat lopettaa vätystelyn ja pelkäämisen, sellainen vain pahentaa tilannetta. Tai hän olisi voinut vedota Ruotsiin, että se humanistisena suurvaltana ryhtyisi ajamaan maailmanlaajuista islamin alasajoa.

  https://www.jihadwatch.org/2012/08/did-the-muslim-brotherhood-invent-the-term-islamophobia

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.