Filminpätkä Konnunsuon säilöönottokeskuksen sisältä

0
Kuvakaappaus 2018-01-28 23-39-23.png
28.1.2018

Filmi on kuvattu hetki sitten Konnunsuon säilöönottoyksikön sisällä. Aseman lakkokenraali julkkisturvapaikanhakija Nuor Dawood on filmillä yksi mukana olleista. Dawood ei siis itse ole sisällä Konnunsuolla vaan hän tekee live-lähetyksen henkilöiden kanssa, jotka ovat sisällä.

On vaikea sanoa mitä filmillä oikeastaan tapahtuu. Arabit ölähtelevät kovasti. Lattialla on jotain nestettä. Ovatko kaataneet moppiämpärin ja odottavat jonkun käyvän siivoamassa sen.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Filminpätkä Konnunsuon säilöönottokeskuksen sisältä

 1. On kyllä pelottavaa sakkia, jos kylillä tulis vastaan ni ampusin ensin ja sit kyselisin..

  1. ” Ei saa antaa pelolle valtaa” Niin on itte ministeri Orpo kertonu.Mutta kyllä minä kierrän nuo aina kaukaa missä vain kiertotie löytyy.

 2. Liittyisiköhän tuo video matun itsemurhaan, josta MV-lehti uutisoi.
  https://mvlehti.net/2018/01/28/matu-tappoi-itsensa-kun-ei-saa-turvapaikkaa-otetaan-itselta-henki-mita-jarkea/

  Uutisessa on kuvakaappaus facebook-viestistä, jossa on kohta ”Turvapaikanhakijat istuvat nyt säilön käytävällä toimiston edessä ja haluavat vastauksia. He haluavat tietää, miksi heitä pidetään vankilassa, vaikka he eivät ole tehneet mitään rikosta. He haluavat tietää, milloin pääsevät pois. Monen mielenterveys ei kestä odotusta….”

  Tuota lukiessani tuli mieleen, että pääsisivät pois vaikka heti, jos lähtisivät Suomesta pois. Vapaaehtoistahan tuo säilössä olo on. Väittävät myös, että eivät ole tehneet mitään rikosta. Ei mene läpi. Viranomaisille valehtelu ja passien ”hukkaaminen” on jo rikos. Ja mitä lie rikoksia tehneet kotimaissaan.

  MV-lehti lopettaa juttunsa sanoilla ”Rauha kuolleen muistolle kuitenkin”. Tässä kohtaa lehden toimittaja pehmoilee.

  1. Oikaisu: Passit eivät näiltä ole kadonneet, silloin ei olisi mahdollisuutta heivata mäkeen yhtään ketään, koska Soini ja keskeneräinen palautussoppari.

   Tulkkaan hieman: ähläkäläkörym = nyt veljet homma kusee, Finlandjee zöraa poliici = Suomessa kansanmurhaa poliisi, kärmysh = paikallinen kuvauskielto, shärämshärää häläbälä = kuka teistä lerppakulleista on kussut lattialle häh, salaam aleikum = tervehdys, wa aleikum salaam = haist ite, hazard = hurja tilanne

   Yhteenveto: Passittomille + klaanille ilmainen iänkaikkisuus, puolirehellisille potku persiille ja varma kuolema. Mulle 27€, jotta pääsen arabikurssille, eikä tartte arvailla sanojen merkityksiä.

 3. Vastemielisen oloista porukkaa. Tyypillisiä diskoläpsyttelijöitä joiden ulkoinen habitus sopisi lähi-idän sota-alueelle. Todellisia Suomen kestävyysvajeen paikkaajia ja moniosaajia yhä kasvaviin Suomen työpaikkoihin.Nyt vartiaisen rekrytoijat paikalle valitsemaan parhaat kurkunleikkaajat päältä.

 4. Ketään ei kiinnosta mitä ne mölisee. Ne on otettu säilöön ja karkotetaan, piste.

 5. Liekö tuolla niin ole väliä, mistä milloinkin on kyse, vakiot säilyvät joka tapauksessa: kantaväestön syytä ja lisää fyrkkaa tiskiin.

 6. Normaali ihminen opiskelisi tuossa tilanteessa suomenkieltä. Nämä hortoilevat pitkin käytävää. Ei ihme, että aika tulee pitkäksi, kun mikään työhön tai opiskeluun liittyvä ei käy.

 7. Kovasti suvakit moittii tuota vankilaksi ja niinhän se onkin. Vain vankilan kuri puuttuu ja älämölö sekä ölähtely on sitten mitä kulttuuriin kuuluu. Ehdotan että poijjaat nostetaan pihalle yöksi diskolöpsyttimissään ja aamulla kysytään että joko maistuu matka kotiappäin vai jatketaanko ulkoilua ? Nuita saatanan lurjuksia paapotaan kuin mitäkin kunniavieraita ja itketään ihmisoikeuksista ja palautuksista varmaan kuolemaan. Minä haistattelen persettäni niille väittäjille. Kiiruusti vaan poijjaat kotiappäin. Kyllä konstit löytyy millä maantie maistuu mutta ne saatanan ihmisoikeudet. Ne on juur näitä lurjuksia varten. Kunnon lainkuuliainen tyyppi ei ihmisoikeuksia tartte. Perkele !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.