Mellakkapoliiseja Konnunsuon säilöönottoyksikössä

0
Kuvakaappaus 2018-01-23 14-57-26
28.1.2018

Konnunsuon entisessä vankilassa, nykyään säilöönottokeskuksessa, on meneillään poliisioperaatio. Mellakkapoliisi yrittää rauhoitella kiihtyneitä kielteisen oleskeluluvan saaneita turvapaikanhakijoita, jotka vaativat saada tietää milloin pääsevät vapaaksi säilöstä.

Stop Deportation-nimisen ryhmittymän mediatiedotteen mukaan turvapaikanhakijoiden kiihtymys alkoi kun afrikkalaisen turvapaikanhakijan kerrotaan tehneen aikaisemmin päivällä itsemurhan. Mies oli kertonut muille säilössä olleille, että mieluummin kuolee kuin palaa kotiinsa. Muut miehet olivat informoineet henkilökuntaa itsemurhariskistä, mutta heidän mukaansa henkilökunta ei ottanut varoituksia tarpeeksi vakavasti. Menehtynyt oli ollut Konnunsuolla muutaman kuukauden ajan.

Tästä syystä muut turvapaikanhakijat ovat nyt istumalakossa säilöönottoyksikön käytävällä toimiston edessä. Miehet istuvat lattialla ja vaativat saada tietää milloin pääsevät vapaaksi. Lisäksi miehet haluavat tietää miksi heitä pidetään vankilassa. (Toim. huom. Kyse ei siis ole vankeudesta vaan palautuksen toimeenpanon odottamisesta) Paikalla Konnunsuolla on useita mellakkapoliiseja, jotka yrittävätä rauhoitella säilöönottokeskuksen miehiä.

Stop Deportationin tiedotteen mukaan turvapaikanhakijat kertovat, että ovat tulleet hakemaan turvaa, mutta ovatkin joutuneet vankilaan. He eivät tiedä miksi ovat säilössä.

Seurataan tilannetta.

https://www.facebook.com/SeisKarkotuksille/?hc_ref=ARSp2-yvEoDeiMQDflmO_Khi96HeIwA9nWH3vFnfgwZ6WOEpj4e3PUkX5gZyKZEDGTc&fref=nf

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Mellakkapoliiseja Konnunsuon säilöönottoyksikössä

  1. Onko kakut,kahvit ja konjakit jo pöydässä ???.
   Tänään on Valtterin nimipäivä !!!.

 1. Kultapojut lakkoilevat, Suomi on seis! Missä on puuroluutnantti? Onko hänet ylennetty everstiksi? Kuka maksaa mahdollisen kaasulaskun? Tilanne on päällä ja hurja.

  Maailman täytyy saada tietää, että täällä muslimit isketään vankeuteen ja painostetaan itsensä lopettamiseen. Älyävät jäädä Ruattiin.

  1. Kerrankin voimme jakaa maailmanmatkaajien näkemyksen: myöskään me emme ymmärrä, miksi he ovat suomalaisessa vankilassa yhtään mistään syystä.

 2. Teitä ei jätetä!!! Jopojen renkaisiin pumpataan jo ilmaa ja Anssi Kela virittelee kitaraansa.

 3. ”Stop Deportationin tiedotteen mukaan turvapaikanhakijat kertovat, että ovat tulleet hakemaan turvaa, mutta ovatkin joutuneet vankilaan.”

  2 väitettä,2 valhetta.Aika perustulos noiden kanssa.

  1. Olen yllättynyt tuon valheiden määrän pienuudesta. 😉
   Kyllä nuo mielestäni ovat niin moniosaavia, että vähintään 10 valhetta on joka väitteessä.

 4. Afrikassa olisi takuulla huomattavasti mukavampi asua ja elää, jos väestö ei lisääntyisi ja olisi aiemmin lisääntynyt holtittomasti. Mihin esim Nigeria tarvitsee tuon noin 200.000.000 ihmistä?

  Wikistä: ”Väestöstä arvioidaan olevan 50 % muslimeja, 40 % kristittyjä ja 10 % paikallisten uskontojen kannattajia.[1] Väestöryhmien osuudet ovat poliittisesti arka asia, koska niistä riippuu poliittinen vaikutusvalta. Niinpä viimeisten 30 vuoden aikana jokainen väestönlaskenta on johtanut kiistoihin.”

  Monikulttuurisuus on rikkautta! Jälleen kerran asia tuli selväksi.

  Nigeria on noin kolme kertaa Suomen kokoinen. 15.000.000 asukasta olisi lähempänä optimia. Talous ei kasva, jos väestöä ei voida kunnolla kouluttaa ja mitä enemmän väestöä on, sitä pahemmin luonto kärsii. Ainoa ratkaisu on pitää afrikkalaiset Afrikassa. Muuten hukka perii koko ihmiskunnan.

 5. Pitäisi aloittaa siitä että kerrottaisiin etteivät ole vankilassa ja selittää mikä on säilöönottoyksikkö ja mikä sen tarkoitus on ja myöskin huomauttaa että protestoijan kotimaassa keinot olisivat laittomasti maahanpyrkijöitä vastaan varmasti kovemmat.

 6. This news made my day ,jippi jajjei muther fucker . Next …………………..

 7. Turvallisempaa meille, että pysyvät säilössä. Mitäs läpsyttelivät tänne, varmana tiesivät ettei kela goldia tipu negojen takia. Ja jolleivät tienneet niin syy on Sipilän, kysyköön häneltä siitä lomamökistä..

 8. Henkilökunnan pitäisi olla kannustavampia apinoiden herkille tunteille.Mistähän nuo lakkoilee.Jääkö kaarnaveneet linjalle vai.

 9. En kyllä erityisesti nauti siitä, jos joku päättää päivänsä, kun ei saa jäädä Suomeen. Tai että ihmisiä palautetaan kotimaihinsa vasten heidän tahtoaan.

  On kuitenkin niin, että tässä tilanteessa ei voi toimia muulla tavalla kuin palauttamalla ihmiset, joiden oleskelulle Suomessa ei löydy perusteita. Ja ne perusteet omaavat ihmiset pitäisi seuloa jollain muulla tavalla kuin tällä nykyisellä, jossa ihmisten kulkua ei rajoiteta millään tavalla. On täysin ymmärrettävää, että kun voitonriemuisena pääsee perille Eurooppaan ja haluamaansa maahan, tulee kova pettymys, kun ei saakaan jäädä, vaikka asian eteen on nähnyt kovan vaivan.

  Mutta, mutta… rajoittamaton oikeus hakea turvapaikkaa on ikuinen pumppu, joka saa aina uudet ihmiset liikkeelle etsimään toimeentulonsa muualta kuin kotimaistaan. Siksi on pakko olla kova näissä asioissa ja lähettää ongelmamaihin viesti, että laittakaa asianne kuntoon. Syntyvyyden voimakas rajoittaminen on ensisijaisen tärkeä tavoite.

  Toki olen skeptinen siinä, että nuo ongelmamaat tekisivät yhtään mitään sen eteen, että väestönkasvu vähenisi.

  1. Ei nämä tyypit tule tänne vaan ne TUODAAN tänne. Jos TUOJIA ei saada eliminoitua niin tulijoiden virta ei lopu koskaan.

   Jokainen euro mikä annetaan lähtömaihin kääntyy meitä itseämme vastaan. Ainut ratkaisu olisi antaa luonnon hoitaa tilanne takaisin balanssiin -nyt toimitaan juurikin päinvastoin. Tämän globalistien käynnistämän helvetinkoneen pysäyttäminen vaatii radikaaleja ratkaisuja -ja kun niitä aletaan käyttämään kohderyhmänä olemme me joilla ei ole pienintäkään osuutta katastrofin syntymiseen.

   1. Meritaksi Välimeren yli pitäisi täysin kieltää ja väkisin aidan yli runnovat ’siirtolaiset’ tulisi heti palauttaa takaisin aidan toiselle puolelle. SItten vaan pääsy Balkanilla pidetään aidoilla kurissa.

    Sosiaalitukien leikkaaminen kehitysmaalaisilta uusilta tulokkailta pitäisi stopin tulolle. Eivät ne tule, jos joutuvat asumaan teltoissa talvella metsissä nuotion äärellä ilman mitään palveluja. Eli, sosiaalituki pidettäisiin entisellään oman maan kansalaisille ja kenties eurooppalaisille (ei toki kerjäläisille), mutta keharimaalaisillta ne katkaistaisiin täysin.

    Isot ihmisjoukotkin tottelevat aseistettuja joukkoja. Se on myös nähty. On turha väittää, ettei afrikkalaisia voi pitää millään poissa.

 10. Nokkela itsarimuslimi OLETTI että joku löytää hänet henkihieverissä, kuoleman portteja koputellen, ja viiiiime hetkellä pelastaa. Tuloksena olisi ollut taas muutaman vuoden sääli-byrokratiarumba ja discoilu. Mutta hupsistakeikkaa, kukaan ei avannutkaan ovea silloin kuin olisi pitänyt. meni reisille toi juttu, mutta rauha hänen sielulleen kuitenkin. Kuolema on perseestä.

  Sitten vielä, väitetään että suurin osa noista ei tiedä miksi ovat paikanpäällä? Onko muslimi oikeasti niin vajaa, ja tyhmä ettei ymmärrä mitä tarkoittaa 3-4 negatiivista päätöstä ja että tuolla nyt vaan odotellaan maasta ulospotkimista? Onko muslimi näin tyhmä? Onko oikeasti?

 11. TURVAPAIKANHAKIJA ? Eipäs ollutkaan. Oli roisto ja rikollinen, lurjus und karkoitettava. Mutta miksi kertoa totuutta Stop Deportation ja RHC pököpäiden ryhmässä sekä pilata hyvää juttua joka sataa omaan laariin kielteisen tp-päätöksien käännytyksien vastustelussa ? Joku postitti RHC ketuun tämän ja itkupotkuraivarit loppui kuin seinään. ”Kuka jumaliste tankkasi koneen ?” https://esaimaa.fi/uutiset/lahella/c2362ba6-ba28-483a-878d-dbe5851090b8

 12. Poliisilla on upouudet ilma aseet, olisiko nyt aika testata niitä. Ei annetta aihetta mellakointiin vaan vedetään täyslaidallinen kumiluoteja sekaan. Loppuu se vittuilu.

 13. Aivan mahtava uutinen. Kaikki tuolla olevat ja tuonne menevät voisivat päätyä samanlaiseen ratkaisuun, säästyisi lentoliput, ja elatus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.