Presidentinvaalit 2018: Juneksen ja Tiinan tulosilta, ehkä Suomen vihaisin

0

Illalla tulee monelta kanavalta tulosten seuraamista. J & T laittavat pystyyn klo 19.00 alkaen luultavasti Suomen kovimman Youtube-tulosillan. Jo nyt, vaikka iltaan on vielä aikaa, on lähetyksen chatti liekeissä.

Kannattaa tosiaan huomata, että chätti on toiminnassa jo nyt, eli siellä voi ottaa kantaa. Lähetys alkaa siis klo 19.00. Kaljat pakkaseen ja popparit mikroon. On aika pönöttää. Suomeen valitaan presidenttiä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Presidentinvaalit 2018: Juneksen ja Tiinan tulosilta, ehkä Suomen vihaisin

 1. Nyt kaikki äänestämään OIKEIN, muuten menee seuraavat 4 vuotta päin helvettiä. Ruotsi on kohta täynnä, sossumuslimit rynnivät seuraavaksi Suomeen ja Niinistö ei aio tehdä asialle yhtään mitään. Olen keskustellut Niinistön ja Haaviston kannattajien kanssa, ja tullut siihen tulokseen että Haavistoa äänestetään koska hän on homo ja se on muotia nykyään että kiintiöhomoja on joka paikassa, miksei siis myös Presidenttinä. Homot on kivoja, homoista tykätään maailmalla. Niinistöä äänestetään koska hänellä on nätti vaimo ja kiva koira, eikä Niinistö ”nolaa meitä” kuten Huhtasaari ja Väyrynen ihansatavarmana tekisivät. Aika hurjaa: Suomen parasta ei ajatella pätkääkään, vaan se ”etteivaan meidän pressa vetäis jotai rallienklantii CNN kanavalla” on tärkeintä. Se, ja ”ei nyt mennä suututtamaan ketään, ollaan vaan jatkossakin hiljaa ja samaa mieltä”-mentaliteetti näyttäisi olevan pääasioina. Suomalaiset olivat ennen suorapuheisia ja rehtejä ihmisiä, nykyään ovat pinnallisia kermaperse paskahousu vässyköitä. Sanotaan että jos ei äänestä, ei saa valittaa. Lisätään siihen että jos nyt äänestät väärin, et saa valittaa kun sinulta etuja leikataan, et saa valittaa kun sinä/lapsesi/lastenlapsesi jne jne joudutte maahantunkeutujien menojen maksajaksi, et saa valittaa ulkomaalaisista Suomessa missään asiassa koskaan. Sinä ne tänne hommasit. Eli vielä ehtii: Pipo päähän, buutsit jalkaan ja vaaliuurnille pelastamaan Suomi.

 2. Jos joku joskus haluaa kylteillä kiihoitella? 😉

  Nizzan iskun (14.07.2016) kuorma-auto oli Renault Midlum.
  Tukholman iskun (07.04.2017) kuorma-auto oli Mercedes-Benz Actros.
  Lontoon iskun (03.07.2017) pakettiauto oli Renault.
  Pariisin(Levallois-Perret) iskun (09.08.2017) henkilöauto oli BMW.
  Barcelonan iskun (17.08.2017) pakettiauto oli Fiat Talento.

  Tässäpä kyltteihin aineksia. 😀

  1. Berliini 19.12.2016 Scania R 450, toki tuosta jo ennakkotapaus tekeleillä. 612-kulkueellinen kyltitysrikkojia antaisi poliisille tekemistä vuosiksi eteenpäin.

 3. Juuri meni ääni Lauralle.

  (Ekan kierroksen) tuloksen selvittyä olisi kiva
  tietää miten hyvin mielipidekyselyt natsasivat
  näissä vaaleissa toteutuneeseen…

  Asiaa ehkä käsitellään mediassa ja itsekin
  varmalla tulen siihen perehtymään, mutta
  jos jollain on tarmoa selvittää tai edes linkittää
  hyvään analyysiin gallupeista, niin otetaan
  kiitollisena vastaan.

  P.S Pave sulla on ollut viimeaikoina todella
  hyvä tahti otsikoissa ja aiheet olleet todella
  mielenkiintoisia ja ajankohtaisia.

  Kiitos siitä ja jatka samalla linjalla, tuen
  rahallisesti heti kun voin!

 4. Vittu miten paska tulos. Sitä saa mitä tilaa vitun lammaskansa. Kiitokset Tiinalle ja Junekselle lähetyksestä. <3

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.