RHC:ssä mennään taas korkealla ja kovaa – suomalaisten verta tulee Arabiasta

0

Kuvakaappaus 2018-01-28 13-14-54

28.1.2016

Refugees Hospitality Clubissa kerrotaan taas kerran mistä kolmansista maista tulleiden miesten paijaamisessa on kysymys. Muuan fanaattinen turvapaikka-aktivisti kertoo, että rasistilla menee kakerot housuun kun lukee Tiede-lehden artikkelin mahdollisista esi-isiemme vaellusreiteistä.

Turvapaikka-aktivisti kertoo:

– Suomalaisten verta kun tulee idästä ja kaakaonväristen ihmisten maasta. Läälläällällilää.

Tosiasiassa Tiede-lehden artikkelissa ei missään kohtaa sanota, että suomalaisten veressä virtaisi arabiverta. Nimittäin sitä turvapaikka-aktivisti tarkoittaa. Tiede-lehdessä kerrotaan, että on mahdollista, että jääkauden jälkeen Suomeen lonnittiin Etelä-Euroopasta esimerkiksi nykyisen Ukrainan suunnalta ja Ranskan ja Espanjan välimaastosta. Mutta ruskeat arabit eivät kuitenkaan ole levittäytyneet Suomeen kuin vasta viimesten vuosien aikana. Turvapaikka-aktivisti ei siis lukenut koko juttua vaan otsikon perusteella kuvitteli, että siellä kerrotaan jotakin hänen mielihalujensa tapaista arabeista suomalaisten esi-isinä.

Sen jälkeen turvapaikka-aktivisti jatkaa:

Kuvakaappaus 2018-01-28 13-22-13

 

Miksi hän kirjoittaa maanmiehistään ja -naisistaan niin negatiivisen sävyyn?

Kyseinen turvapaika-aktivisti on aviossa arabiaanon kanssa ja käy – tai on ainakin käynyt – kiivasta taistelua arabimiehensä Suomeen jäämisen puolesta. En tiedä onko ilmainen ylläpito kyseiselle miehelle nyt myönnetty, mutta ainakin jokin aika sitten sen vaikean saamisen puolesta poljettiin jalkaa. Turvapaikka-aktivisti uhkasi muuttaa miehensä kanssa Irakiin, jos ilmaista ylläpitoa ei myönnetä.

Näin siis simppeli ihmissuhde yritetään valjastaa suomalaisiin esi-isiin.

Advertisements

16 thoughts on “RHC:ssä mennään taas korkealla ja kovaa – suomalaisten verta tulee Arabiasta

 1. Viis juurista! Nyt elämme nykypäivää eli Suomi suomalaisille ja Ruotsi ruotsalaisille niin ei IQ- lasku tuhoa kulttuurejamme lopullisesti.

 2. Tuo on vanha artikkeli Tiede- lehdestä vuodelta 2010, lällällää. Sen jälkeen on tullut uutta tietoa, lällällää. Eikä silläkään ole mitään merkitystä, LÄLLÄLLÄÄ HÄRPITIHÄÄ.

 3. Älä sensuroi noiden mielisairaiden nimiä.Ihmisillä on oikeus tietää jotta he osaavat varoa kun joku täysin harhainen avoihoitopotilas tulee vastaan.

    1. En ole minäkään Facebookissa. Mutta jos haluaisin noiden RHC-harhaisten nimet niitä levittääkseni, silloin menisin sinne.
     Enpä halua tehdä niin. Minulle riittää erinomaisen hyvin, että Paavo kertoo täällä meille kaikki asiaan oleellisesti kuuluvat tiedot.

     Jos kaipaat enemmän, mikset mene itse Facebookiin? Niin minä tekisin, jos olisin yhtä kiinnostunut.

 4. Tämmöistä tää on kun yksinkertainen, vajaa henkilö osaa käyttää tietokoneen näppäimistöä. Ei nyt kiusata tuota järjen jättiläistä, sillä menee elämässään tarpeeksi huonosti muutenkin.. Sossurahat myöhässä, dreadlockit irtoilee päästä, jääkaapissa ainoastaan vanhaa tofua eikä reikiparantaja-astrologi-helmikorutaiteilija-didgeridooartistiura ole vieläkään ottanut tulta alleen.

 5. Tunnen noin tusinan tuon RHC-psykootin kaltaisia vinkujia. Ovat niitä pahimpia narsisteja ja minä ensin mullekaikkijaheti muaeinytnappaaenjaksa urpoja. Toisten tuloilla ja lompakolla eläviä lusmuja joilla ei ole maailmasta tai todellisuudesta käytännössä mitään käsitystä. Imppauksen ja kanjoniksen kyllästämät aivonsa ovat jumittaneet jonnekin beavisin ja buttheadin välimaastoon.

  Kuvittelevat olevansa jotenkin kansainvälisiä maailmankansalaisia mutta tosiasiassa ovat persaukisia lusmuja jotka eivät ole käyneet kehä 3 ulkopuolella. Heidän etelänmatkansa on metroreissu lähi-itäkeskukseen. Tyypit paskovat jännityksestä allensa jo ruotsinlaivalla, jos siis sinne asti kerran elämässä uskaltavat. Onhan Kalliossa ja Punavuoressakin nähtävää niin miksi lähteä – on yksi heidän mottonsa.

  Itse matkustan jo pelkästään työn puolesta 250+ päivää vuodessa kaikilla mantereilla ja joudun olemaan tekemisissä kaikkien mahdollisten kulttuurien ja kansojen edustajien kanssa heidän omissa ympäristöissään.

  Mutta kunnon fanaattiselle viherstallarille on tuhra kertoa tosiasioita noilta matkoiltani. Läpi valahtaa kuin kuin vesi sihdistä. Vuotavassa astiassa ei järki vaan säily.

  Sori siitä.

 6. Lähi-idän ja Afrikan kulttuuri taantui voimakkaasti islamin ilmestyessa ja sen levittyä. Samaa tapahtui Euroopalle keskiajalla kun uskonnosta tehtiin papistojen keino hallita rahvasta kansaa ja samaan aikaan kirkot keräsivät valtavia omaisuuksia orjuuttamalla köyhempää kansaa. Myös kaikki oma ajattelu kiellettiin. Olen sitä mieltä että maailma olisi ainakin 200 vuotta kehityksestä edellä ilman isoja kahlitsevia ja joutavaan hölynpölyyn aikaa tuhlaavia valtauskontoja. Olisimme ehkä jo matkanneet muihin aurinkokuntiin jos asialla haluaa jossitella.

 7. Selittää niin kuin ei itse punoittaisi joka tulee siis mongoleilta ja suvakeilla on aina ohut iho että verenkierto näkyy kilometrin päähän kun kihisevät kiukusta.
  Huom tiede lehti on suvakkien kaappaama.
  https://www.tiede.fi/blogit/totta-toistaiseksi/kun-viha-vie
  https://www.tiede.fi/blogit/kaiken-takana-loinen/ovatko-yliopistot-turvallisia-naisille
  https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/valeuutiset-leviavat-somessa-totuutta-sukkelammin
  https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/rokotteet-eivat-heikenna-lapsen-vastustuskykya

 8. Niin, saattaahan tuossa siinä mielessä olla todellisuuspohjaa, että joskus 700-luvulla Suomesta vietiin pellavapäisiä sinisilmäisiä lapsia orjiksi mm. lähi-itään. Joten siis jos sitä arabi-verta löytyy nykysuomalaisista niin se johtuu tällaisesta riistokapitalismista ja arabien rasismista.

 9. Olen 100-varma, että ei muuttaisi Irakiin.

  Niin hullua ei olekaan, että luopuisi Suomen perusturvasta. Uusi mokkakikkeli sen sijaan on helppo saada, jos vanha palautetaan..;)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.