Ruotsin vasemmistoliitosta iloitaan Ikean perustajan Ingvar Kampradin kuolemaa

CGQZ78HWQAANayW.jpg
28.1.2018

Ikean perustajan Ingvar kampradin kuolema on saanut mielenkiintoisia reaktioita ruotsalaisten turvapaikka-aktivistien keskuudessa. Vasemmistoliiton Tukholman aluejohtaja Barbro Sörman twiittasi päivällä, että kuka välittää jonkun natsin kuolemasta.

https://twitter.com/BarbroSorman/status/957559651381448704

 

Kun yksi natsi kuolee. Niin siinä kai ei ole mitään suremista.

Barbro Sörman on siis Vasemmistoliiton Tukholman alueen johtaja. Sörman on säännöllisesti julkisuudessa kummallisten lausuntojensa takia. Viimeksi kesällä 2016 hän sai julkisuutta lausunnosta, jota kiiteltiin toisaalta siitä kiisteltiin. Tuolloin Sörman loihe lausumaan:

Kun ruotsalainen mies raiskaa niin hän tekee sen siitä huolimatta, että on kasvanut tasa-arvoisessa maassa. Se tekee siitä aktiivisen valinnan. Siksi se on mielestäni pahempi asia.

Sörmanin mielestä siis ruotsalaisten miesten raiskaus on pahempi asia kuin jos raiskaaja on kolmansista maista tullut mies.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Ruotsin vasemmistoliitosta iloitaan Ikean perustajan Ingvar Kampradin kuolemaa

 1. Tuolla naisella ei ole kaikki himassa tuo pitäisi laittaa lukkojen taakse pakkopaitaan heittää avain mereen ja unohtaa hänet.

  1. Hänen kannanottonsa on syytä tuoda julkisuuteen, sillä ilman tätä PT-median julkaisua minä en olisi tästä Barbrosta kuullut aiemmin mitään. Paitsi että saatoin kuulla tuon uutisessa mainitun vuoden 2016 lausunnon yhteydessä, mutta en sitä enää muista.

   Siksi näistä on yhä uudestaan uutisoitava. Useimmat eivät tiedä. Me, jotka tiedämme, emme välttämättä enää muista.

 2. Niin… Kamprad kun kertoi että muuttaa kotimaahansa, Ruotsiin, niin sikäläiset ehtivät jo iloita että ”nyt tulee veroja maahan miljardeja”. Mutta se mikä ruotsalaisilta on jäänyt ymmärryksen ulkopuolelle on se että IKEA ei ole ruotsalainen yritys. Se on Sveitsiläinen holding-yhtiö. Sama on jäänyt suomalaisiltakin ymmärtämättä. Ei IKEA ole ruotsalainen yritys vaikka väritys on sama kuin Ruotsin lipussa. Skäli kyllä ymmärtää katkeroitumisen koska Kamprad ei koskaan tulouttanyt miljardejaan Ruotsiin. Mutta nyt on jälleen yksi kuollut joka on koko elämänsä juossut rahan perässä. Ja ahnehtinut sitä koko ajan lisää.

  Niinikään Lappi-hunaja ei ole valmistettu lapissa, vaikka sitä keskieuroopassa kaupataan lappi-puvut päällä ja koppien seinillä on porojen sekä hirvenkuvia. Ja ulkoinen habitus lappalaisine väreineen antaa niin ymmärtää. Lappi on paikkakunta lähellä lkluodon ydinvoimalaa. Että sellaista virtaa siitä hunajasta. …pitäsköhän vihjata saksalaisille että Lappi-hunaja on suuri vale.

  1. IK on sikäl spesiaali tapaus, että sillä on käärinpöksyissä jumalattoman isot ikea- taskut ja se vie miljardit matkassa sinne mihin ei valo paista. Tehkääppä perässä.

  2. Kyllä bisnis on vaan bisnis – hyvä Kamprad, hatunnosto!
   Mutta tämä kys. pissis on ainoastaan säälittävä pissis.
   Huomio!
   Tuo nainen, Iso-Pissis, kuvassa näyttää kyllä vanhemmalta kuin viisi vee?!
   Vaikka onhan alaikäisilläkin okeus lausua ajatuksensa ääneen. Siinä aitoja aivopieruja, johtajatasolta… : )

   Buahhah, onnea ja menestystystä politiikkaan, älyä on juuri sopivasti?(vassariksi).

 3. Ingvar Kamprad aloitti tyhjästä, antoi tavallisille pulliaisille mahdollisuuden kalustaa kämppänsä edullisesti ja päätyi maailman rikkaimpien listalle. Puuro-Ahmed ja Barbro eivät päädy koskaan minnekkään, siksi katkeruus.

 4. Kommunistit ovat nyt kateellisa vaikka kulkukoirille. Ei sen puoleen tuokin käppänä säästi ja pihisteli miljardejaan jotka sukulaiset kyllä pistävät haisemaan.En ole ikään ymmärtänyt näitä miljardöörejä, rahaa on ettei paskalle taivu ja sittenkin pitää koijailla sitä lisää joka keinolla. Käärinliinoihin ei saa senttiäkään mukaan. Kovan päivätyön ukko teki tyhjästä, siitä hatun nosto. Kaikista ei ole luomaan tuollaista omaisuutta vaikka saisivat kymmenen kultalusikkaa perseeseensä syntyessään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.