Tukholman terroristi Rakhmat Akilov elää poliisivankilassa ”sekunttivartiossa”

0
rakhmat-akilov
Rakhmat Akilov.
28.1.2018

Tukholman terrori-iskun tekijää Rakhmat Akilovia vahditaan tarkkaan. Mies istuu Tukholmassa Kronobergin poliisivankilassa Kungsholmenilla ns. sekunttivartiossa, eli hänen jokaista liiketta seurataan ympäri vuorokauden.

Mies istuu ikkunaovellisessa sellissä, jonka takana on koko ajan yksi vartija seuraamassa miehen liikkeitä. Kun mies poistuu sellistä, lähinnä ulkoiluun, joka suoritetaan poliisivankilan katolla tyhjässä häkissä, miestä seuraa neljä vartijaa, joista yksi on aseistettu pippurisumutteella ja pampulla. Hän on eristetty kokonaan muista ihmisistä kuin vartijoista, asianajajastaan ja esitutkintaa hoitavista henkilöistä. Hän ei saa minkäänlaista kontaktia ulkomaailmaan.

Alkuun Akilov ei saanut selliinsä kuin vain peiton, joka sekin on itsemurha-alttiille vangeille tarkoitettu peite. Ts. vanki ei voi hirttäytyä siihen. Hän on saanut joitakin huojennuksia mm. voi katsella tv:tä ja lukea lehtiä. Jonkinlainen tv-pelikin hänelle on annettu.

lastbil-jpg
Akilovin ohjastama kuorma-auto päätyi Åhlensin näyteikkunaan.

 

Akilovin kerrotaan käyttäytyneen hyvin vankeusaikanaan alun pientä episodia lukuunottamatta. Mies nimittäin yritti tehdä muoviveitsestä jonkinlaista teräasetta. Miehelle annettiin varoitus, että jos homma jatkuu hän saa syödä jatkossa sormiruokaa. Jonkin verran Akilov on osoittanut agressiivisuutta, mutta sen isompaa ölähtelyä terroristimuslimi ei ole vankeusaikanaa osoittanut, kertoo SVT uutisissaan.

Juttua aletaan käsittelemään oikeudessa kevään mittaan. Julkisuudessa on pohdittu saadaanko Akiloville tuomio terrorismirikoksesta. Nimittäin Ruotsin lain mukaan jotta rikosnimikkeeseen saadaan terroririkos, niin teon pitää jollain tapaa vahingoittaa valtiota tai olla suunnattu sitä vastaan. Akilovin tapauksessa teko oli suunnattu siviili-ihmisiä vastaan.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Tukholman terroristi Rakhmat Akilov elää poliisivankilassa ”sekunttivartiossa”

 1. Kannattaisi lähteä Suomen linjalle jossa islamilainen joukkomurha torilla on sarjapuukotus eli rakhmat on siten sarjakuorma-autotapaturman uhri.Julkisuuttakin on tapaus jonkin verran saanut joten sehän on jo tuomio itsessään kuten Tapanilan joukkoraiskaajista opimme.Rakhmat on myös muslimi eli se tapauksen ainoa todellinen uhri ylipäätäänkin.Eiköhän oikeudessa lähinnä kannata siis keskittyä siihen millaisia korvauksia hänelle maksetaan ylipitkästä vankeusajasta.

 2. Kyllä palaa taas veronmaksajien rahaa tämän paskaläjän suojeluun.Homma hoituis itsestään jos tuo saasta laitettaisiin muiden vankien joukkoon. Jonkimoinen tapporaha olisi vielä paikallaan.

  1. Tai sitten ei: kyllä meilläkin on jo kuultu vankilaosastoista, joilla muslimiraiskaajat saavat lusia kaikessa rauhassa. Siellä muista rikoksista lusivat muslimit suojelevat näitä uskonveljiään.

   Ja miksipä eivät: vaikka ne muut muslimirikolliset eivät olisikaan niin hartaita muslimeja, eipä se raiskarin tekokaan ollut mikään oikea rikos, kuten eivät muslimien rikokset vääräuskoisia kohtaan yleensäkään.

 3. Näinpä: hyvin Ruotsin matu-politiikalla työllistetään ja ihmekös tuo, että BNP nousee kohisten… Eri asia sitten kuinka paljon todellisen tuottavan työn osuus tuosta BNP:sta on..

 4. Julkinen hirttäminen Drottninggatanilla olisi aika sopiva rangaistus.

 5. Nämä matu-ukot tuovat lempeässäkin ihmisessä esiin julmia ja brutaaleja ajatuksia. Aika moni haluaisi hiljaa mielessään ottaa käyttöön mukavan tehokkaat keskiaikaiset kidutuskeinot kuten vaikkapa rautainen neitsyt. Siinä olisi musulmanille sitten sen seitsemän neitsyttä? Mutta toisaalta jos siihen taipuisimme taantuisimme heidän kanssaan samalle tasolle…. ja sitähän globalistieliitti ja vihermarxilaiset juuri haluavat. Sekasortoa, väkivaltaa ja anarkias jolla kansallisvaltioiden yhteiskunnallinen liima halutaan sulattaa globaalin orjaunioinin tieltä.

  Rangaistusten pitäisi sen sijaan olla nopeita, välittömiä ja ankaria – mutta humaaneja.

  Sanotaanko että aito elinkautinen täysin äänieristetyssä 17 asteisessa kopissa ilman ainoatakaan ihmiskontaktia. Ruoka tippuisi katossa olevasta reiästä (koiran naksuja) ja vesi pitäisi juoda betonilattiassa olevasta kuopasta lipittämällä kuten koira. Peseytyä saisi vain sianvirtsasuihkussa. Tarpeet saisi tehdä miten ja mihin parhaaksi katsoo. Kerran viikossa tila huuhdeltaisiin. Jos osoittaisi aitoa katumusta ja rukoilisi uhreiltaan anteeksiantoa 20h vuorokaudessa 10 viikon ajan voisi saada siirron perinteiseen eristysselliin.

  Reilua ja kohtuullista sekä humaania.

 6. If they want war let’s give them war , but not humanity .Can you imagine Isis( daesh) could be won with humanity .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.