Konnunsuolla itsemurhan tehneellä afrikkalaisella oli rikostausta Suomessa

0
Kuvakaappaus 2018-01-29 21-12-37.png
29.1.2018

Etelä-Saimaa-lehden mukaan Konnunsuolla itsemurhan tehneellä miehellä oli taustalla useita rikoksia, joiden takia häntä oltiin karkoittamassa Suomesta. Kaakkois-Suomen poliisista Jyrki Hänninen vahvisti ES:lle, että miehellä oli rikostausta.

Niin ikään miehellä ei ollut oleskelulupaa ja hänet oli otettu säilöön sen takia, että hänen arveltiin vaikeuttavan karkoitusta. Poliisilla oli lainvoimainen karkoittamispäätös ja karkoituksen oli tapahtua lähiaikoina. Joutsenon säilöönottoyksikössä on nykyään entistä enemmän henkilöitä, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin Suomessa ja heitä ollaan palauttamassa kotiin.

Itsemurhan takia vastaanottokeskuksen muille kotimatkaa odottaville miehille on annettu päivän aikana kriisiapua. Sitä ei kerrota millaista kriisiapua on ollut tarjolla.

RHC:n ja Rasmuksen vaatimukset kaikkien säilössä olevien vapauttamiseksi joutuvat nyt hyvin outoon valoon. MIksi rasisminvastustelijat haluavat antaa ulkomaisten rikollisten liikkua vapaasti yhteiskunnassa.

Advertisements

14 thoughts on “Konnunsuolla itsemurhan tehneellä afrikkalaisella oli rikostausta Suomessa

 1. Ja heti tämän jälkeen Svenska YLE ja isoveliYLE poistivat artikkelinsa =) Valtamedia on kovin nopea julkaisemaan vale-uutisia. Eikun siis, niitä parempia vale-uutisia. Niitä vaihtoehtoisia totuuksia.

 2. Oletan että tuon viimeisen kappaleen kysymys oli retorinen? Eivät he tietenkään halua että rikolliset liikkuvat vapaalla jalalla, mutta heidän hysteerisen tunneperäisen tulkintansa mukaan jokainen tuolla säilöönottoyksikössä on uhri, ei rikollinen. Koska rikos ei ole kohdistunut heihin tai heidän tuntemiinsa. Ja onhan se nyt kamalaa kun nimenomaan joutuvat olemaan Konnunsuolla, entisessä vankilassa, hui. Nämä valveutuneet naisoletetut kansalaiset eivät tosin taida tietää, että valtio myi jo muutama vuosi sitten vankilan ja sen maat yksityiselle ja kärsi lähes parin miljoonan persneton.Yksityinen myi maat edelleen ja valtio vuokrasi entisen vankilansa 900.000 eurolla vuodessa, kas, vokiksi. Ihan vähän rahaa ei palanut siihenkään että vankilan fasiliteetit muutettiin paremmin turviksille sopivaksi. Tuskin näitä uudistuksia on nyt purettu joten ihan kelpo olot rikollisille/uhreille. Ja se nyt on ihan silkkaa puppua, että muka näille sinne kasatuille ei olisi ihan tasan tarkkaan kerrottu mistä on kysymys. Sen vaatii Suomen laki ja uskoisin että sitä on täsmällisesti noudatettu. Vaikka miten tympeästi tuohon sakkiin suhtautuisikin, niin virkamies turvaa aina selustansa. Varsinkin tällaisina aikoina kun hormoonihuuruissaan kimittävät naiset kyttäävät niskan takana. Naisena kehtaan sanoa näin, miehenä kai lynkattaisiin.

  1. Hieno kirjoitus kertakaikkiaan!Siinä se tuli sanottua selkokielellä.Täysin samalla kannalla.

 3. Joo, ei jatkoon. Jos ei ymmärrä sitä, että ulkomaalaista rikoksentekijää ei kaivata täällä vapaasti kuljeskelemassa, niin sitten ei varmaan ymmärrä mitään muutakaan.

  Mitä tähän voisi muuta sanoa, kuin että rikos ei taaskaan kannattanut.

 4. Jotain se entinen oikeuministeri höpötteli, ettei raiskaus ole sellainen rikos, josta karkotus seuraisi. Päiväkodillinenkaan ei riittäisi perusteeksi, jos oikein ymmärsin. Kiinnostavaa olisikin tietää, millä hitolla tuo ja kaverinsa ovat onnistuneet. Sen tiedän kokemuksesta (en omastani), ettei ihmiskauppa, veronkierto, prostituutioon pakottaminen, viranomaisen harhauttaminen jne vörki myöskään. Vihapuheesta ei liene kyse. Se 8:n hengen raiskaus-/rötöstelyliiga hajotettiin ja vokkilomailu sai jatkua normaalisti. ”Hyvää oppi tekee terroristillekin”, totesi Taponen, eli tuleva massamurhaaja kuuluu lastenne kanssa samaan luokkahuoneeseen. Sipilääkö ne ovat suunnitelleet muiluttavansa? Ehkä jopa aikoivat syöttää hänelle puuroa ja vilautella karvaista irakilaispersettä. Start deportations!

 5. Selityksenä sille, että näitä siirtolasia ei saisi palauttaa, käyteään sitä, että he saattavat kuolla kotimaassaan. Mutta jos heidän annetaan jäädä, joku suomalainen saattaa kuolla heidän toimestaan. Kumpi vaihtoehto on parempi? Sekä tietenkin he saattavat valehdella olevansa hengenvaarassa kotimaassaan. Minkä tekevätkin tosiasiassa melkein aina.

 6. En tiedä, miten koulutetut suomalaiset uskovat, mitä tahansa. Kai se on se asioiden meneminen tunteisiin. Sitten uskoo vaikka hädänalaisten 10 000 km:n omatoimimatkan Suomeen. Siinä häviävät ne oikeasti apua tarvitsevat, mutta kun ei siinä omasta hyvyydestään juopuneena ehdi sellaista ajatella.

 7. Kyllä nämä rasmuslaiset ja muut rikollisia suosivat ovat itsekin vääristyneitä todellisuudesta. Vieläkö sdp -vihreät- vasemmisto on sitä mieltä että ” annetaan kaikkien kukkien kukkia”??
  Sitäpaitsi, nuohan ovat sosiaaliturvapaikan hakijoita. Niitä emme tarvitse ollenkaan

 8. Ja iltasatu jatkaa satuiluaan http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801302200706103_u0.shtml
  Missäköhän vaiheessa turvapaikanhakija lakkaa olemasta turvapaikanhakija, kun edes oleskeluluvan saanti ei iltasadun mukaan riitä. Kyseessähän oli siis oleskeluluvan jo saanut mies joka Suomessa loisiessaan ei muuta tehnyt kuin nosti tukia ja teki rikoksia. Joidenkin itsemurhat ovat vaan parempia, ketä vittua kiinnostaa jotkut Suomalaiset teinit jotka koulukiusauksen uuvuttamina eivät enää jaksa elää, joku täysipäiväinen rikollinen aikuinen muslimi-turhake on nyt vaan niin paljon tärkeämpi voimavara.

 9. Siinäpä malliesimerkki. Toivottavasti muutkin suojavärillä varustetut ymmärtävät,että näin olisi kaikille paras! Pääsi Allahin luo, hienoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.