Oulun Punainen risti vierailuttaa aikuisia turvapaikanhakijamiehiä kouluissa lasten ja teinien luona

0
image-3.742300
Irakilainen Numan Numan on päässyt Kellon koulukeskukseen naurattamaan oululaisia 14-vuotiaita teinityttölöitä.  Kuva Oululehti, Susanna Eksymä.
29.1.2018

Oulun Punaisella Ristillä on oma eriyinen tiiminsä, ”Salama-tiimi”, joka vierailuttaa irakilaisia sotapakolaisia kouluissa. Oululehden mukaan mm. Kellon koulukeskukseen tehdään säännöllisesti vierailuja, joissa pikkutyttöjä ja -poikia sopeutetaan aikuisiin irakilaisiin miehiin.

Alkuperäinen idea toiminnalle on irakilaisen turvapaikanhakijamiehen. SPR taas on ottanut konseptin käyttöönsä laajemminkin. Vierailujen ideana on kitkeä rasismia ja ennakkoluuloja ja luoda siltoja, kuten SPR:ltä kerrotaan. Luoda siltoja aikuisten irakilaisten miesten ja suomalaisten lasten ja teinien välille. Irakilaiset nimittäin vierailevat ja puuhastelevat sekä ala-asteikäisten lasten ja ylä-asteikäisten teinien kanssa hyvinkin intiimisti.

Vierailujen lisäksi tiimi tekee erilaisia ilmaistöitä yksityisille ja yrityksille. Toimeenkuvaan kuuluu ruohonleikkuuta, lumenluontia ja erilaisia tapahtumia.

27485199_10156472242724239_333326055_o.jpg
Irakilaisia miehiä kouluvierailulla Oulussa Maikkulan koululla teinityttöjen luona.

 

Muuan Kellon koulun opettaja kertoo, että irakilaiset käyvät esimerkiksi kahdeksasluokkalaisten eli 14-vuotiaiden tunneilla. Hyödyn kerrotaan olevan molemminpuolinen mm. englannin puhumisen ansiosta.

Toiminta kustannetaan oululaisten veronmaksajien rahoilla, sillä kaupungille on myönnetty ainakin vuoden loppuun asti kansainvälistymisrahaa. Rahalla kuitataan mm. irakilaisten vierailuista aiheutuneet matkakustannukset vastaanottokeskuksesta Kelloon ja ruokakuluja. Oulun Punaisesta Rististä kerrotaan Oululehdelle, että kellolaisten lasten ja irakilaisten aikuisten sotapakolaisten kohtaamisista on vain hyviä kokemuksia.

Kuvakaappaus 2018-01-30 00-22-36

 

Salama-tiimin idean takana on siis irakilainen Osama al-Ogaili. 

Salamatiimin kotisivut: http://salamatiimi.fi/home/

Moni muistaa Osama al-Ogailin viime talvelta Ylen lennokkaasta jutusta, jonka mukaan mies on irakilainen it-insinööri, joka pakomatkansa aikana lähes hukkui. Lainaus Yleltä:

Pakomatkallaan Irakista hän lähes hukkui, kun heinäkuinen aurinko poltti hänen pelastusrenkaaseensa reikiä. Niitä hän yritti sormillaan tukkia.

Päivä, jota Al-Ogaili ei koskaan unohda, oli seitsemäs heinäkuuta 2015. Suuri aalto oli kaatanut Turkin ja Kreikan välisellä merialueella veneen, joka kuljetti yhdeksää ihmistä. Pursi oli tarkoitettu ehkä neljälle tai viidelle, Al-Ogaili arvioi.

Muita matkustajia ei enää näkynyt. Passin, puhelimen ja rahat sisältynyt vyötärölaukku oli turhaa painoa, joten aallot saivat sen viedäkseen. Mielessä oli raskaana oleva Maryam-vaimo, joka oli Irakissa sukulaisten luona piilossa.

Yksi Salama-tiimin puuhapettereistä on muuan Ylen toimittaja Iita Pirttikoski, joka kääntyi muutama vuosi sitten muslimiksi ja on fanaattinen turvapaikka-aktivisti. Hän myös kirjoitti yllämainitun Ylen jutun.

Advertisements

40 thoughts on “Oulun Punainen risti vierailuttaa aikuisia turvapaikanhakijamiehiä kouluissa lasten ja teinien luona

 1. Suomalaista miestä, joka kiinnostuu liian nuorista lapsista, sanotaan pedofiiliksi. Irakilaista taas siltainsinööriksi.

  Jokainen osaa kuvitella tapahtumat, kun tuommoinen nimetön sotilaskarkuri kutsutaan jonkun 13 vuotiaan tytön vanhempien kesämökille vähän soutelemaan. SPR ei ole vastuussa, koulu ei ole vastuussa, vanhemmat eivät ole vastuussa, pedofiilikultissa kasvanut ei ole ymmärtävinään mistään mitään, eikä näin ollen ole syyntakeinen. Taitaa olla aikuisten mielestä lapsen syy, jos käy huonosti.

  Kun nuo pakolaiset on asutettu keskustan asuntoihinsa, he kohtaavat ostarilla lorviessaan samoja lapsia, joita koulussakin. Lapset tietysti luottavat täysin noihin. Kaupasta verovaroilla tupakkia ja siideriä ja…

  Lehdessä tulee lukemaan, että oululaismies, eikä nimeä kerrota, koska lasta täytyy suojella. Miksei voi suojella jo nyt, etukäteen?

  15
 2. Eikö heitä pitäisi enemmänkin tutustuttaa suomalaisiin työpaikkoihin. Eukot tuon ikäluokan ukoilla on jo kotimaassaan. Suomessa alle 16 vuotias on sakkolihaa ja alle 18 vuotias alaikäinen joten näitä läheiset välit juttuja ei pitäisi yhteiskunnan rahoilla vahvistaa.

  16
  1. Miksi työpaikkoihin? Heidät pitää perehdyttää kotiin paluuta varten. Eivät kuulu Suomeen.

   15
   1
  2. Tätähän tämä kaikessa on: kantikselta katsotaan kaikki taustat, jos aikoo tehdä koulussa yhtään mitään. Jos ihminen tulee toiselta puolen maailmaa ja hänestä ei tiedetä mitään, kouluun voi ilman muuta mennä. Se on semmosta, kun ei ymmärrys lopu, eikä terrori-isku opeta mitään.

   12
 3. Sellaista matua ei ole vielä luotu että heittäisi rahaa jorpakkoon. Eikä kännyykkää, sehän on kasvanut käteen kiinni. Passi sen sijaan on mielettömän kauhea painolasti joten on täysin ymmärrettävää antaa sen painua pohjaan.

  13
 4. Kävin tuon oululaisen lehden sivuilla. Ärsyttävää, että kommentointi ei ole nimetöntä siellä. Jos suinkin olisin kehdannut, olisin antanut hommasta erittäin tuomitsevan lausunnon.

  Päätin jo silloin, kun SPR:n naisista osa sekstaili itse turvapaikkaa hakevien miesten kanssa VOKeissa, etten enää pistä penniäkään SPR:n keräyksiin. Sittemmin muut uutiset ja omat havainnot ovat vain vahvistaneet päätöstäni. SPR on ihan täysin vastuuton, pervoilua ja pedofiliaa edistävä järjestö.

  SPR ja asiaa suosivat opettajat eivät ymmärrä, ettei tuo alaikäisten nuorten joukkoon vieminen tule edistämään rasismin häviämistä, vaan se tulee lietsomaan rasismiksi tulkittavia ilmiöitä.

  Tässä nämä äärisuvaitsevaiset ovat täysin tietämättömiä ja ymmärtämättömiä. He eivät ymmärrä, että suuri joukko heidän rasisteiksi tuomitsemista ihmisistä eli maahanmuuttokriittisistä on kriittisiä nimenomaan siksi, että he ovat syvästi perillä tulijoiden kulttuurista. Moni on käynyt kriittisemmäksi sitä mukaa, mitä enemmän on ollut tulokkaiden kanssa tekemisissä.

  Itse olen matkustellut paljon, matkoilla alkoi kriittisyys kasvaa. Lopullinen kyllästys tuli, kun näitä alkoi työn kautta näkemään vähän liian paljon. Kyllähän moni heistä aluksi kivalle vaikuttaa, mutta somessa kannattaa tutkailla uuden tuttavuuden edesottamuksia edes automaattikääntäjän avulla – arabiaksi on ne mielenkiintoisimmat julkaisut, joissa itse olen huomannut ääriajattelua jopa sillä kaikkein kiltimmältä vaikuttavalla muslimilla. Työkaveri hyväksyi selvästi Muhammedia pilkkaavien tappamisen jne.

  Sittemmin arabit ovat kyllä tajunneet automaattikääntäjien vaarat, ja nykyään radikaaleimmat kirjoitukset julkaistaan usein vain kuvatoedostona, jota kieltä osaamattoman on erittäin kovatöistä lähteä kääntämään ilman tulkkia.

  15
 5. Iita Pirttikoski näyttää jo päältäpäin olevan aika bimbo munahaukka, ruskean munan. Se on hassua miten noi suvakki-akat yrittävät piilottaa järjetöntä kiimaansa jonkun aatteen taakse.

 6. Mitä tiimin päässä kihisee: shuvaizeevaishuus:mitä i-räkiläisen housuissa: panishkosh vai häshäshiskösh, ällähmläbölacembalotabanen!

 7. Vietäisiinkö nuoria maahanmuutto tytttöjä samalla tavalla tutustumaan, tuskin. Tuo YLEN: kertomus on kuin suoraan satuja ja tarinoita. Suurin osa tietää nuo jutut, miksi näillä paskajutuilla yritetään valehdella nuorille. Nuoret ovat vielä fiksumpia kuin monet aikuiset ja varmaan tietävät ettei noita tarinoita pidä ottaa todesta.On tämä sairasta touhua ja epätoivoista aivopesua. Huvittaa tuo tyypillisen cuck-miehen virnistys, ei varmaan tajua että pallien poisto suomi miehille on seuraava vaatimus näillä äärisuvakeilla.

 8. heinäkuinen aurinko poltti hänen pelastusrenkaaseensa reikiä. Niitä hän yritti sormillaan tukkia.

  Vittu mitä taqiyaa

  14
  1. Samalle nauroin! Eihän pelastusrenkaat ole mitään puhallettavia rantaleluja, joihin aurinko polttaa reikiä, jotka taas voi sormella tukkia. Mutta läpi menee, aivan kaikki.

   13
   1
 9. Jumaliste jotta suuttuisin jos oma lapsi altistettaisiin päiväkerhossa/koulussa turviksille..!!!

 10. Tuon ikäiset tyttölapset ovat helpposaalis noille miehille. Itsesuojeluvaisto ei ole vielä kehittynyt, ja uskovat kaiken mitä miehet heille valehtelevat. Lapsia olisi kotona valistettava erikulttuurista tulevien miesten tavoista .

  12
 11. Annatko SPR:lle keräyksessä rahaa???? Siis Partalapsien.jotkaceivätvpuhu mitään ymmärrettävää kieltä seurustelevat lasten kanssa.!!!! Suvakit linnaan!!!

 12. ”… vierailuja, joissa pikkutyttöjä ja -poikia sopeutetaan aikuisiin irakilaisiin miehiin.”

  Eli siihen Suomeen, jossa nyt pikkuiset aikuisina elävät. Herrat ja käskyttäjät tutuiksi tuleville alamaisille.

  Onnea kaikki vanhemmat! Hieno perintö lapsosille!
  Pedofilia on vain pikkuinen sivujuonne.

 13. Voin olla väärässä, mutta eikö näissä kouluvisiittikuvissa ole matut lähes aina vain koulutyttöjen kanssa kuvissa.

  Nykyään Oululehti menee takansytytysmateriaaliksi.

 14. Sekopäistä touhua.
  Toimettomuus ei Al-Ogailille sopinut. Vastaanottokeskuksessa istumisen sijaan hän tutustui uuteen kotikaupunkiinsa ja hankki pian itselleen töitä. Pian sen jälkeen hän oli hankkinut kuudelle muullekin turvapaikanhakijalle töitä. Työt eivät kuitenkaan tarjonneet hänelle tarpeeksi haastetta, joten hän lopetti ne.
  ”Joskus pitää osata sanoa ’ei’ menestyäkseen. Toisaalta ajattelin, että saattoi olla tyhmää kieltäytyä töistä”, hän sanoo nauraen.

  http://www.kansantahto.fi/en-ole-valmis/

  3
  1
  1. Eräs menestynyt ja vuosikausia Suomessa yrittäjänä toiminut maahanmuuttaja kertoi maanmiehistään, että kun oleskelulupa on taskussa, työhalut loppuvat siihen paikkaan. Jos yhteiskunta tarjoaa kaikki kotisohvalle, niin hulluhan se on, joka joka aamu lähtee kylmään ja pakkaseen tienatakseen saman verran kuin makaamalla kotona ja maksaakseen ihan itse asumisensa, neljän vuodenajan vaatteet (täällä kun ei t-paidassa ja tennareissa selviä), ruoan, sairauskulut, hammashoidon ja matkat entiseen vaaralliseen kotimaahan.

 15. Tässä lainausta yllä olevalta nim. merk. Aikki 30/01/2018 07:22 : ” Tuonikäiset tyttölapset ovat helppo saalis noille miehille . ITSESUOJELUVAISTO EI OLE VIELÄ KEHITTYNYT ” — — — vaan on ne vanhemmallekin väelle — — — yli 60 % äänesti vaaleissa horjuvaa katastrofia — — — v. 2018 —> —> SORTO JATKUU JATKUU JA JATKUU ________ !!!

 16. Hei haloo, irakilainen `maantiedon opettaja´ töissa alakoululla???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!.
  https://www.avi.fi/documents/10191/5501603/kirjasto_SPR_nettiin_lopullinen.pdf/f075a622-5a67-4642-a765-4e4210435108

  `koulutustaustan
  hyödyntäminen, esimerkiksi
  irakilainen maantiedon
  opettaja työkokeilussa
  alakoululla´

  TÄH??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  `LASTEN OSASTO monesti aikuistenkin
  maahanmuuttajien suosiossa!´

 17. Näiden taustalla häräävien suvakkien joukoissa on varmasti pilvin pimein MeToo-kampanjan ylistäjiä ja vouhottajia, täällä he tuskin näkevät miesten epäasiallisia katseita tai kuule seksistisiä puheita lapsia ja nuoria kohtaan. Kunpa nyt oululaiset nuoret tekisivät ko. kampanjan mukaisesti jokaisesta katseesta (seksuaalista häirintää/sopimatonta käytöstä) rikosilmoituksen, olkaa nuoret viisaita ja toimikaa, ennen kuin on myöhäistä!

 18. Irakissa sota on ohi mutta rintamakarkuri matu paskaa osaa huija, valehtela niin hyvä että Suomalaiset uhrata omia lapsia .

 19. Mun lasten luokkaan kun noita työnnettäisiin,nostaisin asiasta helvetillisen metelin.. vaikka tiedän että mun tytär lähtisi himaan välittömästi jos moista yritettäisiin heidän luokassaan. Saan olla kiitollinen että kaikilla lapsillani on oma tahto. Eivät alistu aivopestäviksi. Ja uskaltavat sen sanoa ja näyttää.

 20. Tämän ”projektin” alkutaipaleella kävi sellainen tapaus, että opettajat pyörittivät kuukausia kolmea aikuista turvapaikanhakijamiestä koululla tutustumassa oppilaisiin. Pian havaittiin että yksi miehistä seurustelee seiskaluokkalaisen tytön kanssa. Ilmeisesti tytön vanhemmat saivat hoidettua asian ja tämä yksi kaveri vaihdettiin kaikessa hiljaisuudessa toiseen ulkomaalaiseen ja ”projekti” jatkui niin kuin ennenkin. Oma lapseni kävi tätä samaa koulua, mutta näistä miehistä ja tapahtumista ei ole tiedotettu koulun taholta mitään. Asia tuli tietooni aivan muuta kautta. Olkaa vanhemmat varovaisia ja varoittakaa myös lapsianne näistä asioista.

 21. Mika saatana vimma SPR:llä on tuoda pedofiileja lasten sekaan. Noilla karvaranteilla on vain ja ainostaan yksi asia mielessä, koska noiden kulttuuriin kuuluu olennaisena osana lapsivaimot ja pedofilia. SPR pitäisi kerran vetää oikeuteen että tämä sairas tapa saisi edes jotenkin julkisuutta. Tuntuu olevan melko systemaattisesti johdettua ja takan on varmaan joku SPR:n pedofiliaan taipuvainen isokiho jolta ohjeet tulee.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.