Ruotsin vasemmistoliiton reaktiot Kampradin kuoleman johdosta käsittämättömiä

0

Ikean perustajan Ingvar Kampradin kuolema on saanut käsittämättömiä reaktioita Ruotsin vihervasemmiston piirissä. Eilen kerrottiin, että Tukholman Vasemmistopuolueen aluepäällikkö Barbro Sörman juhlisti kuolemaa. Sörman ei ole millään tavalla katunut lausumaansa vaan päinvastoin alleviivannut sanomaansa.

Kuvakaappaus 2018-01-29 09-20-02
Klikkaa kuva isommaksi.

Nyt koko vasemmisto on liekeissä ja some tulvii erilaisia irvokkaita viestejä. Ruotsin Vasemmiston nuorisojaosto kirjoittaa Facebookissa, että Kamprad oli irstas elosteleva kapitalisti, joka teki omaisuutensa riistämällä työläistä. Nuorten vasemmustoliittolaisten mielestä Kampradin omaisuus ja koko Ikea pitäisi jakaa ihmisten kesken.

 

Muuan vasemmiston tukholmalainen kiihkeä aktivisti Dror Feiler kirjoittaa Twitterissä pilkalliseen sävyyn, että innovatiivinen natsi ja kapitalisti on nyt kuollut.

Lisäksi sadat muut vasemmistolaiset ovat twiitanneet ja julkaisseet Facebookissa erilaisia pilkkaviestejä, joissa sanotaan Kampradin olleen natsi ja fasisti.

Mistä natsiväitteet juontavat? Väitteiden mukaan Kamprad liittyi 19-vuotiaan vuonna 1942 Ruotsalaiseen fasistiseen järjestöön ”Fascistiska Nysvenska Rörelsen” , johon kuului muutaman vuoden. Järjestö lopetettiin 50-luvun alussa, mutta Kamprad oli lopettanut toimintansa jo vuosikausia ennen järjestön lopettamista. Asia tuli ”ilmi” 90-luvun alussa.

Kamprad on kyllä myöntänyt olleensa hetken mukana tuollaisessa toiminnassa, mutta kertoo eronneensa järjestöstä, koska se ei tukenut hänen ajatusmaailmaansa.

Vasemmisto siis riekkuu pitkän elämän eläneen miehen 75 vuoden takaiselle tapahtumalle, joka ei ole leimannut Kampradin myöhempää elämää millään tavalla vaan päinvastoin Kamprad on ollut mukana monissa hyvin merkittävissä hyväntekeväisyysjärjestöissä.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Ruotsin vasemmistoliiton reaktiot Kampradin kuoleman johdosta käsittämättömiä

 1. Koko vihervasenta klikkiä ahdistaa niin vietävästi että eivät jätä yhtään projisoinnin mahdollisuutta käyttämättä. Tuota se tekee, kun väkisin elättelee valheita, kieltää todellisuutta, ja haluaa nähdä vihollisen kaikkialla siellä missä oma ideologia ei idä kunnolla.

 2. Vajakit voisivat selata Ikean kuvaston ja yrittää etsiä siitä aitoja ruotsalaisia. Ei löydy kovinkaan monta. Pääasiassa arabeja, mulatteja ja joitain aasialaisia. Ikea on mokutetuimpia yrityksiä esim Stadiumin ja Dressmanin kanssa. Papparaisen vanhemmat taisivat olla kansallissosialisteja , jos ymmärsin oikein mitä Nordfront.se-sivuilla oli juttua Ingvarin vanhemmista. Korjatkaa, jos olen väärässä.

 3. Tietenkin se omaisuus pitäisi jakaa noille kommareille ja heidän arabilemmikeilleen.Mitä muuta sitä nyt edes voisi odottaa.Sehän on varmasti heidän ihmisoikeutensa.

 4. Kas kummaa, kuinka vasureille ei ole tullut mieleen se, kuinka monta työpaikkaa tämä mies sai aikaan maailmanlaajuisesti.

 5. Oksettavaa propangandaa vasemmistolta pari tuntia miehen kuoleman julkistamisesta sanoo:

  Kamprad antoi jokaiselle työntekijälleen joulurahaa muistaakseni 13000 kr nyt jouluna. Ei hänen olisi ollut pakko antaa mutta teki sen kuitenkin, joka vuosi. Antoi myös miljoonia hyväntekeväisyyteen, tieteelle, lastensairauksien tutkimustyöhön, kotikuntansa vanhustenhuoltoon jne.

 6. Eiköhän se ole kommunistien ajatus suomessakin aina ollut, että mikä on toisen omaa,se pitää jakaa.Mutta heidän omansa pysyy heidän omanaan tarkasti.

  Minusta ei se sen suurempi rikos ole ollut kuulua johonki kansallissosialistipuolueeseen kun kommunistipuolueeseenkaan.Melko paskaset on jäljet kummallakin
  niin kansallissosialisteillä kun kommunisteilläkin.

 7. Olen niin onnellinen, että Suomessa kaikkein vasemmistolaisimmat presidenttiehdokkaat, SDP:n Haatainen ja vasemmistoliiton Kyllönen keräsivät vain hyvin pienen äänisaaliin jääden viimeisille sijoille RKP:n Torvaldsin kanssa.

  Kommunismi on todellakin rosvojen rosvousaate, jossa ansiottomasti himoitaan ja kadehditaan toisten omaisuutta, ja silloin tällöin jopa aseisiin tarttuen yritetään pakottaa rikkaampia luopumaan omastaan.

  Ruumiita kommunistisissa valtioissa on tullut huimia määriä. Se ei todellakaan ole yhtään Hitlerin natsismia parempi aate. Venäjällä kommunistit tappoivat myös juutalaisia lukuisten muiden ryhmien lisäksi.

  Hassuinta on se, että nämä moraalittomat vasemmistolaiset ja kommunistit kuvittelevat kaikkien pienituloisten omaavan heidän kateutensa ja rikkaampien ryöstöhalun. He luulevat aatteensa ponkaisevan aina suureen suosioon, jos maassa köyhyys ja muu kurjuus lisääntyy. Siksiköhän he haluavat tänne myös rajattoman määrän maankurjistajiksi tiedettyjä matuja.

  100 vuotta sitten he myös luulivat paljon, mutta onneksi hävisivät. Luulen isovanhempieni olleen tuolloin melkoisen köyhiä mutta eivät he silti lähteneet kannattamaan punaisia eivätkä kuvitelleet itärajan takana olevan työläisten paratiisi – he olivat Suomen puolella. Niin oli myös moni muukin köyhä, ja niin punaiset hävisivät valkoisille.

  1. Monilla meillä ei ole paljon varaa tölviä vasemmistolaisia tässä yhteydessä. Toisaalta ainakin ruotsalaiset vassarit ovat nyt menettäneet uskottavuutensa lähteä osoittelemaan sormella niitä kansallismielisiä tahoja, jotka ilmaisevat tyytyväisyytensä kehitysmaalaisten kuolemista.

   Ja heidän keharirakkautensa on vieläpä monin verroin vahingollisempaa kuin noiden haukkumiensa teollisuuspohatoiden tekemiset.

 8. No, nuo otukset kaivavat menneisyyden vaikka kivikaudelle asti jos vain löytävät sieltä pienenkin syyn räkyttää. Syy tähän on se että he muodostavat tämän super loukkaantujien/”ymmärtäjien” porukan.
  R.I.P. Ingvar Kamprad

 9. Vassarit haluavat kiihkomielisesti pysyä EU:ssa ja taata siten vapaan liikuvuuden EU-kansalaisille ja tavaroille. Paitsi tietysti vassarit eivät halua mitään rajoituksia edes EU:n ulkopuolelta tuleville. Aate on yhteinen sekä Suomessa että Ruotsissa jne., ja siihen kuuluu myös ideologia koko maailman varojen tasaisesta jaosta. EU:n myötä vassarit itse ovat kannattamassa myös monikansallisten yritysten syntyä ja yritysten pakenemista Ruotsista.

  Vassareiden puheissa kaikilla on oikeus muuttaa mihin vaan ja siirtää kirjansa sinne. Tämän pitäisi silloin koskea myös yrityksiä, onhan EU nimenomaan juuri ideoitu yritysmaailmaa helpottamaan (vaikka sitä markkinoidaan ihmisten vapauden takeena).

  Yllättäen vassareiden mielestä Kampradin olisi pitänyt verotuloillaan hyödyttää vain Ruotsia. Hän ei olisikaan saanut itse päättää, missä on kirjoilla tai missä pitää kirjoilla yritystään.

  Sosialismin valta Ruotsissa aiheuttaa huippu korkealla verotuksella juuri pääomien pakoa Ruotsista. Mitä syvemmälle sosialismi Ruotsissa etenee, sitä enemmän maasta alkaa lähteä sekä osaajia että omaisuuksia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.