Uppsalassa neljäs autopalo yö peräkkäin

0
Kuvakaappaus 2018-01-29 08-51-58
29.1.2018

Uppsalassa poltettiin taas autoja. Kyseessä näyttää olevan taas nousevat trendi, sillä kyseessä oli neljäs liekkiyö peräkkäin. Paikkana Gottsundan maahanmuuttajataustainen ongelmalähiö.

Kaksi erillistä paloa sytytettiin muutaman minuutin väliajon. Ensimmäisessä ryppäässä klo 01.25 Bröderna Berwaldin tiellä paloi kaksi autoa ja toisessa klo 01.30 Vackra Birgerin tiellä sytytettiin niin ikään kaksi autoa.

Uppsalan poliisista Maekus Thuresson kertoo tiedotteessaan, että autot paloivat ajokelvottomaksi, ts. muuttuivat poroiksi. Poliisi haravoi aluetta koirien avulla, mutta siitä huolimatta ketään ei oltettu teosta epäiltynä kiinni.

On mielenkiintoista, että autopalojen alue rajoittuu tällä kertaa pienelle alueelle Gottsundan ei-niin-ongelmalliseen ytimen hieman ulkopuolelle. Kyseessä on pienkerros-rivitaloaluetta, joka on muutaman sadan metrin päässä itse ghetosta. Varsinkin Vackra Birgergin (Kauniin Birgerin tie) tiellä on ollut useita paloja.

Kuvakaappaus 2018-01-29 08-58-50

Advertisements

9 thoughts on “Uppsalassa neljäs autopalo yö peräkkäin

   1. Kaskeamista). Sinulla on sana hallussa). Yksi ainut sana kertoo siitä, mistä on kysymys Ruotsissa. Matut raivaavat viljelysmaata.

   2. Ahaa! Savunahka = kaskenpolttaja. Selvisi viimein tuokin. Miilunpolttaja on sitten vissiin n… Pohjoiskalifaatin mytologian sankarihahmojahan nuo.

 1. Vasemmistossa juhlitaan. Taas on harjoitettu parempaa väkivaltaa ja pahoinvoinnin lisäämistä.

  Varsin kultturellia toimintaa tuo on myös kokoomuksen kirjoissa.

  Pervodemareilla on aina vain vibraattorit mielessä ja värinäähän se tämäkin vain on.

  RKP katsoo että kyseinen toiminta edistää kielivähemmistöjen asiaa ja on varsin suotavaa. Ties vaikka myöntäisivät teosta Freudenthal mitalin.

  Vihreissä riemuitaan koska yhden auton polttamisesta syntyy 20 tuhannen ihmisen vuosikulutuksen edestä hiilijalanjälkiä. Eihän se ole järjellä ajatellen loogista sitä juhlia, mutta niin vihreät nyt vain toimivat – epäloogisesti ja vastoin alkuperäistä ideologiaansa. Järki ei siellä päätä pakota. Tunne on se juttu. Vihreässä todellisuudessa ihminenkin lisääntyy kakkaluukkuun tuuppaamalla, joten siinä mielessä ainakin linja pitää.

  Uuvatit kysyy kepulta ja kokkareilta mitä pitäisi ajatella ja mitä saa sanoa.

  Kepulit näkee tässä tilaisuuden kasvattaa paikallisbyrokratiaa, pitää luoda aliläänimalli hallinnoimaan autongrillauslupia ja luvista päättävien viranomaisten nimittämiskomiteat tulee perustaa jokaiseen kylään. Vaalit tietty kanssa ja sipilän suvulle sopimus jälkien siivoamisesta. Puikuloidaan ja vituloidaan asiat hiukan kalliimmiksi. Ja toki pitää autoja grillaaville poikakullille asettaa minimipalkkio, josta säädetään kuntaminimivirastossa jossa päällikkönä on Sipilän serkku.

  Kristilliset rukoilee lisää monikulttuuria ja muistuttaa että jokainen elämä paitsi rasistin elämä on ihmisarvoinen. Samaan hengenvetoon toistavat vielä jokaisen edellisen puolueen mantrat.

  Persut tietysti haukutaan mediassa fasisteiksi, rassisteiksi ja nazzizteiksi koska Trump ja Brexit sekä Putin

  Suomella menee siis hyvin ja ouan yhtä hyvin kuin Swedistanissa. Kansa saa mitä ansaitsee.

  1. Täysin menetetyt alueet. Lisää meinaavat importeerata näitä luteita vielä vaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.