Irakilainen: ”Olisin voinut mennä Saksaan tai Ruotsiin, mutta uskon, että Jumala johdatti minut tänne Hannan luokse”

0
Kuvakaappaus 2018-01-30 19-49-10
30.1.2018

Yle kirjoittaa tänään turvapaikka-aktivisti Hanna Al-Saedin, os. Heino, ja Bahaa Al-Saedin avioliitosta, jonka Maahanmuuttovirasto arvioi olevan lumeliitto. Hanna kysyy artikkelissa ”Eikö riitä, että rakastamme toisiamme?”

Kysymys on äärimmäisen hyvä ja sitä sietää hieman käsitellä. Voisiko rakkaus tosiaankin olle peruste turvapaikalle? Jos näin olisi, miten arvioitaisiin silloin poliittinen vaino? Voisiko näitä perusteita verrata keskenään? Toinen saa turvapaikan poliittisen vainon perusteella ja toinen sen perusteella, että on onnistunut kaappaamaan suomalaisen mummon syliinsä ja kertoo rakastavansa tätä.

Hanna Heino tuli tutuksi invaasiosyksyn aikana, kun hän majoitti kotiinsa irakilaisia miehiä. Ilmassa oli tähtipölyä, kirjoitti Yle tuolloin. Heinoa vuosikymmenen nuoremmat miehet paistoivat baklavaa Heinon kotona ja lopulta yksi irakiaano sai mummoikää lähestyvän Hannan ihastuksen. Samassa tohinassa lähti entinen mies talosta ulos.

Nyt Bahaa on kuitenkin käynyt kaikki oikeusasteet läpi eikä oleskelulupaa ei tippunut. Edessä on karkoitus kotiin. Yle kirjoittaa, että mies itki ja oli suunniltaan päätöksen takia.

Kun miettii mitä Bahaa sanoo, voidaan kysyä joitakin kysymyksiä. Bahaa sanoo:

– Olisin voinut mennä Saksaan tai Ruotsiin, mutta uskon, että Jumala johdatti minut tänne Hannan luokse.

Tosiaan, miksi Bahaa tuli Suomeen kun hän olisi voinut jäädä jo Turkkiin, Kreikkaan, Makedoniaan, Serbiaan, Unkariin, Itävaltaan, Saksaan, Tanskaan ja Ruotsiin, mutta hän päätti kävellä Suomeen. Mutta mikään ei näytä olevan tarpeeksi. Yhdessä haastattelussa Bahaa totesi, että parast joululahja olisi saada omat lapset Suomeen. Miehellä on siis vaimo ja lapsia Irakissa.

Oikeita kysymyksiä ovat miksi turvapaikkapolitiikkaa voidaan käyttää näin räikeästi hyväksi? Toivottavasti Bahaa saadaan palautettua turvallisesti takaisin Irakiin.

 

Advertisements

29 thoughts on “Irakilainen: ”Olisin voinut mennä Saksaan tai Ruotsiin, mutta uskon, että Jumala johdatti minut tänne Hannan luokse”

  1. Eiköhän se ole tuo sosiaaliturva joka suurimman osan nuista irakilaisistaki on Suomeen johdattanu.Ei siihen tarvi jumalaa sotkea millään lailla.

 1. Mikäänhän ei estä Hanna-neitiä lähtemästä rakkauden perässä Irakiin. Eli turpakii tyhmä kiimaporsas ja lähde helvettiin täältä.

  1. Haluaa lapset suomeen mutta ei vaimoa ja toinen lemppaa oman miehensä mäkeen.
   Sitten haetaan oleskelulupaa avioliittoon perustuen.

   1. Tuossa puhuttiin ”lapset” vaan ei mainittu niiden (tai vaimojen) lukumäärää. Saattaa tulijamäärä olla sitä luokkaa, että pienen kyläkoulun alaluokkien tulevaisuus on taattu. Lystin maksajaa ei kylläkään yhtään naurata.

  1. Niin tällä kyrpähaukalla on nurkat täynnä näitä karvaranteita.Todella uskottavaa tarinaa ämmä kertoo. Herkkiä hetkiä iltaisin nukuumaanmenon aikaan ja ruoanlaittoa kaiken kivan merkeissä, tirsk.

 2. Tuhti tyttö ihastunut mokkamulkun lutkuttamiseen. Onhan se jännittävämpi imeskeltävä kuin pottunokan kalpea nakinpätkä.

 3. En kyllä lähtisi Sipilää maanpetturitovereineen Jumalaksi kutsumaan vaikka nuo loiset tänne kutsuikin.

 4. Miksi tosiaan näitä Suomeen haalivat eukot eivät itse muuta ulkomaille kuten vaikka Irakiin tai Afrikan maihin elämään?

  Miksi ihmeessä pitää aina olla se mielessä että ”Joku muu maksaa” ja elättää heidän ihastuksensa kylmän ja ankean Suomen maaperällä?

  Mikäli taas heidän aviomiehensä ovat niin hienoja moniosaajia niin kotimaidensa kamaralla näillä olisi mahdollisuuksia työllistyäkin toisin kuin Suomessa?

  Keräisivät kamansa ja lähtisivät itse sinne jonnekin lämpimään elämään paikallisilla säännöillä siellä. Sama koskee nyt tätäkin tapausta jossa kaikki tietävät että totuus on vain ja ainoastaan se että tuota mammaa on huijattu ja äijä jättää kuin nalli kalliolle kun huomaa ettei saa turvapaikkaa. Varsinkin siinä vaiheessa kun rouvan rahat on imetty kuiviin niin rakkaus loppuu viimeistään.

  Eli ei muuta kuin kamat kassiin, elämä pakettiin ja menoksi Irakiin takaisin. Mamma voisi tuota vaikka ehdottaa sille äijälle niin kas kummaa kun alkaisi tulla ”esteitä” kyseiselle ajatukselle.

  Entä mikä ”mies” jättää perheensä ja lapsensa taakseen lähteäkseen metsästämään sosiaaliturva pohjaista ”juhlapaikkaa” Euroopassa ja sekoilemaan? On siinäkin vastuuton ukko.

  Edellinen aviomies oli suoraan sanottuna onnekas kun pääsi eroon tästä naisesta.

 5. Jotenkin on vaikeaa ymmärtää että näin hulluja ihmisiä voi Suomessa olla kuten tämä Hanna on.

  1. Ei ollenkaan.Sen sijaan on vaikea ymmärtää miksi tuo oksettava sikahuora ei ole jo syytteessä lumeavioliitosta jos ei se rakkaus tai Jumalakaan riitä viemään Irakiin.

 6. Sillähän on vaimo ja lapset Irakissa ja toisessa lehtijutussa kertoi haluavansa tuoda heidätkin Suomeen!!!! Lumeliitto tuo on.

 7. Ylen mielestä tuota oli kidutettu ja kaikkea. Luultavasti tosin Ylen mielestä tuo oli nainen ja lapsi vielä vuonna 2015. Eikä Yle tietenkään valehtele, vaan välittää tietoa, joka heille on annettu. Samaan tapaan täällä muitakin kusetetaan, eli Yle on viaton uhri.

  Turvapaikkahakemukseen tarinoitu, että kaikista kolmesta Euroopan maasta Allah johdatti juuri Suomeen rakkaan luo. Itkettäähän tuo, kun ei tuhannen ja yhden yön taikamattoseikkailu uponnut kuin pip**** vanhempaan naishenkilöön.

  Irmeli* vielä itkee ottolapsensa perään, kunhan itkuvirret kirvoittavat ilmaisen ylläpidon. Niin itkee 1 000 ukkoa ex-thaikkuvaimojensakin perään. Mitähän yhteistä näillä asioilla on?

  *nimi muutettu

  Kukahan muuten väärensi esteettömyystodistuksen äijälle, vai onko kaksinnaiminen nykyään laillista?

 8. Hei bahaa paskaa jos Sun pedofiiliprofeeta anta lupa valehtela väräuskoiselle ,se ei tarkoita että aina onnistu .GO BACK AND FIGHT FOR YOUR COUNTRY ,YOU PEACE OF SHIT ,AND PUT YOUR RELIGION UP TO Your ASS .

 9. Mokkamunilla vaan aikas pienet kikkelit…..keskimäärin vain 8-13 cm(max.) Että valkoisen miehen munalla tekee paljon enemmän kuin apinaihmisen esihistoriallisella apinaanyhdyntäelimellä….joka yleensä ei edes toimi,ellei ole raiskaus/joukkoraiskaus bileet..!?

 10. Eikö tätä jantteria ajanaut Suomeen sota, kidutus ja suuri hätä, kuten SPR on toitottanut. Tässä on tyypillinen sosiaalisurffari ja ketku josta suomalainen siiderisuvakki on ottanut kopin, Suomen vihatuimman nakkisormen lindströmin slogania lainatakseni.

 11. Vituttaahan se kun olet vuoden verran nussinut mätisäkkiä oksennus suussa, ja sitten tulee nega. Kauhea vaiva ihan turhaan…

 12. Elämä kantaa ja tähtipölyä on runsaasti myös jossainpäin Irakia. Rakkauden voima on suunnaton ja yhteistä matkaa kohti auvoista tulevaisuutta ei voi estää mikään. Virallisena avioparina he voivat hyvin asettua uuteen onnenmaahan ja elää onnellisina elämänsä loppuun asti. Valitettavasti Suomi ei ole tälläkertaa se onnenmaa. Sen pituinen se. PS. Tähän satuun tulee vielä jatko-osia runsaasti ja suomalaisten viranomaisten syyllistäminen kohoaa uusiin svääreihin. Itkun määrä on niin hirvittävä että kyynelkanavat tulehtuvat.

  1. Ei ole. Ei hän näytä ollenkaan niin vanhalle, etteikö voisi saada lapsia. Kyllä tässä maassa on yli 50-vuotiaita synnyttäjiä, joten kaikki on hyvin mahdollista myös Hannalle. Kukaan ulkopuolinen ei voi tietää hänen vaihdevuositilannettaan.

   1. Niin itse olen taaperon äiti mutta kuitenkin mummo, koska esikoinen sai äskettäin vauvan. Jotkuthan kuvittelevat, että jos jonkun naisen aiemmat lapset ovat jo aikuisia, hän ei enää uusia vauvoja saisi, mutta se ei pidä paikkaansa.

    Joillakin harvoilla hedelmällisyys loppuu jo alle 40-vuotiaana, mutta suurimmalla osalla suomalaisista naisista hedelmällisyys loppuu hieman yli 50-vuotiaana. Sen lisäksi on heitä, joilla hedelmällisyysikää riittää vieläkin pidempään.

    Tiedoksi vielä, kun riski saada vammainen lapsi kasvaa yli 35-vuotiailla ei riskitaulukossa kuitenkaan myöhemminkään ylitetä 7 %:n kattoa, eli vanhoillakin on yli 90 %:n mahdollisuus saada terve lapsi.

    Omat lapseni ovat täysin terveitä ja kantasuomalaisia. Se etukäteen kerrottakoon tämän palstan mummoja pilkkaaville henkilöille.

 13. Nimimerkki Arthur laittoi linkin FB:n kautta kierrättäen. Laitan sen lyhyemmin mainokseksi, selviäähän ko. ”tähtipölyä ilmassa” jutusta alkutilanne todella hyvin ja löytyy kaikki syyt epäillä lumeliittoa:
  https://shl.fi/2015/12/16/ensimmainen-suomalainen-joulu/

  Todellakin kaikilla jutun miehillä kerrotaan olevan vaimo ja lapsia kotona Irakissa. Hannan nykyinen puoliso oli netin välityksellä nähnyt nuorimmaisensa ensiaskeleet ja itkenyt sen jälkeen ikäväänsä koko yön.

  On aivan selvää, että pelkkä Bahaan panotarve on järjestänyt tuon parin yhteen. Rakkautta voi olla kyllä Hannan kuvitelmissa.

  Tästä erittäin karusta todellisuudesta huolimatta antaisin Paavolle sellaisen vinkin, ettei kertoisi asioita aivan noin ruman suorasti mummottelemalla kyseistä hairahtunutta naisparkaa. Mummottelu ja papattelu ovat mielestäni erittäin törkeitä loukkauksia keski-ikäisistä käytettäessä, jopa vieraista vanhuksista puhuttaessa. ”Mummoa” ja ”pappaa” kannattaa käyttää vain sukulaissuhteista puhuttaessa.

  Naista halventava kielenkäyttö kostautuu kyllä yleensä ennemmin tai myöhemmin, ja tekee hallaa itse asialle. Tämän palstan kommentoijat joka tapauksessa aina muistavat haukkua suvakkinaisten ulkoisen olemuksen ihan totaalisesti. Kannattaa jättää se edes heille, ei ole täyttä varmuutta, etteikö jopa kommenttipalstan törky tee hallaa itse asian esiintuomiselle….

 14. Jopa RHC:ssa tuli esille se, että irakilaisella on vaimo ja lapset kotimaassa. Tämän esiintuominen on joidenkin mielestä epäeettistä panettelua. Jotkut taas ovat sitä mieltä, että Suomen yksiavioinen käytäntö on ahdasmielinen! Toivotaan myös, että oleskeluluvan myötä lapset voivat muuttaa isän luo ja ex-vaimo voi tulla perässä ja kas, perhe on taas koossa!

 15. Ei sitten muuta kuin pakkaamaan ja taloa myymään. Niillä rahoilla elää lähi-idässä herroiksi lopun elämäänsä eikä tarvitse rikkaa ristiin laittaa. Pääsee näkemään ne lapsetkin livenä eikä vain läppärin välityksellä. Sielä sitä (tähti)pölyä riittää.

  Ja sielä voi sitten opettaa pianonsoittoa tyttölapsille ja koululaisille niin paljon kuin ehtii. Kai niitä pianoja myydään sieläkin.

 16. Jos suomalaiset naiset niin kovasti ihailevat näitä lähi-itäläisiä ja muitekin etelämaalaisia, niin menköön heidän maihinsa. Mutta todellisuudessa taitaa olla vain niin, että sinne ei huolita suomalaisia naisia ja etenkään niitä lapsia, joita suomalaiset naiset ovat tehneet heidän kanssaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.