Tukholman ja Turun terroristien ei olisi edes pitänyt olla koko Pohjolassa

0
Rakhmat-Akilov-790010
30.1.2018

Journalisti Per Gudmundsson kirjoitta Svd:ssä Rakhmat Akilovista, että koko miehen ei olisi pitänyt oikeastaan edes olla Ruotsissa. Jos Ruotsi toimisi oikein ja harjoittaisi täyspäistä turvapaikkapolitiikkaa, koko terrori-iskua ei olisi tapahtunut.

– Vastuullista politiikkaa harjoittamalla Akilov ei olisi ollut täällä. Uzbekistan on sisämaavaltio Keski-Aasiassa. 2000-luvulla sieltä on tullut 6 645 turvapaikanhakijaa. Ei siksi, että Ruotsi olisi paras maa uzbekeille vaan siksi, että meillä on sellaiset säännöt, jotka houkuttelevat ihmisiä hakeutumaan tänne, Gudmundsson kirjoittaa.

Gudmundsson jatkaa, että jos Akilov olisi vastuullisen turvapaikkapolitiikan seurauksena kuitenkin tullut Ruotsiin, olisi hänet palautettu nopean päätöksen jälkeen, koska hänellä nyt ei vaan ollut perustetta turvapaikalle. Ja palautusta toimeenpannessa hänet olisi pitänyt ottaa säilöön eikä antaa pyöriä ympäri ruotsalaista yhteiskuntaa solmimassa mahdollisia kontakteja.

– Koska jihadisteille nyt vaan ei pidä antaa mahdollisuuksia soluttautua. Gudmundsson sanoo.

Sama tilanne on Suomessa. Jos Turun puukkoterroristi olisi yksinkertaisesti otettu säilöön kun sana ”asyl” lausuttiin, ja pikaisen tutkinnan jälkeen todettu, että marokkolaiset eivät tarvitse turvapaikkaa Suomesta. Ja sen jälkeen palautettu takaisin Marokkoon, ei koko iskua olisi tapahtunut.

Nyt tilanne sekä Ruotsissa että Suomessa on aivan järjetön. Turvapaikkapolitiikan ympärillä olevilla viranomaisilla on agenda. He tuntevat sääliä ja sympatiaa muslimimiehiä kohtaan. Turvapaikkapolitiikkaa pitäisi harjoittaa oman maan etua ajatellen, mutta nyt sitä harjoitetaan tulijan etua ajatellen.

Kaiken lisäksi ympärillä pyörii kiivas joukko turvapaikka-aktivisteja, jotka huutavat naama punaisena, että palautusten on loputtava ja kaikki säilössä olevat on päästettävä vapaaksi yhteiskuntaamme. Mikä poru syntyikään yhdestä vahingossa itsemurhan tehneestä afrikaanosta, jota oltiin karkoittamassa rikosten perusteella Suomesta. Pahimmat vouhkat puuhasivat samassa säilössä oleville laittomille muslimeille jopa kriisiapua.

Juuri tällä hetkellä Suomessa on satoja, mahdollisesti tuhansia laittomia muslimeja yhteiskunnassa. Heillä ei pitäisi olla mitään tekemistä Suomessa. Ruotsissa heitä on kymmeniä tuhansia.

Ajatelkaa millainen potentiaalinen pommi yhteiskuntaan on luoti vastuuttomalla politiikalla.

Advertisements

18 thoughts on “Tukholman ja Turun terroristien ei olisi edes pitänyt olla koko Pohjolassa

 1. Näiden aivottomien luusereitten paikka ei todellakaan ole Pohjolassa mutta minkäs teet kun suvakkien jalkoväli huutaa lisää tummaa täytettä ja halu tuhota oma maa on valtava.

 2. Ei missään rakkaudesss muslimia säilöön rajan yli tunkeutuessaan, ei.
  Muslimi pitää laittaa säiliöön ja säiliön hävittämiseen kahdeksankymmen luvun ojarannan nerokas menetelmä. Se oli tuolloin kustannustehokkuudessaan ylivertainen, näin myös tänäpäivänä.

  1. Yksi keino tätä vastaan olisi omavastuun lisääminen…

   Eli jokainen murha, pahoinpitely, raiskaus, pommi-isku
   ja muu rikos duplikoidaan koskemaan myös arvalla
   valittua suvakkia tai virkahenkilöä joka näistä on vastuussa.

   Eli kun tapahtuu seuraava vaikka aivovammaiseksi hakkaaminen,
   nostetaan arvalla se onnekas suvakkipopulaation edustaja,
   jolle myös toteutetaan sama teko viimeistä piirtoa myöten –
   vanhan ukko-Hammurabin menetelmällä.

   Hulluimmat suvakit eivät varmalla edes pistäisi pahakseen.

   No, enhän minä tuota tietenkään tosissani ole ehdottamassa
   mutta tuo menetelmä saattaisi jopa toimia ja ainakin se
   kuvaa nykymeiningin täydellistä hulluutta.

   Me rasistithan kuulema itse aiheutamme näitä tekoja ja jos
   me olemme tämän ansainneet ikään kuin kostona teoistamme,
   niin toki suvakkien täytyy silloin ymmärtää myös tätä
   kostologiikkaa, eikö?

 3. Juuri katsoin ohjelmaa Marokosta. Bizarre Foods. Ei näyttänyt miltään sotatantereelta Marokko!! Turistien suosima paikka vielä.

 4. Eipä pitäisi olla aika monen muunkaan. 2016 Italiaan saapuneista ja turvapaikkaa hakeneista 5 % sai pakolainen-statuksen, 35 % sai jonkin sortin suojelua ja 60 % hylkäyksen hakemukseensa. Ilmeisesti luvut koskevat vain turvapaikanhakijoita eli siihen sitten muut laittomasti saapuneet päälle. 7 % hakijoista näkyisi olevan Gambiasta, jonne siis eurooppalaiset naiset tekevät seksilomamatkoja. https://data2.unhcr.org/en/documents/download/53633

 5. Niin niin muttaku ihimisoikeuvet ja kanasaiväliseet sopimukset. Sitte pittää olla solitaarinen ja monikulttuurine rikkaus on maailman paras juttu. Kumbaijaa kumbaijaa. Muu on rasismia.

  1. Erilaisuus on niin ihanaa, että sähköpistokkeiden standardit ovat osoitus tekniikkaan soluttautuneesta rasismista, joka loukkaa syvästi kaikkia eri etnisyyksiä. Jokaisen valmistajan pitää tehdä laitteeseensa erilainen pistoke ja myös seinäkoskettimien standardit tulee rikkoa, että kaikki rasismiin viittaava yhdenmukaisuus saadaan kitkettyä.

   Jos töpseli ei sen jälkeen sovi mihinkään, niin se ei haittaa, koska rasismia ei silloin ole ja sähkölaitteiden käytöstä tulee samanlaista kuin kehitysmaissa -> laitteita ei käytetä ollenkaan.

   Kaiken, aivan kaiken tulee olla erilaista. Muuten on vaara että razzizzmi tulee ja voittaa.

 6. Supon edustaja kertoili vastikään Suomessa olevan 350 muslimia, jotka haluavat kovasti toteuttaa uskoaan. Nuo siis tiedossa, joille ei tietenkään tehdä mitään ihan jo lain takia + muut vaikutteet. Oma matutuntuma on, että kerrotaan luku kolmella ainakin, kaikki eivät julkisesti huutele poliisille tekemisistään ja ajatuksistaan. Isis kertoi jo kuukausia sitten keinon, jolla nuo 350 saavat helposti Suomen polvilleen ilman mitään tuliaseistusta. Olen Ylen hämmästynyt, etteivät ryhdy toimeen. Eihän ne kovin radikaaleja olleetkaan. ”Onneksi” kohta tulee se tosimuslimien intifada, joka myös on telkkarissa kerrottu. Josko ne kertoisivat meille, mistä monikulttuurissa todella on kyse.

 7. Tuosta näkee jo kaukaa millä asioilla liikkuu. Kiinalainen viimeinen tuomio niskalaukauksella ja pienikaliberisella että edes vähän kituisi. Nyt Ruosalaiset hyysäävät tuota jätekasaa.Apuun rientää joku Ruotsin rasmuksen tai RHC:n idiootti suvakki ja neuvoo kaikki kommervenkit kuinka juoksuttaa vankilaviranomaisia ”inhimillisten” olojen jatkuvaan parantamiseen.

  1. Varmaan moni muukin ”kotoutunut” rättipää miettii samaa. Jossain vaiheessa saamme vain todeta ruotsinlaivan verilöylystä. Miten helppo muutaman hullun toteuttamana kohde automaattiasein ja kranaattejahan ruotsissa riittää. Se että on harjoiteltu tämän tapaista terroritekoa silmällä pitäen on täyttä huuhaata. Helikopteri on helppo tiputtaa automaatti rynkyllä ja niitähän Ruotsissa riittää.

 8. Kyllä hänestäkin vielä kalua saadaan. Selviä kokkitaipumuksia ja ainakin Ruotsissa on kokeista pulaa, siis kivoista kokeista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.