Keskiviikon epistola: ”Suomessa on niin ahdasmielinen perhekäsitys”

0
hands-circle-richard-thomas.jpg
31.1.2018

Refugees Hospitality Clubissa mennään taas hyvin korkealla ja kovaa. Yle siis uutisoi pari päivää sitten suomalais-irakilaisesta pariskunnasta, jossa mies ei ole saanut turvapaikkaa Suomesta ja edessä on paluu kotiin Irakiin.

Irakilainen mies tuli 2015 Suomeen jättäen vaimonsa ja lapsensa Irakiin sodan keskelle. Mies oli naimisissa Irakissa irakilaisen naisen kanssa. Miehellä on pieniä lapsia. Ylen haastattelussa mies kertoo, että olisi voinut jäädä Saksaan tai Ruotsiin, mutta hän päätti tulla Suomeen.

Oikeastaan kaikki muu koko jutussa on sivuseikkaa, paitsi se, että mies on jättänyt vaimonsa ja lapsensa sodan keskelle ja lähtenyt itse lipettiin. Kaiken lisäksi mies toimi Irakissa poliisina. Hän karkasi vastuunalaisesta työstään Suomeen. Kun hänen tehtävänsä olisi ollut auttaa katastrofin keskellä irakilaisia vanhuksia, lapsia, sairaita, vammaisia ja omaa perhettään, johon kuuluu pieniä lapsia niin ei. Mies luikki toiselle puolelle maailmaa karkuun. Kaikenlisäksi mies on mennyt naimisiin suomalaisen idiootin kanssa.

Toistan vielä kerran: Mies lähti katastrofin keskeltä jättäen vaimonsa ja pikkulapsensa oman onnensa nojaan. Kun hän pääsi ”turvaan” Suomeen niin mies meni naimisiin toisen naisen kanssa ja nyt ruikuttaa, että eikö edes rakkaus riitä turvapaikkaan.

Mutta mitäpä mieltä ollaan Refugees Hospitality Clubissa? On selvää, että RHC:n idiooteilla ei riitä sympatiaa irakilaisen miehen Irakiin jättämille lapsille ja vaimolle. Viis heistä, pääasia, että kultamuna saa jäädä Suomeen vanhan mummon hoiviin.

 

Kuvakaappaus 2018-01-31 22-21-08

Idiootti siinä selittää, että suomalainen lainkäsitys on rajoittava, koskapa sotapakolainen, joka on jättänyt vaimonsa ja lapsensa sodan melskeeseen, ei voi olla aviossa toisen naisen kanssa, suomalaisen idiootin.

 

Kuvakaappaus 2018-01-31 22-21-27

Idiootti siinä jatkaa, että eikö irakilaisella nyt voi ihan hyvin olla suomalainenkin vaimo. Mitä sitten, vaikka miehellä on Irakissa sodan keskellä toinen vaimo ja lapsia.

 

Kuvakaappaus 2018-01-31 22-23-42

Idiootti siinä vielä tarkentaa asiaa, että tulee varmasti selville. Irakilainen perhekäsitys on jotenkin niin vaan parempi, johon kuuluu jättää vaimo ja lapset sodan keskelle ja itse häippäistä vanhan mummon hetekkasänkyyn makaamaan toiselle puolelle maailmaa.

RHC:läisen nimi sensuroitu, sillä avohoitopotilaiden nimiä ei pidä levitellä julkisesti.

Advertisements

24 thoughts on “Keskiviikon epistola: ”Suomessa on niin ahdasmielinen perhekäsitys”

 1. Suomen perhekäsitys: mies ja nainen ja heidän lapsensa. Vanha ja uusi normaali.

  1. Mielenkiintoista olisi kuulla suomalaisnaisten (siis meidän järjissään olevien) perusteluita sille miksi ryhtyisin miehelle toiseksi tai kolmanneksi vaimoksi jos lähtömaassa jo löytyy perhe entuudestaan. Ihmettelen myös sitä kuinka samat tahot jotka ovat ajaneet tasa-arvoista avioliittolakia sijaitsevat perhekäsitystä jossa avioliitto on vain miehen ja naisen välinen asia ja homous tuomittavaa. Entä mitä sitten käy Jos suomalainen haluaa 4 virallista vaimoa tai miestä. Miten käytännön toteutus lienee? Olisi erinäisiä lakeja perintölaeista ja huoltajuuslaeista lähtien muutettavana. Ja avioerot olisivat aivan huikean miele kiintoisia

 2. Kaikki jotka tykkäävät että Suomi on vanhanaikainen tai muuten huono maa: poistukaa. Jos ei maa kelpaa teille niin menkää muualle. Jos teidät kelpuutetaan jonnekin…

 3. Valtion rahat pois tuolta RHC:n idioottilaumalta vaikka voimatoimin.Eiköhän niille löydy parempiakin kohteita.Poltetaan ne rahat vaikka.Sekin on parempi.

  1. Näinpä. Eri mieltä oleviakin täytyy kuunnella ja tukea, mutta RHC:n tukeminen on kuin hakisi bussillisen ensiaputaidottomia, hysteerisiä ihmisiä kolaripaikalle.

  2. jos niin kovasti matuttaa, niin oma raha palamaan. Millä oikeudella nämä kuvittelevat että mm. minun maksamistani veroista pitäisi maahantunkeutujille antaa senttiäkään?

 4. Tämä on aika tavallista: nostetaan itsensä avarakatseiseksi ja oikeamieliseksi, eikä tajuta, että on empatiakyvyttömyyttä, jos asiassa on kenenkään muun kuin Irakin perheen puolella.

  Mutta kun nämä ja muut uuninpankkolaiset lietsovat toisiaan, on turha vedota moraaliin. Jollain lätinällä ihmisoikeuksista voi kuitata ilmeisen eettisen ongelman siinä, että lapset kuolevat sodan keskellä nälkään ja vahvat miehet täyttävät vokit. Miten he voivat suostua ilmeisimpiinkin ongelmiin kritiikittä?

 5. Seinähullua porukkaa. Tuohon porukkaan kiteytyy kaikki hulluus mitä tämän ”ilmiön” ympärillä pyörii. Suurin osa on ICD-10-luokiteltavia ja olisi kiireellistä laitoshoitoa vailla.

 6. Kaikkien RHC:läisten kannattaisi ehdottomasti muuttaa Irakiin ja heti. Siellä voisi sitten nauttia ”laajemmasta perhekäsityksestä”, kun vääräuskoinen nainen saisi helposti ensimmäisen viikon aikana sata uutta aviomiestä. Oi sitä laajaa avio-onnea!

  1. Islamin sharialain mukaan mies saa ottaa 4 vaimoa. Naisen täytyy olla uskollinen yhdelle miehelle. Aviorikoksesta tulee kuoliaaksi kivitys sharian mukaan.

   Yleensä aina vain naista rangaistaan, koska naisen voidaan monien pykälien avulla katsoa olevan ainut syyllinen asiassa.

   Raiskattuja naisiakin on kivitetty kuoliaaksi sharialain tuomitsemana. Laki nimittäin sanoo, ettei ketään miestä voi tuomita raiskauksesta, ellei naisella ole 4 miestodistajaa, jotka todistavat kyseessä olleen raiskauksen.

 7. vajakkisuvakki.. vois se vanha laivahuora lähtee sen karvakätensä kanssa irakiin perustamaan sitä perhettään

 8. Voiko joku oikeasti olla noin debiili? Vaikuttaa melkeinpä trollaukselta. Siis oikeasti! Ajatteleeko noi oikeesti noin?
  Ziisus!! Oksettaa..

 9. Kai se on pakko uskoa että tuollaisten kommenttien kirjoittajat ovat täydellisiä idiootteja. Tuskin kukaan keksii tuollaista, ”ahdasmielinen perhekäsitys”, voi helv..tin h.vetti.

 10. Mitähän tilanteesta on mieltä sodan kauhujen keskelle jäänyt puoliso. Miksei heitä koskaan haastatella ja kysytä miltä nyt tuntuu, kun äijä nukkuu lämpimässä, puhtaiden lakanoiden välissä uuden vaimon kainalossa ja itse etsit suojaa raunioista pommisateessa.

 11. Jonkunhan on aina kuuluttava ajattelun alimpaan kastiin. Ilman noita umpitolloja itsemme tyhmiksi tuntisimme.

 12. Näistä RHC:n aivopieruista minä syytä aivoihinkin vaikuttavia e-pillereitä sekä glyfosaattia. Molemmat tuhoavat aivoja sekä estävät tärkeiden viestien läpimena muuttaen niitä. Siksi mm. niin moni pillereita käyttänyt joka on löytänyt ”unelmiensa prinssin”, havahtuu kun ensimmäisen lapsen imetys loppuu. Hän huomaakin olevansa naimisissa ”keskenkasvuisen paskapään” kanssa ja edessä on ero.

  No, tämän tarinan kohdalla onneksi maailmassa on oikeudenmukaisuutta. Tämä nainen joka oli kihloissa luterilaisen seurakunnan papin kanssa ennenkuin tapasi VOK:issa nämä kultamunansa, voi muuttaa prinssinsä kanssa hänen kotimaahansa. Silloinhan kaikki ovat tyytyväisiä. Ja sielä voidaan jatkaa lasten tekoharjoituksia. Rajat on auki kumpaankin suuntaan.

 13. Kurjuudessa kökkivällä vaimolla on varmasti yleviä ajatuksia suvakkilehmän tissillä turvallisesti köllöttelevästä ”miehestä”. Vai ratkaiseeko hänellekin vain pottunokan selkänahasta revittävä syyrialassohvaraha ja loppuelämän kestävä ylläpito ja siipeily?

 14. Taitaa olla niin että kiimaiset rumat suvakkilehmät ovat ruskean kullin himossaan alentaneet rimaansa vieläkin alemmas, nyt suostutaan toiseksi/kolmanneksi/viidenneksitoista vaimoksi kunhan vaan sitä kullia saa. Haaremi-lehmiä. Ihmiskunnan ainoa toivo säilyä tulevaisuudessa on se että alemman älykkyysosamäärän omaavat yksilöt systemaattisesti eliminoidaan.

 15. Tässä porukassa on huvittavaa kun laskeutuvat aina retardi tasolle ja tyhmää esittävinä rupeavat jankuttamaan ja toivomaan ettei perustus tai muu laki olisi sellanen nyt tässä tapauksessa..Mutta jos suomalainen mies haluaisi mennä suomalaisen vaimon lisäksi thaimaalaisen lemmikin kanssa naimisiin niin heti tajuavat että se on kaikkia lakeja vastaan.

 16. Kaksinnaiminen on siis laillista, jos on muslimi. Asia selvä. Vai onko pidetty islamilaiset leikkihäät? Ukon kannattaa muuten lähtiessään pakottaa akka myymään ex-miehensä ex-kämpän ja ottamaan osuutensa rahnoista. Verot voi jättää pystyyn, akka hoitaa.

  1. Kaksinnaiminen ei ole laillista Suomessa eikä Ruotsissa eikä juuri missään länsimaisessa maassa. Vihreät (ainakin nuoret) ovat ajaneet polyamoristen liittojen sallimista jo vuosia.

   Jos sen sijaan muslimimaiden sharia-laki tulee voimaan, niin miehellä on oikeus 4:ään vaimoon mutta naisella vain 1:een.

   Vihervassarit unelmoi kimppakivasta useamman miehen kanssa, mutta tosielämässä se toteutuu vain halveksuntaa osoittavissa ja väkivaltaisissa joukkoraiskauksissa, ja se onkin sitten sellainen käsittely, ettei sitä kukaan kohdalleen halua.

 17. Suvakkiakkojen kannattaisi katsoa tämä. Siitä selviää, mitkä tulevat olemaan naisten oikeudet täällä Pohjolassakin, kun aikamme tietyn kulttuurin edustajia tänne otamme.

  Josko sitten kuitenkin ihan tämä nykyinen suomalainen perhemalli olisi se kaikista paras?

  1. Joillekin tuo ikävästi voi perustella, miksi näitä poloisia kannattaa tänne ottaa. He kun uskovat, että kaikki ovat tulleet karkuun niitä pahoja.

   Ei pitäisi ihailla rintamakarkureita eikä liiemmälti sääliä. Sitä paitsi erittäin moni tulijoista on suorittamassa missiota juuri videolla kuvattujen pahisten laskuun + levittämässä jihadismia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.