Muslimit uhkasivat poliisia, joka oli mukana palautuslennolla palauttamassa afgaaneja Kabuliin

0
MB_Vito_Polizei.jpg
31.1.2018

Saksassa on tullut ilmi tapaus, jossa jollain tapaa isikseen kytköksissä olevat muslimit kävivät uhkailemassa poliisia tämän kotonaan, koska poliisi oli ollut mukana karkoituslennolla, jossa 19 afgaania lennätettiin Kabuliin.

Nordrhein-Westfalenin asuva poliisi oli ollut kotonaan kun joukko miehiä oli saapunut S-luokan Mercedeksellä miehen talon pihaan. Miesten ulkonäkö oli muistuttanut klassista isis-jihadistin ulkonäköä; pitkä parta ja pyjamalta näyttävä löysä asu pitkine paitoineen. Muslimit olivat uhanneet poliisia mm. kehoittamalla tätä pysymään erossa palautuslennoilta.

Poliisi oli osallistunut paria päivää ennen uhkaamista afgaanien palautuslennolle. Nyt turvatoimia poliiseja kohtaan arvioidaan uudelleen.

Asiasta kirjoitti Focus.de.

Advertisements

12 thoughts on “Muslimit uhkasivat poliisia, joka oli mukana palautuslennolla palauttamassa afgaaneja Kabuliin

 1. Milloin poliisista otetaan ensimmäinen panttivanki ja josta islamistit tekvät kurkunleikkausvideon Ruotsin maaperällä. Lähestytään isalamilaisen valtion julistamista pohjolassa. Nuo radikaalit ovat askel askeleelta hivuttaneet ja kokeilemalla vieneet Ruotsia kohti suurta kalifaattiaan koska viranomaiset ovat edelleen päät perseessä.

  1. Libanonissa alkoi sisällissota siitä, kun ählämit teki ison terrori-iskun ja valtion turvallisuusjoukot alko jahtaan niitä. Suuri muslimiväestö alkoi kutenkin tukemaan terroristeja ja siitä alko virallisesti sisällissota.

   Sama kaava tulee toistumaan Euroopan maissa, jahka muslimien määrä on tarpeeksi suuri.

  2. Miksi pitää näyttää julkisesti poliisit jotka nuilla palautuslennoilla on vartijoina ?Tietäähän sen että vainon nuo kehitysmaalaiset järjestävä.
   Eikö poliisi voi vetää päähänsä samanlaisen hupun kun muslimiakoilla on mistä vain silmät kiiluvat?Sillähän tuo ongelma poistuu.
   Vai onko semmonenki laitonta ?

 2. Saksalaiset ovat hanskanneet aikoinaan hyvin ihmismassalogistiikan. Karjavaunuille olisi taas tarvetta läpsylasteja varten.

 3. Montako poliitikkoa menee taas itseään näyttelemään huivi päässä? #JagÄrHijabi sanoo:

  Nyt Paavo, Junes & co huivi päähän! Tänään on Koko Maailman Hijappipäivä. Mielummin söisin kyllä laskiaispullaa mutta minkäs teet:

  Manifesteras i fem städer

  World hijab day har funnits sedan 2013 för att uppmärksamma alla de miljoner muslimska kvinnor som väljer att bära hijab. World Hijab Day firas i olika städer runtom i landet:

  Göteborg: Gustav Adolfs Torg 12.00-16.30

  Stockholm: Hötorget 13.00-17.00

  Malmö: Gustav Adolfs Torg 12.00-17.00

  Luleå: Mötesplats Monter (Hertsön Galleria) 12.00-16.00

  Och på hashtaggen #JagÄrHijabi

 4. JÄRKYTTÄVÄÄ!!!!! Suomessa muslimin sossuraha ei riitä Mersuun!!!!!!!! Kaikki muslimit siis Saksaan, mars! Kaikki muu tuossa artikkelissa oli ihan normi-muslimismia, ei mitään uutta. Tai no, ne eivät tappaneet miestä eivätkä raiskanneet vaimoaan ja lapsiaan, mikä sinänsä oli yllättävää..ehkä muslimeilla oli huono päivä, tai kiire seuraavan uhrin luokse.

  1. Natsigestapollapa oli sotakoira, jota vekkulit veljekset säikähtivät. Joskushan hyvät ihmiset hirttivät noita kyyditsijöitä, jatkossa vissiin menee sapelihommiksi. Rasismille ei! Stop deportations!

  2. Ei sossurahan riittämisellä ole yhtään mitään tekemistä sen kanssa, kuinka paljon turviksilla on omaisuutta. Ei turvapaikan hakijan tarvitse olla köyhä. Yleensä voi järjellä päätellä, että Eurooppaan asti tulijoilla ei niinkään rahan puutetta ole.

   Sitä paitsi nuo islamille tunnusomaisissa vaatteissa liikkuvat miehet saattavat olla niitä imaameja, joita rahoitetaan lähtömaista muutenkin…

   Ihmissalakuljettajat ottavat matkasta moninkertaisen hinnan, mitä se maksaisi turisteille. Tokihan monet väittävät myyneensä kaiken omaisuutensa matkan vuoksi, mutta tuskin näin on kaikkien kohdalla. Miten myyt talon perheesi alta pois, jos vaimo ja lapset jäävät kotimaahan? Erittäin monillahan perhe jää sinne ja sitten älyluurin ja tietokoneen avulla netin kautta pidetään yhteyttä.

  1. Hyvä ja hyödyllinen linkki Ruotsin yleisradion vastineen SVT:n uutiseen, jossa todellakin kerrotaan Ranskan Calaisin saaneen lempinimen ”Viidakko”.

   130 maahanmuuttajaa oli nyt keskenään tapelleet. Tappelu oli alkanut, kun ruuanjakelujonossa yksi mamu oli ampunut toista mamua. Neljää eritrealaista oli ammuttu.

   Itse asiassa oli kaksi joukkotappelua samana iltana mamu-ryhmien kesken. Afgaanit ja Afrikan sarvesta tulleet mainitaan. Tämä rytäkkä oli pahin sitten viime vuoden heinäkuun. Kantakansalaiset toivovat toimenpiteitä lain ja järjestyksen ylläpitämiseksi.

 5. Muslimi ei usko kuin voimaa! Jos tämä poliisi olisi ottanut virka-aseensa ja täräyttänyt uhkailijoilta aivot penkalle niin olisi mennyt viesti sylttytehtaalle saakka; nyt on pyjamaleikit leikitty, tulkaahan uudelleen niin täältä pesee ja linkoo!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.