Ruotsin poliisipäällikkö Dan Eliasson eroaa virastaan

0
bigOriginal.jpg
31.1.2018

Ruotsin kiistelty pääpoliisijohtaja Dan Eliasson jättää työnsä poliisijohdossa ja jatkaa Valmius- ja suojausviraston yleispäällikkönä. Hallitus päätti eilen keskiviikkona, että Eliassonille myönnetään ero ja uusi virka.

Eliasson kertoo lehdistötiedotteessaan, että olisi mielellään jatkanut työskentelemistä kaikkien fantastisten poliisiviranomaisten kanssa, mutta myös uudet haasteet ovat mielenkiintoisia ja uudesta virasta yhteiskunnan tärkeällä osa-alueella tulee varmasti jännittävä.

Dan Eliassonia on kritisoitu monelta suunnalta. Yksi suurin kritiikki on poliisihallinnon uudistus 2015, jolloin useat poliisin toiminta-alueet yhdistettiin. Sen jälkeen tuhansia poliiseja on eronnut virastaan ja kenttäpoliisit kertovat, että uudistus vain pahensi viranhoitoa.

Lisäksi Eliassonilla on ollut poliittinen agenda. Hän on sanonut usein, että eroaa vasta sitten virastaan kun ja jos Jimmie Åkessonista tulee pääministeri. Eliasson on haukkunut useassa haastattelussa Sverigedemokraatteja.

Jonkinlaista huvitusta herätti myös Eliassonin lanseeraama älä ahdistele-ranneke torjumaan seksuaalirikoksia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Ruotsin poliisipäällikkö Dan Eliasson eroaa virastaan

 1. Mies olisi ansainnut potkut jo vuosia sitten. Tämä on tyypillistä Ruotsia: kun joku epäonnistuu totaalisesti tehtävissään (Eliasson tunaroi jo aikaisemmin sekä Maahanmuutoviraston että Försäkringskassan/”Kela” pomona), niin hänellä aina annetaan uusi, usein jopa aikaisempaa parempipalkkainen virka, jotta saisi edelleen epäonnistua oikein urakalla. Tämä koskee varsinkin kaikkia poliittisesti nimitettyjä ”yhteisten asioiden” hoitajia.

 2. Ensimmäinen korkealla oleva saamaton humanisti sai lähtöpassit. Suunta on oikea jos tilalle tulee joku joka ottaa homman jotenkin hanskaansa. Pahaa pelkään että tilalle valitaan joku maailmaa syleilevä suvakki nainen ja Ruotsin romahdus saavuttaa kriittisen pisteen.

   1. Niin tilalle voi tulla myös munaton ns. cuck-mies jota feministihallitus juoksuttaa mennen tullen. Kaikki saasta on hyvä kipata tällaisen munattoman piipittäjän päälle koska ei osaa puolustautua ja koska pelkää lesbo feministejä enemmän kuin mitään maailmassa.

 3. Sossupuoluekirja on tärkeämpi kuin kompetenssi, hyvävelirinki pyörii. Isopalkkaiset virat annetaan lakeijalle töppäyksistä huolimatta kunnes eläkeikä koittaa ja kyseinen henkilö voi siirtyä golffailemaan jonnekin paratiisisaareen loppuiäkseen. Tai jonkun yrityksen hallintoryhmään. Rahaa ei koskaan voi saada liian paljon.

 4. Globalistien palkinto uskolliselle myyrälle -uusi virka. Mikään ei tule muuttumaan, tai jos muuttuu niin entistäkin suoraviivaisempaan uuden maailmanjärjestyksen ajamiseen.

 5. Eliassonin keissiin voisi vielä lisätä että hänet on tuomittu nuorena vasemmistolaisesta väkivaltaisesta extremismistä ja taisi huumeetkin olla tuttuja sille. Pakko sanoa että nykyään ei kaauheesti huomaa eroa poliisin antifan välillä kun kattoo kuinka ruotsin poliisi toimii…

  1. Kun tarpeeksi pitkälle tutkii taustoja niin huomaa että molemmilla on sama rahoittaja. ”Sen lauluja laulat kenen leipää syöt”…

  1. Jep. Tuo nimi on vaan vaikea suomentaa järkevästi… ”Myndigheten för samhällsskydd och beredskap”… Yhteiskuntasuojauksen ja valmiuden viranomainen… mutta mikä olisi joku järkevämpi suomenkielinen sanapari..

 6. Murphyn jatkolait: Ihminen etenee urallaan, kunnes tulee pätemättömäksi siihen virkaan / toimeen, mihin hänet on valittu. Tässä on se poikkeus. Etenee vieläkin korkeammalle tai ehkä sittenkin harmittomalle sivuraiteelle eläkettään odottamaan kaikkien toivoessa, että tuottaa mahdollisimmän vähän vahinkoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.