Vanhan liiton konkari Olavi Mäenpää kuollut

0
IMG_20180131_161236
31.1.2018

Vanhan liiton konkari Olavi Mäenpää lähti viime yönä taivaalliseen valtuustoon. Hän sai aiemmin sairaskohtauksen ja menehtyi nyt sitten sen seurauksena.

Tapasin Mäenpään muutaman kerran ja siinä vasta reilu mies. Monessa mukana ollut konkari. Peloton äijä ja kova naistenmies. Jos joku oli rehellinen ja reilu niin Mäenpää. Nahkahattu tuli Mäenpään tavaramerkiksi viime vuosina.

Viimeksi syksyllä istuimme iltaa Mäenpään kanssa Tallinnassa ja teimme lyhyen filmin. Filmi poistettiin kuukauden päästä Youtubesta erään henkilön toimesta, joka esiintyi Mäenpäänä. Itsekin sain tekijänoikeusvaroituksen.

Mäenpään oli tarkoitus tulla kyläilemään nyt viikolla, mutta se jäi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Vanhan liiton konkari Olavi Mäenpää kuollut

  1. Olavi veti loppuun saakka tinkimätöntä linjaa. Historia saa näyttää, miten oikeassa Mäenpää oli.

  2. Sota ei yhtä miestä kaipaa, mutta Mäenpää on kyllä suurempi menetys tässä tilanteessa.

  3. Olavi ei kenties halua levätä rauhassa. Ehkä jää vielä vähän kummittelemaan ja lyömään jotain järkeä tämän hölmölän touhuihin.
    Vasta nyt kun Paavo sen on kirjoittanut, että olisi ollut tulossa käymään, niin tiedän, että tämä uutinen on ylipäätään totta eikä joku taas yksi lisää valeuutinen Olavista.

  4. Sanotaanko vaikka näin että vielä 15 vuotta sitten Olavin mielipiteet olivat normaaleja mutta viimevuosien keskusteluista ei tahtonut tulla mitään. Olavilla oli tarve osoittaa olevansa parempi tai minun olevani väärässä. Niimpä ei viimeaikaoina paljon nähty. Eikä varsinkan niiden video-kommenttien jälkeen.

  5. Nyt olisi helppo sanoa se, joka olisi pitänyt sanoa Olavin yhä eläessä, joten jääkööt sanomatta. Erimieltä oli helppo olla, mutta siihenkin ehkä oli syynsä. Hittojako näistä, kova ukko oli kyseesä ja ikävä jää jäljelle. Lepäähän rauhassa.

  6. Sytytän kirkkaan kynttilän kirkkaalle sielullesi, Olavi. Sinäkin lähdit liian aikaisin – mutta niin käy niille, joita jumalat rakastavat. Kuinka villieläinten pelastuskeskuksen nyt käy? Et ehtinyt esitellä sitä minulle, koska minulla oli ”liian kiire”, vaikka olisin tosiaan tahtonut nähdä sen. Osaavatkohan ne hävetä yhtään, jotka potkivat virallisia kunnallisvaalien ehdokasmainoksiasi täällä Turussa?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.