Kansainvälistä hijab-päivää vietettiin laiskanpuoleisesti – poissa takavuosien fanaattisuus

0
Kuvakaappaus 2018-02-01 15-31-47
Huivipäivän viettoa Malmössä. ”#jag är hijab (minä olen hijab)
1.2.2018

Tänään vietettiin kansainvälistä hijab-päivää. Päivän tarkoituksena on listätä suvaitsevaisuutta länsimaissa musliminaisten käyttämää huivia kohtaan. Suomessa tapahtuma ei näkynyt mitenkään ja Ruotsissakin oli poissa 10-luvun alkupuolen suuriääninen fanaattisuus.

Siinä missä 5-6 vuotta sitten kaikki Ruotsin johtavat feministit ja erilaiset turvapaikka-aktivistit pukivat päälleen muslimihuiveja, tänään ainoa tällainen umpiruotsalainen hijab-aktivisti taisi olla Dagens Nyheterin naistoimittaja, joka päivysti Tukholmassa Hötorilla musliminaisten kanssa huivi päässään.

Samat fraasit toisteltiin. Hijab on olemassa, koska kaikki naiset ovat tasa-arvoisia. HIjab ei ole vain vaatekappale vaan elämäntapa. Hijab on oma valinta. Naiset eivät ole pakotettuja pukeutumaan hijabiin.

Hötorilla postaava musliminainen kertoo DN:lle. että huivipäivällä halutaan lisätä toleranssia ja suvaitsevaisuutta huivin käyttöä kohtaan.

Kuvakaappaus 2018-02-01 22-12-47
Zanoobia on syntynyt ja kasvanut Ruotsissa ja sanoo, että kukaan ei pakota häntä käyttämään huiva.

– Kehoitamme kaikkia naisia kokeilemaan huivin käyttöä viikon. Sillä selvä. Ei se ole sen vaikeampaa. Ihmiset luulevat, että meidät on pakotettu huivin käyttöön emmekä osaa ruotsia. On olemassa paljon ennakkoluuloja.

Naisen mukaan koraanissa ei ole mitään kohtaa, joka pakottaa huivin käyttöön vaan huivi on jokaisen naisen oma valinta.

– En koe, että huivin käyttö on alistamista. Olen itse valinnut käyttää huivia. Olen asunut ja syntynyt Ruotsissa ja itse valinnut huivin. Jos minua yritetään pakottaa olla käyttämättä huivia, se on alistamista, ei se, että käytän huivia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Kansainvälistä hijab-päivää vietettiin laiskanpuoleisesti – poissa takavuosien fanaattisuus

 1. Aivopesussahan henkilö itse ei tajua, että ulkopuolella joku muu taho päättää mitä puet. Niin näilläkin, eivät edes tajua olevansa hyväksikäytettyjä. MUTTA sitten on niitä naisia, jotka pukevatkin vapaaehtoisesti ja ne ovat vaarallisia ääri-islamisteja, jonkinlaisen aivopesun kokeneita nekin. Niin, naisiakin on ääri-islamisteissa.

 2. Onneksi täällä päin ei tarvitse katsella noita huiveja. Johan siinä menisi hermot. Pysyköönkin poissa.

  1. Kylllä niitä täälläkin on ja lisää on tulossa. Pian ollaan tasoissa ruotsin kanssa.
   Huivimuoti on vain niin naurettava näköistä, nuoret naiset haluavat näyttää mummoilta.
   Sata vuotta sitten suomessakin oli venäläistyylinen mummohuivimuoti, mutta se ei ollut mitenkään silmiähivelevää, joten toivotaan ettei palaa.

  2. 7 – 8 tuhatta muslimia tulee joka vuosi Suomeenkin,että ei paljon kannata kehuskella naamioitumisen vähäisyydellä.
   Tietenki jos asuu jossaki maaseudulla,mihin nuita ei toistaiseksi ole majotettu,ei siellä paljon rättejä tarvitse katsella.
   Mutta islami on rutto joka taatusti leviää.

 3. Tulee hakematta mieleen useitakin punavihreitä poliitikkoja
  joiden soisi myös kääriytyvän peittäviin kaapuihin…

  1. Siitä on 70 vuotta, kun naiset Suomessa tappelivat oikeudesta käyttää housuja. Siihen asti oli ”valittu” hame. Huivilla peitetään koko ihminen.

 4. Siellä ne tädit istuivat raamit kädessä ja odottelivat ”jos vaikka joku tumma poika minullekin kun kerran muutkin ovat saaneet…”.

 5. Vai vielä kansainvälinen hijab-päivä,voi helevettiläinen.Suvakkimiehethän voisi pitää vastavuoroisesti viikon päällä sitä muslimi´miesten´kaapua vai mikä mekko se nyt olikaan. Tai sitten voisi olla semmoinen viikko muslimimiehenä teemaviikko jossa esim.pyörittäisiin ostoskeskuksissa ja vikiteltäisiin ala-ikäisiä pikkutyttöjä ja muutenkin käyttäydyttäisiin ylimielisesti ja röyhkeästi.Sitten kun joku täysijärkinen sanoisi että tuommoinen peli ei vetele niin sitten vaan sanoisi että se on rasismia ja eipä aikaakaan niin pian olisi torilla joku rasismia ja natseja vastaan konsertti johon tuhannet suvakit osallistuisivat ja kauhistelisivat sitä kun täysijärkinen puhui asiaa.Esiintyjinä voisi olla vaikka Musta Barbaari,Jukka-poika ja JVG sekä Robin.Lavalla voisi ollai so taustalakana jossa olisi bussista jääneen Waltterin kuva.Juontajana Ali Jahangiri ja Maryam askar.

  1. Mitähän ne tänään ja eilen Teheranissa pidätetyt naiset tästä tuumaisivat?! Heidät vangittiin – kai liki 30 huivitonta naista kaikkiaan – vangittiin, koska liikkuivat julkisella paikalla ILMAN huivia.
   Että vapaan naisen vapaaehtoinen symboli? Näin sai ainakin tänään lukea Ruotsin valtalehdestä – voi mun villahousut!

 6. Klitoriksen poisto partaterällä puudutuksetta -päivä:
  – Tärkeä osa kulttuuria ja oma valinta. Naisten genitaalit ovat turhia ja jo pienet tytöt valitsevat kotimaan matkan toteuttaakseen tahtoaan. On hienoa, että myös Suomi ymmärtää tämän, eikä sanktioi toimintaa.

  1. Voishan joku ruotsalainen ja miksi ei suomalainenkin suvakkiakka poistattaa tavarastaan klitoriksen suuren ystävyyden merkiksi muslimien kanssa.

   Ja sen jälkeen laittaa tavaransa näkyville julkisella paikalla vähän niin kuin mainoksena hyvälle aatteelle.Klitoriksen poistopäivääkin vois viettää siinä kun jotaki nikappi/huivipäivääkin.

 7. Nuo idiootti feministit kusee omiin murohin koska nuo rätit ja kaavut ovat muslimi miespapiston määräämiä, siitä ei pääse mihinkään vaikka ollaan kuinka länsi maassa.
  Myös metoo kampanja ottaa kierroksia taas ja hulluus sumentaa järjen. Manchester Art Galleryn taidegallerian linjanvedosta nousi kohu Britanniassa. Alastomia nymfejä esittänyt maalaus otettiin monien ihmetykseksi pois seinältä Me Too -kampanjan hengessä. Maailma on varmaan taas parempi vai miten se meni.
  https://www.is.fi/viihde/art-2000005549241.html

 8. ”–Kehoitamme kaikkia naisia kokeilemaan huivin käyttöä viikon.”
  -Ok, mitä jos kokeilisite vaihteeksi olla viikon ilman?

  ”Naisen mukaan koraanissa ei ole mitään kohtaa, joka pakottaa huivin käyttöön vaan huivi on jokaisen naisen oma valinta.”’
  -Jälleen kerran. Kokeilkaa olla viikon ilman ja kattookaa kuinka ”miehenne” tulkitsee koraania.

  1. ” -Jälleen kerran. Kokeilkaa olla viikon ilman ja kattookaa kuinka ”miehenne” tulkitsee koraania.”

   Juuri noin. Saattaisipa miehen antaman ”ohjeistuksen” jälkeen parin viikon ajan jopa niqab tai burkha sujahtaa päälle asioimaan mennessä. Ne mustat silmät, nääs.

 9. Paskastaniakulttuureissa naisella on oikeasti parvekelento lähellä jos kulkee ulkona rennosti farkuissa ja pää paljaana. Kuumakalleveli huolehtii ”kunnian” palauttamisesta pikku balkonkimanööverillä

 10. Eiköhän tuo ole jokaiselle toimivilla aivoilla varustetulle täysin selvä’ että hijab päivän tarkoitus on edistää suvaitsevaisuutta naisten alistamista ja tappamista kohtaan. Ei istu moderniin tasa-arvoiseen yhteiskuntaan tuommoiset hijabit. Toki tietyt tahot kovasti yrittävät poistaa tämän länsimaisen tasa-arvon ja korvata sen barbaarisella aavikon tapakulttuurilla.

 11. Silloin kun asiat on saatu hyvälle mallille, mutta koneisto vaan jatkaa ja jatkaa ja mikään ei riitä, niin homma menee överiksi. Näin on käynyt feministeille. Ei tarvitse katsoa kuin jotakin Rosa Meriläistä, niin voi syystä epäillä järjen valoa. Sama taitaa valitettavasti koskea myös ay-liikettä.

 12. Niin, eihän kukaan pakota käyttämään mitään huivia. Ihan oma valintahan se on: huivin kanssa orjuus ja pahoinpitely, ilman huivia kuolema. Hijab ja sen kaltaiset ovat orjan merkki. Orjan merkki, jota vapaa nainen ei koskaan suostuisi käyttämään.

 13. Miksei meillä ole yhteisön paineesta kukkahatun käyttöpakkoa vaan voi aivan vapaaehtoisesti valita karvareuhkan talvella tai pipon ja vaikka lippiksen jos haluaa hiuksiaan ja päätään suojata säältä tai miesten katseilta ? Muslimeilla vapaus on valita hijabin väri tai käyttää nigabia tai burkaa tunnusmerkkinä oikeauskoisuudesta. Vai voisiko olla niin että musliminaiset pukevat huivin alistumisen merkiksi ? Alistuminen kenelle ? Aivan. Vittuun tällainen kulttuuri länsimaista.

 14. Nainen ei selvästikään ole lukenut koraania, tai sitten hän suoltaa taqiyyaa kafireille. Tässä nimittäin on pari kohtaa koraanista, jotka selvästi kehottavat huivin käyttöön:

  Koraani 33:59: ”Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias ”

  Koraani 24:30-31: ”Sano uskovaisille miehille, että he luovat katseensa maahan ja hillitsevät halujaan. Tämä on heille säädyllisintä, ja Jumala tietää mitä he tekevät. Sano myös uskovaisille vaimoille, että luovat silmänsä maahan ja hillitsevät halujaan eivätkä näyttele sulouttaan tavallisuudesta poiketen ja että huntu verhoaa heidän povensakin. Älkööt he näyttäkö sulouttaan muille kuin miehilleen…”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.