Arif Moradi päästettiin vapaaksi – turvapaikka-aktivistit itkevät onnesta seksuaalirikollisen vapauttamista

0
Kuvakaappaus 2018-02-02 21-30-17
2.2.2018

Moni muistaa afganistanilaisen seksuaalirikollisen Arif Moradin, josta on kirjoitettu useita juttuja. Nyt Moradin tapaus saa hyvin mielenkiintoisen käänteen. Moradi nimittäin päästettiin vapaaksi Maahanmuuttoviraston säilöönottoyksiköstä, jossa mies oli kolme kuukautta odottamassa kotiinpaluulentoa. Se mikä on uskomatonta on ruotsalaisten turvapaikka-aktivistien reaktiot asian tiimoilta.

Lyhyt kertaus. Arif Moradi tuli Ruotsiin 2014 ja sai aika pian kielteisen päätöksen. Selvisi, että mies oli valehdellut ikänsä ja hakenut ennen Ruotsiin tuloaan Unkarissa turvapaikkaa toisella nimellä. Lähti sieltä kuitenkin Ruotsiin. Mies on käynyt läpi kaikki oikeusasteet valituksineen, mutta oleskelee edelleen Ruotsissa, vaikka kaikissa on tullut kielteinen oleskelulupa.

Viime kesänä Moradi tuppautui teinien rippileirille esittäen jotakin kristittyä isosta. Hän ei kuitenkaan pystynyt hillitsemään kikkeliään kaikkien pikkutyttöjen keskellä vaan yritti raiskata erään 14-vuotiaan tytön, jota oli vainonnut ennen raiskausyritystä monta iltaa. Moradi tuomittiin tapauksen tiimoilta pikku tuomioon seksuaalisesta ahdistelusta. Oikeus ei tuominnut karkoitusta, koska miehellä oli jo lainvoimainen palautustuomio ja palautusta puuhattiin jo käytännössä.

Ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit lähtivät jostain ihmeen syystä Moradin taakse seksituomion jälkeen ja perustivat monenlaisia Facebook-ryhmiä, jossa ilmaisivat sympatiansa tälle potentiaaliselle raiskarille. Moradin luona säilöönottoyksikössä on koko syksyn ja talven juossut turvapaikka-aktivisteja osoittamassa sympatiaa miehelle. Paikalla on ollut ihan jopa kansanedustajia.

Nyt eilen Maahanmuuttovirasto katsoi, että Moradi voidaan päästää toistaiseksi vapaalle odottelemaan asian etenemistä. Maahanmuuttovirastossa ei uskota miehen vaikeuttavan asioiden etenemistä.

Se mikä on ällistyttävää on se, miten ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit ovat reagoineet asiaan.

Moradille järjestettiin vapaaksipääsyn jälkeen tervetuliaisjuhla, jossa paikalla oli afgaaniveljiä ja ruotsalaisia turvapaikkafanaatikkoja. Moradille annettiin lahjoja ja häntä paijattiin. Katso kuvat:

 

Moradi piti aktivistien kuvaamalla filmillä lyhyen koskettavan puheen, jossa esitti helpotuksen huokauksen päästessään ulos säilöstä ja kertoi, että säilö on pahempi paikka kuin vankila. Filmillä Moradi esitellään ihmisoikeustaistelijana. Katso kuva:

 

Kuvakaappaus 2018-02-02 21-29-34

 

Muuan opettaja kertoi, miten on tärkeää puolustaa kaikkien ihmisten tasa-arvoa ja Afganistaniin ei sa palauttaa ketään, koska siellä on sota.

Kuvakaappaus 2018-02-02 21-31-25

 

Facebookin keskusteluketjuissa on itketty lämmintä itkua ja sydämet ovat lentäneet. ”Aivan ihanaa!”, ”Nyt odotetaan, että loputkin vapautetaan ja säilö suljetaan.”, ”Rakkautta Arifille!”, ”Kyyneleet vain valuvat. Nyt on niin paljon rakkautta ilmassa.”.

Kuvakaappaus 2018-02-02 21-31-07

Olen illan mittaan yrittänyt kysellä muutamilta pahimmilta aktivisteilta mitä mieltä he ovat Moradin seksuaalirikostuomiosta, iän valehtelusta ja Unkarissa esiintymistä väärällä nimellä. Vastauksesksi olen saanut, että olen typerä rasisti suomalainen.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Arif Moradi päästettiin vapaaksi – turvapaikka-aktivistit itkevät onnesta seksuaalirikollisen vapauttamista

  1. Se on metoo!!!, jos Petter (42 v.) on tuijottanut Ulrikaa (39 v.) tissiin, mutta jos Arif (n. 25 v.) on yrittänyt raiskata 14-vuotiaan ja saanut seksuaalirikostuomion, niin kyseessä on ihmisoikeustaistelija! Siinä gandhit ja lutherkingit kalpen… tai siis jää toiseksi.

 1. Voiko tätä suurempaa nautintoa olla? Svedupellet vie itse maansa lopulliseen tuhoon. Lapsena ja nuorena sitä sai aina kuulla vertauksia kuinka ruotsissa on kaikki niin hyvin ja svedut vittuili ruotsinlaivalla. kjäh kjäh.

  1. Muista että se on rajanaapuri. Jos rikastus tuli afrikasta ja irakista ruotsiin niin rikastus osaa myös tulla ruotsista Suomeen.

 2. Mitäpä uskomatonta siinä on? Arifhan on todistanut olevansa tosi alfauros ja jännämies.

 3. Geenivirheen aiheuttamaa toimintaa -siitä on mahdoton parantua. Varsin vittumainen tilanne sillä vaihtoehdoiksi jää tämän ryhmän toiminan hyväksyminen tai eliminointi.

  Kumpi vaihtoehto valitaan?

  1. Toikohan raiskattujen tyttöjen omaisetki lahjoja tälle afkaanil moradille kun se vapautui ?

 4. Olisi mielenkiintoista tutkia tarkemmin mikä on se tekijä, sairaus, poikkeama tai vamma ihmisen mielessä eli lähinnä aivoissa, mikä aiheuttaa sairaalloisen tarpeen harjoittaa xenofiliaa.

  Missä kohdin aivoissa oleva virhe aiheuttaa voimakasta epäloogisuutta ja todellisuuden kieltämistä sekä suorastaan maanista xenofiliaa, kanssaihmisiin projisoitua itseinhoa ja paranoidia rasismofobiaa.

  Todellakin mielenkiintoinen kysymys. Onko kyse jonkin ulkoisen vaikuttimen laukaisemasta sähkökemiallisesta häiriöstä, fyysisestä tai jopa perinnöllisestä sairaudesta tai alttiudesta psykiatriselle sairaudelle. Vai aiheuttaako jokin tietty ruokavalio aivoihin häiriötilan.

  Tämä sietäisi tutkia.

 5. Vapauttakaa Mora.. eiku Paavo saa**na! Kunnon rasisti! Onko se niin, että raiskaamaton on rasisti ja muut kunnon väkeä?

 6. Nimim. ”Stulex Abidon” mainioon kannanottoon lisäisin erään pointsin joka kannattaa ottaa vakavasti _____ ihmisethän kautta globaalin , ajattelevat ja toimivat vain ja ainoastaan ALAPÄÄLLÄÄN _____ siis alapää määrää mikä olet , miten toimit jne. !

 7. Kuinka sairaita näiden ihmisten pitää olla ,että paijaavat tuommosta valehtelijaa?? Hyi helvetti. en muuta sano..sanattomaksi vetää..

 8. Nyt tuon mogolin matka käy kohti uusia raiskauksia. Muutaman ehtii enne kuin kone lähetee. Niitä on mukava vanhempana muistella ja kertoa jälkipolville tyyliin, kyllä minäkin sain aikanaa vaalean neidon pillua siellä ruotsissa ja jos en saanut otin väkisten.Oli ne aikoja, oli.

 9. On menny mahottomiin ruotsalaisten akkojen hurmahenkisyys nuitten kehitysmaalaisten suhteen.Kehitysmaalaiset lastenraiskaajat muuttuva suuresti kunnioitetuiksi henkilöiksi ja palvotuiksi.En ikinä olis ruotsalaisten näin alas vaipuvan.Olen kuitenki kuvitellut jotenki tuntevani ruotsalaiset koska olen täällä vuosikymmeniä työtä tehnyt ja asunut.

  Tosiasia on se,että Ruotsi on muutettu kehitysmaaksi,eikä se siitä tule selviämään.

 10. Noi ruskean lerssin kiiman vallassa olevat hullut akat varmaan vaatisivat myös muslimiversiota Jammu-Sedästä vapaaksi. Elämme kummallisia aikoja kun seksinälkäiset vanhat noidat naamioivat sairasta kiimaansa AUTTAMISEN TARPEEKSI JA INHIMILLISEKSI HUOLENPIDOKSI, ja raivoavat kylillä ja somessa kun laittomat/rikolliset kullit roudataan takaisin kotiinsa minne kuuluvatkin. Naiset on hulluja. Sanotaan että jos naiset saisivat johtaa maailmaa ei olisi sotia eikä nälänhätää. Olen asiasta jyrkästi eri mieltä, jos maailmaa ruvetaan PILLULLA johtamaan niin kaikki menee päin helvettiä alta aikayksikön. Turvat kii ja keittiöön siitä saatana!

  1. Naisena kerron, ettei kyse välttämättä todellakaan ole seksinhimosta vaan miesten ja naisten psykologisista eroista.

   Naisilla on erittäin vahva hoivavietti ja empatiakyky mutta toisaalta heteronaisista ei ole juuri minkäänlaista empatiaa aikuisia tai lähes aikuisia naisia kohtaan.

   Se johtaa oikeastikin siihen, että useimmiten nainen maanjohdossa on katastrofi tyyppiluonteensa takia, eli naisen väärään sääliin sortumisen huima todennäköisyys todellakin tekee useimmista naisista täysin sopimattomia hallitsijaksi.

   Väärä sääli (ja naisten keskeinen kilpavietti) saa helposti naisen asettumaankin yllättäen vaikka jonkun reppanalta uhrilta vaikuttavan äijän puolelle – tässä tapauksessahan tytön kertomus yritettiin kyseenalaistaa, ja monet naiset ilmeisesti mielessään päättivät tytön valehdelleen. Jännä ”sattuma” ajatellen ”me too”-kampanjaa; ristiriita on melkoinen!

   On myös toisenlaisia naisia, mutta he ovat poikkeus. Useimmilla naisellinen hoivavietti ja muu tunteella toimiminen ja asioiden loputon tulkinta ja rivienvälistä lukeminen veisi maan talouden ja muutkin asiat kuralle huimaa vauhtia, eli hyvä pointti sulla on. Uskon myös, että lopulta aikaansaatu kaaos on taipuvainen viemään jopa sotaan.

   Muistelkaa Tarja Halosen aikaansaannoksia: ei ollut hääviä jälkeä… Hän jo julisti, että Suomen pitää panostaa enemmän globaaliin auttamiseen ja koko maailman resurssit pitää ”jakaa oikeudenmukaisemmin” jne.

   Entäs tämänpäivän Saksassa, kun lähes koko EU:n käskyttäjänä sai käytännössä melkoisen pitkään toimia rouva Merkel? Saa nähdä tuleeko nyt mitään muutosta itse politiikkaan, kun Saksan vaalit on käyty ja vähän uutta kokoonpanoa kasailtu… Merkel ehti joka tapauksessa aiheuttaa suurta vahinkoa koko EU:ssa ja eniten Saksassa.

   1. Selitä tyhmälle seksinnälän ja naisten keskeisen kilpavietin perimmäinen fundamentaalinen ero. Eikö kyseessä ole loppupeleissä miehen saaminen? Kummallista miten naiset leikkivät olevansa vahvoja ja itsenäisiä ja muuta diibadaabaa. Kun nainen meikkaa, se ei todellakaan ole mitään muuta kun tälläytymistä miesten vuoksi. Sama juttu vaatteiden kanssa. Tasan kaiken nainen tekee saadakseen miesten huomion. Nainen on pillueläin. Ja mies on vieläkin yksinkertaisempi kullieläin. Ei takakammarin poika mitään thaimaalaista tyttöä halua köyhyydestä pelastaa, takakammarin poika haluaa nussia. Nämä perusasiat unohtuvat kun ollaan mukamas tärkeitä, yksilöllisiä ja muka jonkun aatteen puolesta taistelevia. Jos vastapuolen aatteen taistelijoissa on mies/nainen joka aiheuttaa nivusissa värinää niin se oma aate on aika äkkiä keskusteltavissa oleva idea vaan. Miesten ja naisten psykologinen ero on siinä että mies haluaa sitä römpsää heti ilman mitään pelejä, nainen haluaa lerssiä heti kun on saanut varmuuden että mies ei halua sitten enää muitten römpsää. Ja sehän menee päin helvettiä aika nopsaan. Mutta tuo naisten vääristynyt säälivietti, siinä olet oikeassa, se on syypää matuinvaasioon, matujen järjettömään hyysäämiseen jnejne ja se on nyt liian myöhäistä korjata. Tämän paskan kanssa pitää nyt vaan elää, jokainen valitsee oman tyylinsä. Jotkut potkivat matujen kanssa palloa ja leipovat irakilaista pullaa, toiset eivät ole missään tekemisissä matujen kanssa ja saavat heidät tuntemaan itsensä ansaitusti ei-tervetulleiksi ja toivon mukaan muuttavat muualle ytheiskuntaa vituttamasta.

 11. Suvakkitättähäärät odottavat omaa ullatusseksisessiotaan joltain isokulliselta murjaanilta tai afgaanigeeliltä. He ovat vain kateellisia sille 14-vuotiaalle joka sai tämän matupedon jakamattoman seksuaalihuomion

 12. Eiköhän tää ole jo vedenpitävä todiste siitä, että svedut ovat jotain ihmisen alapuolelle kuuluvaa eläinlajia. Ne vois kaikki laittaa häkkiin ja eläintarhaan näytille, jotta niistä olis edes enemmän hyötyä kuin haittaa ihmiskunnalle.

 13. Olikohan partalapsi ja sarjavalehtelija kaiken
  muun pahanteon lisäksi pitää säilössä,enenkuin häviää kokonaan kukkahattujen avulla.

 14. No niinhän sinä Paavo oletkin ,tyhmä suomalainen rasisti ,no kyllä olen miekin sitten,hah ,ei voi muuta sanoa noista hulluista ruåtsalaista kuin VMP ,taas..

 15. Suuri virhe länsimaalaisessa kulttuurissa on naisten(alapäällään ajattelevien) äänioikeus. Se poistuu tulevaisuudessa.Tavalla tai toisella länsimainen kulttuuri ajaa täysillä päin seinää. (((Tarkoituksella))).

 16. Taas tämä asia on huomattu, suvakkius on sairautta ja sairauden piirissä olevat, eivät tunne empatiaa raiskarin uhreja kohtaan. Näiden raiskarin komppaajien ”ihanat” komppauksen herättävät suurta vastenmielisyyttä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.