Calaisissa kaksi jättitappelua, joihin molempiin osallistui satoja laittomia tulijoita

0
bild-jpg
”Sun puolestas elää ja kuolla…”
2.2.2018

Ranskassa Calaisissa majailevat laittomat siirtolaiset ovat tapelleet isossa mittakaavassa eilen illalla. Neljän eritreaanon kerrotaan loukkaantuneen ammuskeluvälikohtauksessa kun eritreaanot ja afgaanit alkoivat riitelemään ruokajonossa.

Välikohtaus alkoi iltapäivällä kun sadat kolmansista maista tulleet miehet jonottivat ruokaa. Mellakka alkoi, kun joku ampui jonossa aseella. Tästä ryöpsähti lopulta yli kaksi tuntia kestänyt joukkotappelu, johon otti osaa ainakin 130 miestä.

Samaan aikaan viiden kilometrin päässä tästä paikasta toisessa paikassa eräällä teollisuusalueella syttyi toinen jättitappelu. Myös siellä afgaanit ja eritreaanot riitelivät. Tämä porukka käytti seipäitä ja keihäitä aseinaan. Tappeluun osallistui 120 henkeä.

Asiasta kertoi The Guardian.

Advertisements

14 thoughts on “Calaisissa kaksi jättitappelua, joihin molempiin osallistui satoja laittomia tulijoita

 1. Kumma juttu. Mä kun olen aina pitänyt just eritrealaisia ja afgaaneja niin rauhallisina ja sivistyneinä. Eiku… 😉

 2. No toisaalta… tilalle voi kyllä tässä tapauksessa ajatella suomalaiset vastaavassa tilanteessa, niin en epäile, etteikö meikäläistenkin tunteet voisi kuumentua aivan vastaavalla tavalla johonkin muuhun kansallisuuteen.

  Toisaalta se, että jotkut toimivat kenties samalla tavalla ei ole mikään peruste sille, että heidän pitäisi saada vapaasti lonnia maasta maahan, kunnes se mieluisin sossuluukku löytyy.

  Sanoisin, että pahin syyllinen siihen, että tällaista tapahtuu on se, että annetaan noiden ihmisten kasaantua tuonne suurissa Joukoissa. Tuo alue pitäisi täydellisesti tyhjentää ja sen jälkeen järjestettäisiin valvonta siten, että yksikään kehitysmaalainen ei enää oleskele siellä.

  Kaikkein pahin ongelma on juurikin se, että nuo yrittävät väkisin autokuljetuksien mukana Britannian puolelle.

  Paavo: käyttöliittymäsi automaattinen oikeinkirjoituksen tarkistus on suvakkiagitaattorien hallussa. Se väittää, että sanassa ’kehitysmaalainen’ on jokin virhe (punainen viiva alla), mutta sitten esim sana ’länsimaalainen’ on oikein 😉

 3. On se mukavaa kun Eritrealaiset asevelvollisuudenvälttelijät hakkaavat 40-vuotiaita Afghaanipikkupoikia. Tuokaa noi kaikki Suomeen, aiaaaaaiiii niiiiin lutusia että! MEILLÄ ON TILAA!

 4. Ihan ensimmäisenä nouse mieleen kysymys että mistä noille neekereille on jaettu pyssyt? Vai eikö niitä ole tarkastettu kun ne on ”pelastettu”?

  Ja sitten toinen kysymys, miksei niiden ikinä anneta tapella viimeisen mieheen? Sen jälkeen olisi ruokajonoissakin rauhallisempaa. Ja täpötäydestä euroopasta anoisi vähemmän porukkaa asyyli-bingoa. Tuo tappelu on niillä verissä. Ja jos ne ei saa tapella riittävästi afrikassa, ne tappelee euroopassa. Antaa niiden siis tapella rauhassa kerrankin koko sydämensä kyllyydestä. Siinä ne agressiot purkaantuu.

  1. Tietenkään heille ei ole aseita ”jaettu”. He eivät myöskään ole saapastelleet Ranskaan ne taskuissaan. He ovat yksinkertaisesti hankkineet ne laittomilta markkinoilta, kuten rikolliset kautta maailman.

 5. Nämähän osaavat jo käyttää kättäpitempää. Korkeampi aste evoluutiossa on siis saavutettu.

 6. Siellä olisi taas SPR:lle potentiaalisia kouluavustajia ala-asteelle ja päiväkodin kulttuurikoordinaattoreita tarjolla.Eikö nyt jo joku yksityislento Suomeen järjestyisi että saadaan näille Calaisin pienokaisille ihmisoikeudet turvattua??Tule apuun RHC!

  1. Aivan, erinomaisia tukihenkilöitä suomalaisille alakoululaisille ja päiväkotilapsille! On rasistista väittää muuta..

 7. Rauhanuskonnon edustajat näyttivät kuinka kyetään rauhanomaiseen yhteiseloon etnisten ryhmien välillä. Kaikilla toki vakavia traumoja ja takana hirvittäviä kokemuksia ja julmuutta on kärsitty paljo. Molempia ryhmiä yhdistää islam vai olivatko nämä nyt niitä maltillisia muslimeita ? Kyllä Englanti on rasistinen ja paska maa kun ei ota näitä kuoriutumattomia kultamunia avosylin vastaan rikkaudeksi ja voimavaraksi.

 8. Niiden pitäisi vain saada tapella keskenään ns. viimeiseen mieheen, niin aggressiot voisivat hellittää.

 9. vartiaisen kehitysvajetta korjaavaa työvoimaa laiskojen suomalaisten tilalle työvoimaksi. Insinöörejä, lääkäreitä ym. korkeasti koulutettua työvoimaa euroopan markkinoille. Näillä Eurooppa ottaa jumalattoman loikan kohti loistavaa tulevaisuutta jossa, Kiina ja Amerikka lyödään kehityksessä nolla kerhoon.

 10. Iltalehdessä uutisoitiin ”oikeamielisessä” hengessä kuinka muutama rassukka ”pakolainen” sai surmansa leipäjonossa. Yritin korjata asiavirhettä lehden kommenttiosioon ehdottamalla otsikkokorjauksen siten, että siinä kerrottaisiin laittomasta maahantunkeutuneiden keskinäisestä ammuskelusta. Reaktio: koko keskusteluosio suljettiin – eli näin toimitaan valemediassa. Hyvä, että meillä on PT-Media..

  1. Itse pidän uskomattomana, että Suomessa yleensä uutisointiin tälläisestä nykynormaalista eurooppalaisesta pikku tönimisestä. Yleensä Suomessa media ei hiiskukaan näistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.