Miten islam pikkuhiljaa normalisoidaan yhteiskuntaan?

0
27331665_1879081548771025_3912069864176614580_n.jpg
2.2.2018

Ruotsissa astui helmikuun alussa voimaan samankaltainen laki kuin Suomessa jo on, joka kieltää kännykän käytön ja puhumisen ilman handsfreetä ajon aikana. Asiasta on pidetty medioissa tietoiskuja.

Yksi tapa, miten islamia ujutetaan yhteiskuntaa on normalisoida se. Esimerkiksi Växjön kunta on ostanut paikallislehdestä mainostilaa ”Kädet ratissa”-kamppanjalleen. Kamppanjan päähenkilönä on huivimuslimi. Kunta tavallaan iskee kaksi kärpästä yhdellä iskulla: se mainostaa uutta lakia ja normalisoi islamia.

Tällaisen ujuttamisen kohderyhmä ovat tietenkin nuoret, jotka tottuvat huiveihin ja islamiin normaalina yhteiskunnallisena asiana. Aikuisille tällainen ei ihan suoralta kädeltä mene läpi, mutta kun on lapsesta asti pitänyt islamia normaalina, se on sitä aikuisenakin. Silloin sitä on vaikeampi kyseenalaistaa.

Mainos on siinä mielessäkin hyvin harhaanjohtava, sillä vain äärimmäisen harvoin näkee huivimusliminaisia auton ratissa.

Advertisements
, ,

15 thoughts on “Miten islam pikkuhiljaa normalisoidaan yhteiskuntaan?

 1. Tarpeeksi tekemistä räteissä ja rateissa. Ei siinä puhelinta jouda räpeltämään.

  1. Laillisesti saa ajaa, mutta kuinka moni oikeasti sitten ajaa. Yhdessä yössä se partaukko ei varmasti ole suvakiksi tullut ja tykkää hyvällä naisesta ratin takana. Silmänlumetta koko juttu.

  1. Uskominen joo mutta kristillisillä arvoilla kuitenkin on merkittävä osa länsimaisen kulttuurimme syntymisessä

  2. Komppaan kummityttöä, eikä mielipiteeni perustu nuoruuden intoon eikä vanhuuden höperyyteen koska olen kuusikymppinen. 🙂

  3. Lisäksi on huomioitava etteivät kaikki mielisairaudet ole yhtä tuhoisia, vaan joukossa on harmitomiakin vajavaisuuksia.

 2. Reilusti myös tasa-arvon vuoksi kuviin parrakas kiiluvasilmäinen miespuolinen äärimuslimi ohjastaja, jolla on toinen käsi kurkunleikkaaja puukolla ja takapenkki täynnä dynamiittia.

 3. Tällaiset aivopesuyritykset oksettaa. Tässäkin taas kaksi virhettä. Ensiksikin musliminaiset ei saa ajaa autoa jos mennään niiden lakien mukaan. Ja toiseksi ne ei saa meikata jos naama näkyy. Säälittävä yritys.

  1. Kolmas virhe on se, että musliminaiset osaavat viritellä kännykkänsä huivin varaan ja heillä on sikäli varmuudella kädet ratissa, jos joskus oikeasti ajaisivat. Tämä näkee usein vaikka itäisessä Helsingissä liikkuessa – kännykkä hijabissa takaa sen, ettei tule hetkeä, jolloin täytyisi olla nanosekunti hiljaa.

 4. Suomessakin värivikaisia ja huivipäitä on alettu tunkemaan vähän kaikenlaisiin julkaisuihin eikä pelkästään ylen nuortenohjelmiin.

  Nesteen mielestä suomalaisnuoretkin on nykyään neekereitä.

 5. Hennoo tulla toistona, mutta kertauksena sitten:

  7 päivää 48/2017, 16.-22.11.
  SAMAT TATUOINNIT!
  Miss Suomi -kilpailussa finaalin asti yltäneet vaaleaveriköt Beata Papp ja Essi Unkuri ovat hankkineet tatuoinnit.
  Kaunottaret esittelevät yhtenäisiä tekstitatuointejaan Instagramissa.
  – Tadaa! Päätin ottaa mun ekan tatuoinnin tässä pari viikkoa sitten.
  Oon kauan unelmoinu arabiankielisestä tatuoinnista
  ja nyt päädyin vihdoin sanaan ”intohimo”,
  yleisön ihannetytöksi valittu Essi kirjoittaa kuvan yhteydessä.

 6. Vedänpä tähän kommentin osittain aiheen vierestä. Katsokaas tätä, koskee se tämäkin islamin normalisointia: Åbo Akademi nimittäin haalii koulutettavaksi opiskelijoita Ruotsista asti. Taattua on, että Suomen puolelle haluavat korkeintaan nuo uusruotsalaiset… Katso linkin kuva!

  http://smartchemistrypark.com/lukiolaisia-houkutellaan-ruotsista-turkuun-jatko-opintoihin/

  Linkin jutun kaltainen opiskelijoiden haalinta tulee käymään Suomelle kalliiksi. Jos kurkistaa Åbo Akademin sivuilta henkilökuntalistoja, huomaa monen alkuperän jo nyt olevan kaukana pohjoismaisesta. (Åbo Akademista kun puhutaan, suomea ei kannata käyttää etsintäkielenä).

  1. Niin, ja kivasti kemian osaamista voi tarpeen tullen käyttää huumeiden valmistuksessa, ikävien porukoiden myrkyttämisessä ja pommin rakentelussa, jos sellainen puuhastelu sattuu alkaa kiinnostamaan.

 7. Varmasti kaikille parasta, että muslimiemännän molemmat kädet ovat ratissa kiinni, mutta ratti ei ole autossa kiinni. Kylppärin peiliin virittää pyyhkijän ja päristää huulillaan. Tällöin tosin naapurit ravaavat tervarissa, koska ilmanvaihtorännistä kuuluu outoa ääntä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.