Uppsalassa taas rauhaton yö – kymmenkunta autoa poroksi

0

gottsundad-png

2.2.2018

Uppsalan ongelmalähiössä Gottsundassa on taas ollut ongelmia. Eilen illalla sytytettiin viisi autoa tuleen, joista palo levisi muutamaan viereiseen autoon. Poroautojen saldo oli kaikenkaikkiaan kymmenkunta autoa.

Tällä kertaa palopaikka oli Gottsundan kirkon parkkipaikalla. Palokunta sai hieman yhdeksän jälkeen hälytyksen. Paikalla viiden auton ikkunat oli rikottu ja sisään heitetty palavaa nestettä. Sen jälkeen palo levisi muutamaan viereiseen autoon.

Palokunta sai palot nopeasti hallintaan. Poliisin mukaan palot olivat tahallaan sytytettyjä, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä tuhotyöstä. Paikallispoliisi Jale Poljarevius kertoi Twitterissä, että autopalot olivat luultavasti kosto poliisin aiemmin päivällä tehneestä aktista alueen rikollisia vastaan. Uusruotsalaiset kostivat poliisin toimen kirkon parkkipaikalla olleille autoille.

Tutkinta jatkuu.

Advertisements

12 thoughts on “Uppsalassa taas rauhaton yö – kymmenkunta autoa poroksi

 1. Eipä ole tuo Gottsunda sen paremmin Gott kuin sunda. Luoja varjelkoon ettei vaan koskaan tuollaiseen paikkaan koskaan joutuisi asumaan.

 2. ”… ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä tuhotyöstä. …”

  Tämä fraasi toistuu kerta kerran jälkeen. Tyypillistä ruotsalaisille.
  No, onhan siellä vielä jonossa näitä edellä mm Olof Palmen murha…

  1. Suomikin tulee saamaan tästä osansa kun pato murtuu. Islamilaisen valtion naapurina ei ole hyvä asua. Sharia laki nostaa päätään jo nyt.

   Kun se heinäsirkkalauma lähtee leviämään, niin naapurimaat ovat luonnostaan ensimmäisenä kiikarissa.

   Me jodutaan vääntämään vielä katkerasti sen paskastanian kanssa.

   Kun Ruotsi ottaa maahan pienen kaupungin verran vajeenpaikkajia vuodessa jotka pitää elättää pystyyn, niin ei tarvitse olla Herman Ojala ymmärtääkseen, että rahat loppuvat ennen pitkää.

    1. Suomi ihmettelee vain jos vallassa on tämä hallitus. Humaania puheita ja muuta paskaa. Armeija komennetaan rajalle kantamaan ”pakolaisten” laukkuja ja palvelmaan heitä pyytettömästi. Migri rientää antamaan heti lausunnon että he tietävät tasan tarkkaan ketä kaikki tulijat ovat. Myös YLE tuo oman osuutensa ja järjestää ”pakolaisiltoja” tuutin täydeltä jossa geelitukkainen cuck-mies ja äärisuvakki vetävät keskusteluja ja yleisönä on maahanmuuttajia ja turvapaikka bisneksessä olevia tahoja. Sipilä esiintyy valhetelevien geelitukkaisten yli-ikäisten lasten seurassa ja sanoo tätähän tämä Suomen rajalla on.

 3. uppp sala!! peukutus Upp salalle!!!!!!!!!! näin hommat pitää hoitaa!!!!!!!!!!!!!!!!! it good…kun tulette tapetuksi, niin ainakin oli hyvän asian eteen!!!!!!!!!!

 4. Vittuakos sitä ketään kiinni ottamaan..samalla pitäis ottaa 1 miljoona mulliturpaa ja myös koko valtion johtajisto

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.