Helsingin eillinen mielenosoitus sai huomiota Ruotsin vasemmistossa, jossa väitetään kyseessä olleen oikeistoa ja rasismia vastaan ollut aktio

0
jonas_sjostedt
3.2.2018

Eillinen aktiivimallia vastaan pidetty lakko on saanut huomiota Ruotsissakin. Vasemmistoliiton puheenjohtaja Jonas Sjöstedt antoin ymmärtää, että mielenilmauksessa oli kyse rasismin ja äärioikeiston vastaisesta tapahtumasta.

”Oikeisto ja rasistit hallitsevat yhdessä Suomea. Asioiden paheneminen koskee kovasti työntekijöitä ja työttömiä. Tänään on suurlakko ja protesteja oikeistopolitiikkaa vastaan.”

Sjöstedin twiittiin otti kantaa muuan turkkilainen kurdikoomikko Özz Nujen, joka uudelleentwiittsi Sjöstedin twiitin kertoen, että vaikka Suomessa ei edes ole paljon maahanmuuttajia niin silti juuri heitä syytellään. (Toim. huom. Nujen tarkoittaa tässä maahanmuuttajilla luonnollisesti kolmansista maista tulleita turvapaikanhakijoita)

”Ja Suomessa ei ole edes montaa maahanmuuttaja, joita he voivat syytellä. Mutta tekevät niin siitä huolimatta. Se on kuitenkin helpoin tapa, niin siellä kuin täällä.”

Özz Nujen on ollut viime päivinä ostikoissa terrotisti Rakhmat Akilovin takia. On tullut ilmi, että Nujen teetti huoneistoremontin Akilovilla ja maksoi tälle palkan pimeänä. Kyse oli noin 8 000 euron palkkiosta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Helsingin eillinen mielenosoitus sai huomiota Ruotsin vasemmistossa, jossa väitetään kyseessä olleen oikeistoa ja rasismia vastaan ollut aktio

 1. Tuohan on selvä kunnianloukkaus/förtal. Ja Akilovin työnantaja, monimiljonääri IZ-ÖZZ yrittää nyt vain kääntää pois huomion omasta veropetoksestaan. Özzin sisko vetää isot rahat asyyliasianajajana, siskon mies pyörittää sotapakolaisasuntolaa ja Özz tienaa miljoonia pilkkaamalla kantiksia. Tai tienasi…

 2. Eikö globalisaation kannattajat muuta keksi. Sanoin aviomiehelleni, kun katsoimme mielenosoitusta TV:stä : harmi kun tuo porukka ei jaksa kammeta itseään sohvalta silloin, kun osoitamme mieltä maahanmuuttoa vastaan. Ainoa tilaisuus mihin kantasuomalaiset ovat osallistuneet sankoin joukoin oli 6.12 .17 soihtukulkue. En epäile sitä, etteikö eilen joukossa ollut myös maahanmuuttoa vastustavia, mutta sitä en minä ainakaan huomannut.. Jos olisin ollut mukana olisi plakaatissani lukenut. Vartiainen sanoi :tarvitsemme työvoimaa, Arhinmäki sanoi : meillä on varaa . Tai Ruotsin edellinen pääministeri sanoi : meillä on tilaa. Olisin halunnut kysyä näiltä porhoilta : ONKO

 3. Ruotsalaisen median ”åsiktkorridor” ihan syvällisessä mielessä. Näin se käy – tämä oikein malliesimerkki!

 4. Mielenosoitus oli sikäli rasisminvastainen että ainakin oma rasismini väheni. Ainoat bussikuskit jotka tuntuivat olevan liikenteessä perjantaina olivat somaleja 🙂

  1. Kato kun liitto ei uskalla potkia pihalle rikkuroivaa somalia. Syyttävät heti razzizmizta. 😉
   Tälleen somalit saavat liiton neuvottelemat edut ja keräävät lakkopäiviltä palkatkin.

  2. Olet täydellinen esimerkki ihmisestä joka ei ymmärrä alkuunkaan mitä yhteiskunnassa tapahtuu. Harva pystyy noin lyhyessä kommentissa paljastamaan täydellisen tietämättömyyden -sinä pystyit ja onnittelut siitä!

  3. koskaan en ole kuulunut liittoon, mutta ryhdyn osaltani laittomaan lakkoon heti, jos työTOVERIT menevät lailliseen. Tulkoon potkut, porukan kanssa pidetään yhtä.

   Tarkoitatte varmasti jotain tiettyä kaupunkia, täällä en ole somalia bussin ratissa kokenut olevan, enkä muutenkaan työelämässä. Varovainen eläköönhuuto duunisomalille. Kotoutuuhan ne! (5-10%?)

 5. Kiva kun tuollaisetkin vitun joukkomurhaajien avustajat voivat tukea ideologisia tovereitaan pimeästi 8k eurolla ja sitten ulista UHRINA kuinka rasistit taas sitä ja tätä.

 6. Nyt pitää sisällisotaa käyvän sveduhelvetin muistaa, että jos syöpä leviää liiaksi tänne niin me nousemme aseisiin ja ammumme jokaisen matun jos on tarve.

 7. Tätä kansaa ei kannata liiaksi härnätä. Korpilaki on jo voimissaan aika monessa osassa Suomea. Jos ei matut ala älytä sitä niin se saattaa levitä myös etelään.

 8. Nyt kun ollaan päästy mielenosoituksen voimalla eroon rasisteista ja äärioikeistosta, voidaan tuhota seuraavaksi muut änkyrät maaliskuun torikokouksessa

 9. Valeuutiset sen kun sinkoilevat ja poliitikot ja heidän edustajansa ovat tässä mestareita, jopa Göbbels olisi vihreä kateudesta jos eläisi.

  1. Miksi sitten ”isäm maam puallustaja” kirjoitetaan lisäksi vielä kahdella ämmällä, vaikka suomalaiseen sydämeen ei mahdu kuin yksi?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.