Malmössä menossa iso poliisioperaatio – aseistautuneet poliisit vartioivat kaikkia poliisiasemia

0
5023d81c-8f01-40cf-9001-541ab6451425.jpg
Aseistautuneet poliisit poliisitalon kupeessa.
3.2.2018

Malmössä on menossa suuri poliisioperaatio. Kaikkia kaupungin poliisitaloja vartioidaan raskaasti aseistautuneiden poliisien voimin, joilla on päällään täysi mellakka- ja suojavarustus. Poliisin mukaan kyseessä on erikoisvarotoimi, sillä poliisilla on menossa useita operaatioita alamaailman suuntaan. 

Malmön poliisin tiedottaja Anna Göransson keroi tiedotteessaan, että poliisilla on menossa muutamia operaatioita, mutta ei sen enempää avaa mistä tarkastiottaen on kyse. Poliisitalojen vartioinnin kerrotaan olevan erikoisvarotoimi ja tilanteen herkänpuoleinen.

Asemien ympärillä vartioivilla poliiseilla on siis yllään suojaliivit ja mellakkakypärät. Aseina poliiseilla on MP5 konepistoolit. Luultavasti kyseessä on kotietsintöjä ja pidätyksiä liityen joko huume- tai asekauppaan ja poliisilla on pienoinen pelko kostotoimista.

Asiasta kirjoitti mm. Sydsvenskan.

Advertisements
, ,

10 thoughts on “Malmössä menossa iso poliisioperaatio – aseistautuneet poliisit vartioivat kaikkia poliisiasemia

  1. Pelkääköhän ne ettäNordic Resistant tulee ja järjestää mielenilmausmarssin tai että ne liimailee tarroja? Niihin on yleensä riitänyt rahaa ja aikaa. Mutta mustaia ei saada kuriin ei sitten millään.

  2. Marco de Wit raportoimaan paikalle, kun PT-mediasta ei löydy enää vastaavaa tasoista miestä.

  3. Ihan yhtä hyödyllistä kuin jokunen aika sitten yhden myyjän siwoissa oli aina vartsu postailemassa ovensuussa ryöstön jälkeen viikon ajan.

  4. Näen kaunista käsillä ja räjähteillä puhumista, laajempaa käsitystä jekuttamisesta ja montaa muuta ihanan kultturellia asiaa.
    Kyllä maahantunkeutuminen on rikkaus!

  5. Poliisi on asettunut jo puolustusasemiin odottaen muslimien hyökkäyksiä. Valkoiset kangaspalat taskuissa antautumisen merkiksi jos huonosti käy ja käyhän tässä.

  6. Säästyypähän valtion polttoainekuluissa kun tulitaistelut käydään poliisiasemien tuntumassa nykyään.

  7. Niinkuin joku joskus jossain sanoi: Konekiväärit kaduilla on varma kehitysmaan merkki.

  8. No niin!!!! tätä vaaditaan Suomeenkin eiks niin? Se on ollut tiedossa jo pitkään että Ruotsin pahimpia ja raaimpia rikollisliigoja ei pyöritä Sven ja Hans eikä Peter…joku on eri mieltä niin käypä paikan päällä katsomassa.nämä kaverit kun alkaa pyörittää sitä Suomessa niin on meidän omat ganstat vaan vastaan tulijoita niitten rinnalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.