Skip to content
Mainokset

Malmössä menossa iso poliisioperaatio – aseistautuneet poliisit vartioivat kaikkia poliisiasemia

5023d81c-8f01-40cf-9001-541ab6451425.jpg

Aseistautuneet poliisit poliisitalon kupeessa.

3.2.2018

Malmössä on menossa suuri poliisioperaatio. Kaikkia kaupungin poliisitaloja vartioidaan raskaasti aseistautuneiden poliisien voimin, joilla on päällään täysi mellakka- ja suojavarustus. Poliisin mukaan kyseessä on erikoisvarotoimi, sillä poliisilla on menossa useita operaatioita alamaailman suuntaan. 

Malmön poliisin tiedottaja Anna Göransson keroi tiedotteessaan, että poliisilla on menossa muutamia operaatioita, mutta ei sen enempää avaa mistä tarkastiottaen on kyse. Poliisitalojen vartioinnin kerrotaan olevan erikoisvarotoimi ja tilanteen herkänpuoleinen.

Asemien ympärillä vartioivilla poliiseilla on siis yllään suojaliivit ja mellakkakypärät. Aseina poliiseilla on MP5 konepistoolit. Luultavasti kyseessä on kotietsintöjä ja pidätyksiä liityen joko huume- tai asekauppaan ja poliisilla on pienoinen pelko kostotoimista.

Asiasta kirjoitti mm. Sydsvenskan.

Mainokset

10 Comments »

 1. Pelkääköhän ne ettäNordic Resistant tulee ja järjestää mielenilmausmarssin tai että ne liimailee tarroja? Niihin on yleensä riitänyt rahaa ja aikaa. Mutta mustaia ei saada kuriin ei sitten millään.

  Tykkää

 2. Ihan yhtä hyödyllistä kuin jokunen aika sitten yhden myyjän siwoissa oli aina vartsu postailemassa ovensuussa ryöstön jälkeen viikon ajan.

  Tykkää

 3. Näen kaunista käsillä ja räjähteillä puhumista, laajempaa käsitystä jekuttamisesta ja montaa muuta ihanan kultturellia asiaa.
  Kyllä maahantunkeutuminen on rikkaus!

  Tykkää

 4. Poliisi on asettunut jo puolustusasemiin odottaen muslimien hyökkäyksiä. Valkoiset kangaspalat taskuissa antautumisen merkiksi jos huonosti käy ja käyhän tässä.

  Tykkää

 5. Säästyypähän valtion polttoainekuluissa kun tulitaistelut käydään poliisiasemien tuntumassa nykyään.

  Tykkää

 6. No niin!!!! tätä vaaditaan Suomeenkin eiks niin? Se on ollut tiedossa jo pitkään että Ruotsin pahimpia ja raaimpia rikollisliigoja ei pyöritä Sven ja Hans eikä Peter…joku on eri mieltä niin käypä paikan päällä katsomassa.nämä kaverit kun alkaa pyörittää sitä Suomessa niin on meidän omat ganstat vaan vastaan tulijoita niitten rinnalla.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: