Malmössa täysi rähinä illalla – yksi lautoihin, kaksi rautoihin

0
uKDBih5i_XViFnVzu-jjqjShShI.jpg
Poliisin erikoisjoukot pitivät aluetta silmällä. Kuva Patrik Persson.
3.2.2018

Malmön eteläosissa maahanmuuttajataustaisessa ongelmalähiössä Fosiessa oli illalla täysi rähinä päällä kun uusruotsalaiset laittoivat pystyyn katusodan. Yksi henkilö saatiin ammuttua hengiltä. Poliisi otti kaksi henkilöä kiinni epäiltynä murhasta.

Poliisi sai hälytyksen klo 20.00 aikaan Docentgatanille, jossa ilmoittajien mukaan oli ammuttu kymmeniä laukauksia. Silminnäkijöiden mukaan kaksi henkilöä oli poistunut paikalta tapahtumien jälkeen. Kun poliisi saapui paikalle löydettiin asfaltista haavoittunut mies, joka oli elossa vielä hetken aikaa, mutta kuoli sairaalassa.

Heti tapahtuman jälkeen poliisi laittoi ison operaation Fosien ja Rosengårdin alueille. Poliisikoirien avulla saatiin jäljestettyä kaksi henkilöä, 35- ja 50-vuotiaat miehet, joita epäillään nyt murhasta. Poliisi iski erikoisjoukoilla huoneistoon, josta miehet otettiin kiinni.

Teknistä tutkintaa tehtiin myöhään yöhön ja poliisi yritti kerätä silminnäkijöltä lausuntoja. Sairaalan ensiapuun lähetettiin myös partio varmistamaan hoitajien turvallisuutta, mutta tällä kertaa siellä suunnassa ei tapahtunut mitään.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Malmössa täysi rähinä illalla – yksi lautoihin, kaksi rautoihin

  1. Off-Topikkia:

    Kun googlaa ’MV-lehti’ antaa google itselleni 1. tulokseksi linkin mvlehti.net

    Ilman siis https:// etuosaa, verrattuna kun hakee ’PT-media’ hakuehdolla.

    Mahtaako mun vehkeissä olla vikaa vai käykö muillekin samoin?

  2. On se hyvä että nuorukaiset saa toteuttaa itseään. Kai niillä on vanhan heimoriidat afrikasta tai lähi-idästä setvimättä. No, ainakin nyt on yksi vähemmän rähisemässä ja muutkin pelkää kaverinsa kostoa.

  3. One down, many more to go. Hyvä alku ainakin! Kätevää, ei tarvitse tehdä mitään, noi hoitaa itsensä pois pikkuhiljaa.

  4. Saahan poliisi yrittää kerätä silminnäkijöiden lausuntoja,vaan kun ne silminnäkijät ei uskalla puhua.Siina puhumisessa kun on katkolla omakin henki***

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.