Skip to content
Mainokset

Helsingin nettipoliisi vieraili moskeijassa

Nettipoliisi Teemu Hokkanen on vieraillut jossain Helsingin moskeijoista. Hän kertoo lootusasennosta, että keskustelu moskeijassa oli hyvä. Mitähän jännää Hokkanen on puhunut muslimien kanssa?

Mainokset

17 Comments »

 1. Oisko sovittu, ettei huudella homoille kuolemaa julkisesti ja vaikka ollaan terroristiprosenteissa maailman ykkösiä, niin koetetaan olla nostamatta lähtijöiden määrää, jos ei ole pakko?

  Poliisi voisi olla se viranomainen, jota ei valita puoluekirjalla. Olisi kuitenkin kiva, jos etäisesti uskoisi poliisin – siis jokaisen heistä – toimintakykyyn tiukassa paikassa.

  Ensi viikolla sitten rakentavaa jutustelua vaikka anarkistien kanssa.

  Tykkää

 2. Malmössä Poliisi ei ehkä enää jaksakaan hymyillä Moskeijan matolla vittuilemassa kantiksille, kun pitää suojella Poliisilaistosta musulmaanien pommi-iskuilta.

  Tykkää

 3. minulla on unelma poliisista joka ei ole suvakki ei ole polpo ei ole poliisikoulunkäynyt kriminaali.. i hope my dream come true someday this world/finland but no its just dream…. its judgedred or robocop88

  Tykkää

 4. Tuo pellehermaani vain ei ole kovin katu uskottava. Tulee väksiten mieleen lastenohjelmien valepoliisit. Tämä homma on annettu laitoksen joutavimmalle poliisille kun sitä ei voi partioonkaan laittaa, koska partiokaverin pitää varmistaa toisen henki tositilanteessa. Oikeaa asettahan tuolle ei ole annettu vaan kotelossa on muovireplika.

  Tykkää

 5. Siitä voi jokainen itse päätellä miten kaukana konservatiivinen isänmaallinen suomalainen on nykyajan poliisista. Jokainen puolusttautumaan omilla voimillaan, virkavalta on puolensa valinnut.

  Tykkää

 6. Suomen posliinin polpokonstaapeli siinä täysin alistuneena kuivana kakkoseen vetäjilleen

  Tykkää

 7. Vihasaarnaaja islamistien vuoksi jokaisessa moskeijassa pitäis olla jatkuvasti muutama ”ihan oikea poliisi”

  Tykkää

  • Jos sen teki mieli kokeilla. Kävi imaamilta varmistamassa, ettei omaa sukupuolta saa käpälöidä, paitsi sen ollessa alaikäinen ja meikattu. Vai kuuluuko se sittenkin kulttuuriin? No, imaami kertoo senkin.

   Tykkää

 8. Eihän Ruotsin halal-dialog-polisen ole mitään tähän verrattuna. Suomen polpo johtaa nyt selvästi 10-1 liipaisussa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: