Helsingin nettipoliisi vieraili moskeijassa

0

Nettipoliisi Teemu Hokkanen on vieraillut jossain Helsingin moskeijoista. Hän kertoo lootusasennosta, että keskustelu moskeijassa oli hyvä. Mitähän jännää Hokkanen on puhunut muslimien kanssa?

Advertisements
, , ,

17 thoughts on “Helsingin nettipoliisi vieraili moskeijassa

 1. Oisko sovittu, ettei huudella homoille kuolemaa julkisesti ja vaikka ollaan terroristiprosenteissa maailman ykkösiä, niin koetetaan olla nostamatta lähtijöiden määrää, jos ei ole pakko?

  Poliisi voisi olla se viranomainen, jota ei valita puoluekirjalla. Olisi kuitenkin kiva, jos etäisesti uskoisi poliisin – siis jokaisen heistä – toimintakykyyn tiukassa paikassa.

  Ensi viikolla sitten rakentavaa jutustelua vaikka anarkistien kanssa.

 2. Malmössä Poliisi ei ehkä enää jaksakaan hymyillä Moskeijan matolla vittuilemassa kantiksille, kun pitää suojella Poliisilaistosta musulmaanien pommi-iskuilta.

 3. minulla on unelma poliisista joka ei ole suvakki ei ole polpo ei ole poliisikoulunkäynyt kriminaali.. i hope my dream come true someday this world/finland but no its just dream…. its judgedred or robocop88

 4. Tuo pellehermaani vain ei ole kovin katu uskottava. Tulee väksiten mieleen lastenohjelmien valepoliisit. Tämä homma on annettu laitoksen joutavimmalle poliisille kun sitä ei voi partioonkaan laittaa, koska partiokaverin pitää varmistaa toisen henki tositilanteessa. Oikeaa asettahan tuolle ei ole annettu vaan kotelossa on muovireplika.

 5. Siitä voi jokainen itse päätellä miten kaukana konservatiivinen isänmaallinen suomalainen on nykyajan poliisista. Jokainen puolusttautumaan omilla voimillaan, virkavalta on puolensa valinnut.

 6. Suomen posliinin polpokonstaapeli siinä täysin alistuneena kuivana kakkoseen vetäjilleen

   1. Mistä sitä tietää,mikä vitun käännynnäinen toi on. Pitää jotain vitun vihasaarnoja moskeijassa. Vähintäänkin wanna be muslimi.

 7. Vihasaarnaaja islamistien vuoksi jokaisessa moskeijassa pitäis olla jatkuvasti muutama ”ihan oikea poliisi”

 8. Poliittinen poliisi kävi nuolemassa tukemiensa tunnuksettomien vihollisaistelijoiden persereikää.

  1. Jos sen teki mieli kokeilla. Kävi imaamilta varmistamassa, ettei omaa sukupuolta saa käpälöidä, paitsi sen ollessa alaikäinen ja meikattu. Vai kuuluuko se sittenkin kulttuuriin? No, imaami kertoo senkin.

 9. Eihän Ruotsin halal-dialog-polisen ole mitään tähän verrattuna. Suomen polpo johtaa nyt selvästi 10-1 liipaisussa.

 10. Kaikenlaisia Hokkasia sitä tämäkin maa päällään kantaa.Ihan kuin joku komediahahmo.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.