Monet ruotsalaiset opettajat ovat aivan avoimesti sverigedemokraattivihamielisiä

0
cropped-rs-lulec3a5_blogg-banner (1)
4.2.2018

Tuon nyt konkreettisesti esille sen miten Ruotsissa on mahdotonta olla eri mieltä turvapaikapolitiikasta. Varsinkin jos on nuori. Ollakseen eri mieltä on oltava hyvin vahva persoona ja valmis uhraamaan sosiaalinen elämä ja saatettava puoli sukua kaikenlaisen uhkailun ja kiusanteon alaiseksi.

Pohjois-Ruotsissa sijaitsevassa Luleåssa kylän kommunistit ovat jostain syystä mittava joukko ja esimerkiksi koulujen opettajisto tukee aatetta. Työväen aatteet on kuitenkin jätetty aikoja sitten ja kommunisteja ohjaa eteenpäin vain ja ainostaan yksi asia: afgaanlapsia ei saa palauttaa Afganistaniin vaan heitä on päästettävä Ruotsiin lisää ja sverigedemokraatit ovat rasisteja. Luleä ei ole mitenkään poikkeus vaan esimerkkitapaus nyt vain sattuu tulemaan sieltä.

 

Luleån Sverigedemokraattien nuorisojaosto Ungsvenskarna oli saanut pitää keskiviikkona koulussa pientä ”kirjapöytää”, jonka ympärillä jaettiin joitakin simppeleitä mainoksia ja kirjoja. Jokaisen puolueen nuorisojaostot tapaavat vaalivuonna tehdä tällaisia pieniä esittelyitä yläkouluissa vuoronperään, mutta Sverigedemokraattien esittely ei taas sopinut kommunisteille. Eikä koulun opettajille vaikka nuorisojaostolla oli rehtorin lupa.

Kommunistit ja Låt oss leva- Ung i Sverige- niminen järjestö, joka ajaa lähinnä afgaanien asiaa, laittoi pystyyn suuren vastamanifestin, jota tuettiin koulun opettajien toimesta. (Låt oss leva = antakaa meidän elää). Nämä kaksi järjestöä ovat jo pitkään häiriköineet koulun opetusta tekemällä turvapaikkapolitiikkaa koulun tiloissa ja tunneilla. Nyt vastamanifestissa vaadittiin rasistisia svergiedemokraatteja poistumaan koulusta, sillä kommunistit aikoivat puolustaa karkoitusuhan alla olevia afgaaneja, jotta näitä ei palauteta sotatoimimaahan. Sverigedemokraattien paikallaolo koululla nähtiin provokaationa, koskapa kyseisessä koulussa on paljon afgaaninuoria.

27067544_143558263004888_2916039719654920977_n
Afgaanit osoittivat etujoukoissa mieltä Sverigedemkokraatteja vastaan kantaen plakaatteja, joissa lukee ”SD = rasisti!”.

Kouluun saapui ympäri Ruotsia muutamia fanaattisia turvapaikka-aktivisteja ja opettajat antoivat siunauksen oppilaille lintsata tunneilta ja osallistua svergidemokraattienvastaiseen manifestiin. Koulun rehtori pyysi niitä henkilöitä poistumaan koulun tiloista, jotka eivät käy koulua. Enemmistö opettajista kuitenkin painotti oppilaille, että heillä on demokraattinen oikeus kertoa mielipiteensä ja eikä rehtorilla ole oikeus estää sen ilmaisemista. Opettajat siis tavallaan kehoittivat oppilaita sverigedemokraatteja vastaan. Ja osoittamaan mieltään pakkopalautuksia vastaan.

Yli 100 koulun oppilasta oli mukana tässä Sverigedemokraatteja vastaan suunnatussa kamppanjassa.

Koulun opettajat kertoivat asiasta mm:

– En missään nimessä aio kirjoittaa tuohon manifestiin osallistuneille oppilaille poissaoloa tunnilta. Hehän ovat rasismia vastaan. Saavat vaikka ennemmin antaa potkut minulle.

– On virkavirhe ihmisyyttä kohtaan sanoa oppilaille, että lopettavat.

– Tämä on sitä yhteiskuntatietoutta parhaimmillaan.

Sverigedemokraattien nuorisojaoston keulakuva Pontus Falkman joutui lopulta poistumaan muutaman kaverinsa kanssa koululta, koska heidät piiritettiin pöydän ympärille ja alkuperäistä ideaa, eli informaation jakamista, ei voitu enää suorittaa.

20180131_095703
Sverigedemokraattinuoren Pontus Falkmanin ja afgaanimiesten välinen kuvatasapaino kertoo kaiken oleellisen.

Kommunistit iloitsivat, että tapahtuma oli osoitus spontaanisti nousseesta mielenilmauksesta rasismia vastaan. Oppilaat ovat kertoneet mitä ovat mieltä asioista.

Tosiasiassa kommunistinen puolue ja koulun muutamat opettajat lietsoivat oppilaita ja koulussa lonnivia afgaaneja Sverigedemokraatteja vastaa. Jokainen ymmärtää nyt, että monen nuoren on hyvin vaikea kannattaa Sverigedemokraatteja vaikka mahdollisesti haluaisi. Ympäristön paine, jonkinlainen kollektiivinen hulluus on niin vahvasti kaikkialla instituutioissa kuten kouluissa. Voiko opettaja, joka on ottanut näinkin selvästi kantaa asioihin, suhtautua neutraalisti luokallaan olevaan nuorukaiseen, jonka tietää kannattavan Sverigedemokraatteja. Tuskinpa.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

38 thoughts on “Monet ruotsalaiset opettajat ovat aivan avoimesti sverigedemokraattivihamielisiä

 1. Kylläpähän se Siperia kohta noitakin bolsevikkeja opettaa.Vähän kovemmalla kädellä sitten kun kehitysmaakehitys on saatu loogiseen loppuunsa asti.

  1. Kommunistit ei saaneet omalla alkuperäisellä aatteellaan pohjoismaisia yhteiskuntia tuhottua.Nyt on sitte uudet keinot joissa tehokaana apuna on nämä kehitysmaalaiset joita kyllä ruotsissa riittää.Pitää onnitella kommunistejä,nyt teillä on keino millä saatte ruotsin ja ruotsalaiset kontuleen.
   Mutta se että siinä tuhoatte myös itsenne,ei nuo kehitysmaalaiset teillekkään mitään arvoa anna ,jos vaikka niin kuvittelette.

 2. Tehköön idiootit kansallisen itsemurhan. Sehän on (((niiden))) päätavoite.HERÄTKÄÄ.

  1. (((Niiden))) vika on myös muslimien kestoselitys kaikelle. Jos 10 miljoonaa juutalaista pyörittää maailmaa niin ehkä ne sitten ovat niin paljon valkoista eurooppalaista kykenevämpiä että ansaitsevat oikeuden määrätä kohtalomme.

   1. Se onnistuu niin kauan kun (((niiden))) annetan olla arvostelun ulkopuolella -vähempikin määrä riittää kun ovat oikeilla paikoilla mistä käskytys kaiken saastan levittämiseen on mahdollista. Rahoitushan (((näiltä))) ei lopu koskaan kun painokone on (((niiden))) hallinnassa.

    Trump on aloittanut jenkeissä siivouksen ja kannattaa seurata tarkkaan minkä kansanryhmän edustajia siellä laitetaan linnaan lähiaikoina. Eiköhän se höpinä ”salaliittoteorioista” ala pikkuhiljaa loppumaan jos Donald pysyy hengissä ja saa vietyä operaation läpi. Eurooppa jatkaa nöyristelyä ja tuhoaa itse itsensä jos ei pysty tekemään samaa.

  2. Kun toisilta ollaan valmiita viemään mielipidevapaus, on tasan tarkkaa oman kohtalonsa ansainnut. Suhtautuminen SD:hen – täysin riippumatta siitä, mitä mieltä heistä on – on niin totaalista demokratian halveksuntaa, että islamilainen anarkia ja kleptokratia ovat täysin ansaittuja.

 3. Tällä menolla Ruotsin vaalea kansa näyttää suurimmaksi osaksi afgaaneilta ja mogoleilta 50 vuoden päästä.

  1. Ikävä kyllä siihen ei mene niin kauaa. Seuraavan viiden vuoden päästä valkoiset kantaruotsalaiset ovat vähemmistönä omassa maassaan. Muutosnopeus on tällä hetkellä niin rajua että sitä ei kukaan ymmärrä.

   Sama muutosnopeus on Suomessakin menossa. Kuuden vuoden päästä ~40% Suomessa asuvista on ulkomaalaisia. Ja 16 vuoden päästä kansasuomalaisia on alle 40% koko väkimäärästämme. Eikä tätä kehitystä voi muuttaa millään muulla tavalla kuin suomalaisten syntyvyyttä lisäämällä.

   Vaikka ei olisi työtä ja vaikka elämä tuntuisi vaikealta, niin JUURI NYT on se aika tehdä lapsia. Jokainen äitiyslomalla oleva työllistää ainakin hetkeksi toisen suomalaisen. Jokainen työllistetty pienentää työttömyyttä. Ja jokainen lapsi lisää työllisyyttä aina päiväkodeista kirpputori/lahjoitustoimintaan. Lasten saaminen lisää työllisyyttä enemmän kuin valtiohallinnon työllisyyspaketit viimeisten 30 vuoden aikana, eikä se edes maksa yhteiskunnalle murto-osaa siitä.

   Pitääkö tässä perustaa joku #nytlapsi-kampanja ennenkuin suomalaiset havahtuvat? Nuoret tekevät itselleen karhunpalveluksen olemalla ”sinkkuja” tai opiskelemalla 30:ksi. Koska nykyajan myrkyllisen ruuan ja erilaisten rokotteiden yhteisvaikutuksesta (hpv, etc.) lapsettomuus yli 28 vuotiailla on suurempi kuin koskaan.

   Ja jos nykykehitys jatkuu, olemme 16 vuoden päästä vähemmistönä omassa maassamme. Jota hallitaan sen jälkeen erilaisin sharia laein. Heikko kansakunta ei pysty nousemaan vastarintaan.

   1. Kaikille ei tule edes yrittämällä lapsia kun on ikänsä syönyt hormoneilla doupattuja eläimiä yms. lisääntymiskyvyn turmelevia kemikaaleja. Alkoholi, tupakka, huumeet ja liikunnan puute veltostaa kansan sohvalla runkkaaviksi vätyksiksi. Kunnon pulakausi ja siihen liittyvät rähinät voisi vielä herättää kansan unestaan, nyt ovat kuin sammakko hiljalleen kuumenevassa liemessä.

   2. Ei tuo yhtälö kyllä voi aivan noin toimia. Ottamatta kantaa muutoksen nopeuteen, pidän selvänä, etteivät ulkomaalaiset voi millään pitää yllä hurjaa lapsentekovauhtia enää sen jälkeen, kun sosiaalitoimi ja sen rahoitus luhistuvat. Sen jälkeen Suomessa ei enää pysty ilmaiseksi ylläpitämään yhtään mitään.

    Kun tietyn ulkomaalaisosuuden saavuttamisen jälkeen sosiaalitoimen rahat loppuvat, loppuu myös ulkomaalaisten lasten tekeminen. Elleivät nyt sitten muuta metsiin ja metsästä oman ruokansa. Ei ei. Kyllä sitten virta on Suomesta pois.

    Tietenkin väkivallan käyttämistä saavutettujen etujen ylläpitämiseksi ei voi täysin sulkea pois.

     1. Siellä on suosiollisempi ilmasto moiseen.

      Eikä sielläkään voi lisääntyä loputtomasti. Kyllä se kanta ennemmin tai myöhemmin kokee romahduksen. Toivottavasti kuitenkin ennemmin kuin pääsevät tänne Eurooppaan.

      1. Kehitysmaiden rajoittamatonta väestönkasvua alunperinkin utopistiseen ideologiaan perustuvana itsetarkoituksellisesti ylläpitävän länsimaisen HyväIhmis™-itsekorostuksen kategoriaan.

    1. Rahat ei lopu vielä pitkään aikaan . Painokoneet painavat laakerit punaisina paperia, jota annetaan velaksi(luodaan tyhjästä). Vasta kun väestöpohja muutettu, romautetaan talous ja peritään velka reaaliomaisuudella. Onnea tulevaisuuteen…

    2. Ongelma on siinä että kehitysmaalaisiin käytettävät VELKArahat (jotka lainataan YKSITYISILTÄ pankeilta) ovat viimeinen kohde josta leikataan. Rahathan nimittäin ovat loppu jo nyt, suomellakin on valtionvelkaa 110 miljardia ja maa konkurssissa mutta rahan syytäminen kehitysmaalaisille vain kiihtyy kiihtymistään.

     Operaatio kansanvaihto etenee ja (((ne))) nauravat matkalla pankkiin…

   3. Mietittävää kirjoitti 04/02/2018 11:26
    ”Kuuden vuoden päästä ~40% Suomessa asuvista on ulkomaalaisia. Ja 16 vuoden päästä kansasuomalaisia on alle 40% koko väkimäärästämme. ”

    Yllyttävän nopealta tuntuu. Miten olet näihin lukuihin päätynyt tai mistä saanut.

      1. Vuoden 2016 lopussa vieraskielisiä (äidinkieli muu kuin suomi tai ruotsi) oli Väestöliiton tilastojen mukaan 6,4 % Suomessa asuvista. Äidinkieli lienee tässä asiassa luotettavin mittari. Pelkkä kansalaisuus esimerkiksi ei riitä, sillä 2. polven maahanmuuttajat tilastoidaan suomalaisiksi.

       Näistä 6,4 prosentista venäläisten ja virolaisten osuus oli suurempi kuin kaikkien muiden vieraskielisten ryhmien yhteensä. Toisin sanoen kehitysmaamuslimien osuus Suomessa on prosentuaalisesti kuitenkin hyvin pieni. Olet kuitenkin sitä mieltä että 6 (kuuden) vuoden päästä noin 40 % koko Suomen kansasta on ulkomaalaisia. Se on sen verran hurja väite, että sen tueksi toivoisi perusteluja.

       Näillä Suomen nykyisillä luvuilla varsinainen korvautuminen tai väestönvaihto kestää melko pitkään, vaikka näiden ryhmien syntyvyys on suurempi.

       Mutta se on sinänsä epäoleellista miten kauan kestää joutua vähemmistöksi omassa maassaan, sillä olemme suurissa ongelmissa jo ennen kuin se tapahtuu.

       Onneksi rikastajamassat tuppaavat kuitenkin keskittymään alueellisesti, joten maan sisäisellä valkomuutolla voi vielä pitkään asua alueella jossa oma viiteryhmä on enemmistöä.

     1. Minä viikkona..kuukautena tahansa tänne voi ilmoittautua vaikka kuinka monta miljoonaa ”ilmastopakolaista” ja ainoa ”varautuminen” tilanteeseen on vokkien pitäminen hälytysvalmiudessa.

   4. ”Ja 16 vuoden päästä kansasuomalaisia on alle 40% koko väkimäärästämme.” Helsingissä mahdollista jos sinne tulvii tuona aikana yli 100.000 mamua ja syntyvyys jatkuu samana. Koko maan osalta lukusi ovat ihan puppua.

    1. Ratkaisu ongelmaan voisi olla geeni- ja nanoteknologian yhdistämisessä.

     Ykä on kirjoittanut mainion tarinan ”Naniitit”.

     Ne ovat jonkinlaisia ihmiskuntaan levitettäviä nanorobotteja, jotka tietynlaisen perimän havaitessaan tekisivät henkilön lisääntymiskyvyttömäksi. Näin päästäisiin inhimillisesti eroon vaikkapa rikastajista.

     http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2018/02/naniitit.html

     Tätä kirjoittaessani tuli mieleen, että olisivatkohan nuo naniitit jo todellisuutta ja suunnattu eurooppalaisen perimän omaaviin.

   5. Ikävää vain kun on sitten niitä rutiköyhiä, joiden tilanne työllisyydestä on epävarma. Tällaiseen kuvioon lapsi ei niinkään sovi. Joo, on sitä sodan jälkeenkin tehty lapsia useita vaikka työtä oli tehtävä senkin päättyessä mutta oli ihmisillä tuolloin töitä! Lapsetkin osallistuivat kodin askareisiin ja maataloustöihin. Kuulostaa minusta kuitenkin paremmalta lapsuudelta kuin joidenkin julkkisten lapsena, jolloin oot lähinnä lastenhoitajien sylissä. Läheisemmältä kuulostaa tehdä yhdessä vanhempien kanssa maatalous- ja kotitöitä. Tai tavisperheessä nykyään ollaan älypuhelimet kädessä aamusta iltamyöhään. Jos miehen kanssa täältä päästäisiin pois niin muutettaisiin Islantiin. Ei ole EU:takaan siellä ja Islanti teki oikein antaessaan pankkien kaatua.

 4. Monet ruotsalaiset opettajat ovat siis aivan avoimesti täysin tyhmiä eivätkä välitä omasta maastaan.

  1. Mitä tuollaiset paskapäät edes pystyvät opettamaan, muuta kuin mamutusta ja perseilyä

 5. Mitä nuo ulkomaalaiset ’lapset’ mahtavat oikein tehdä koulussa? Opettelevat kenties tavaamaan omaa äidinkieltään? 10 vuoden sitkeiden opintojen jälkeen alkaa sitten ruotsin alkeiskurssi.

  1. Suomessa somalialaisten, afgaanien yms. äo vastaa kehitysvamma-diagnoosia, mikä oikeuttaisi työkyvyttömyyseläkkeeseen, vammaisopetukseen ja kuntoutustukiin mutta näköjään näille on ohituskaista vammaislaissakin. Täällä Suomessa ne onkin insinöörejä. Mulla on keskivaikea lukihäiriö, pääsiskös sitä itsekin inssiksi matujen tavoin? Ei mua noin kohdeltu kun suoritin kaksoistutkinnon lukuun ottamatta suullisia kokeita.

 6. Ei näillä pojilla muuta pyöri mielessä kuin omat edut. Kaikki muu on teatteria.

 7. Suomen kouluissa opettajilla on hyvin paljon samoja käytännön piirteitä opetuksissaan Perussuomalaisia kohtaan. Joten touhu tullee pahenemaan täälläkin. Opetus on jo aivan mieletöntä, ainakin mm. Helsingissä.

 8. Niin paljon Ruotsin toiminta ja turvattomuus vituttaa, että ei tarvinnut kauaa miettiä lähdemmekö Tukholmaan vain Viroon lomalle. Virossa taitaa viikon lomailu olla halvempaakin.

 9. Viiden vuoden päästä voidaan Suomeen päästää Swedistanin kalifaatista pakenevista vain me joilla on osoittaa että ovat tukeneet tai äänestäneet SD:tä. Muut voivat jäädä pyllistelemään mullahiensa kanssa.

 10. Surullista paskatoimintaa ruotsalaisilta vassariopettajilta! Ruotsi uppoaa ja lujaa! Harmi sinänsä, sääliksi käy kaikkia syyttömiä, jotka ovat isänmaansa eteen koittaneet parhaansa tehdä ja kansaansa hereille ravistaa.

  Tuo kuva nuoresta siloposki Pontuksesta aikuisten afgaaniukkojen piirittämänä ja halveksivattavana kertoo näiden opettajien moraalittomuudesta kaiken.

  Pohjoismaalaisuus ja eurooppalaisuus tyypillisine tunnuspiirteineen on jo nyt maailmassa vähemmistö, ja jo vuosia on ollut todella vitsikästä kertoa blondivitsejä – ja monin paikoin on oikeitettua pilkata tai ilmaista inhonsa vaaleutta kohtaan. Kukaan ei nosta meteliä.

  Amerikkalaisessa reality-ohjelmassa kukaan ei ollut moksiskaan, kun hieman tummempi tyttö hylkäsi yhden sulhasehdokkaan ilmoittamalla suoraan, ettei voi sietää tämän skandinaavista ulkonäköään. Miettikääpä päinvastaista tilannetta: inho toisinpäin ilmaistuna olisi tietenkin laajasti tuomittu.

  Nuo opettajat kantavat jotain ihmeellistä valkoisen miehen vallan ”syntitaakkaa”, eivätkä edes tajua edesauttavansa oman kansansa totaalista tuhoamista, vähintään kuolemista sukupuuttoon mutta todennäköisesti myös rasismin torjunnan varjolla suoritettua kantakansan massamurhaa, mikä väijyy lähitulevaisuuden uhkana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.