Malmössä taas joukkoraiskaus – aikaisempiakaan ei ole selvitetty

0
Kuvakaappaus 2018-02-05 08-39-09
5.2.2018

Malmössä tehtiin taas ilmoitus joukkoraiskauksesta. Teko on tapahtunut tietojen mukaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja siitä tehtiin ilmoitus sunnuntai-iltana.

Poliisi on hyvin vaitelias asiasta eikä kerro oikeastaan mitään, tekijöiden tuntomerkkejä tai muitakaan asian selviämiseen auttavia seikkoja. Useampi nuori mies oli jollain tapaa huumannut nuoren naisen, jonka jälkeen tämä oli raiskattu. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Poliisi ei myöskään ole ottanut kiinni ketään aiemmista joukkoraiskauksista. Mitään tuntomerkkejä ei ole annettu julkisuuteen ja teoista ollaan oltun muutenkin hiljaa. Malmön poliisilla on marraskuusta alkaen useampi joukkoraiskaus tutkittavana.

Advertisements
, , ,

13 thoughts on “Malmössä taas joukkoraiskaus – aikaisempiakaan ei ole selvitetty

 1. Ruotsalaiset haluavat nussituttaa naisensa näillä kehariapinoilla, muuten tällaista vaikenevaa cuck-asennetta on vaikea selittää

  1. Mitä sellaiset ruotsalaiset miehet jotka eivät tahdo nussituttaa tyttäriään ja siskojaan kehariapinoilla voivat oikeasti tehdä asialle?

   Niillä miehillä ei ole aseita, ei myöskään mitään omaa jengiä niinkuin kehariapinoilla, jonka kanssa käydä kostamassa. Jos oikeuden ottaa omiin käsiin, on ruotsalaisvastainen poliittinen poliisi heti niskassa kymmenen partion voimin ja vankilaan joutuu samantien.

   1. Voi muuttaa Australiaan. Itse ainakin harkitsisin poismuuttoa jos olisin ruotsalainen. Tämä on helppo vaihtoehto.

    1. Australia ei todennäköisesti ota sweduja sisään, oli musta, jokin muu väriviallinen tahi pellavaapääsinisilmä, koska ruotsi=musustania.

  2. ”Kyllä Ruotsi on tosi rasistinen maa”.Koskaan ei kerrota siitä, kuinka ruotsalaiset Åke ja Olle joukkoraiskaavat näitä ”oikeauskoisia” musliminaisia* ??????????

   Onko kenelläkään mitään tietoa ? Vai onko tosiaan niin,että ei ole kerrottavaa ???????????????????????????????????????????????????????

 2. Taas kerran tulee mieleen että mitä ihmettä tekee valkoinen nainen alle viiden metrin päässä uus-ruotsalaisista. Eikö ne jo opi että kunnon hajurako täytyy pitää.

 3. Görelit ja Mairet pitäisi velvoittaa noille loisille aasien ja kamelien korvikkeiksi joita saisivat raiskata rauhassa.Hehän sitä arabi ja neekerimunaa ovat halunneet.Eivät ne tyttäret jotka jatkuvasti päätyvät raiskatuiksi.

 4. Spermakoirien koulutus oli sekin sitten turhaa puuhaa. Ei minkäänlaisia aikaansaannoksia.

  Montako joukkorikastusta tänä vuonna Malmössä tuleekaan olemaan? Ja kukaan ei kehota varomaan, koska kaikki tietävät minkälaista sakkia tekijät ovat, mutta koska varoittaminen loukkaa ja on rasismia, niin ei sitten varoitella. Tytöistä ja nuorista naisista 5.

 5. Mitä hyödyttäisikään kertoa tuntomerkkejä. Afgaanin näköinen -haulla löytyy miljoona osumaa ja irakilaislookilla toinen. Kaikki alaikäisiä, nimettömiä mustatukkia imemässä kadulla röökiä, eikä kukaan veljeä paljasta, edes kantikset.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.