Tanskan sosiaalidemokraatit haluavat evätä turvapaikan hakemisen Tanskasta kokonaan – uusi reformi esiteltiin tänään

lataus.jpeg
Make Danmark great again. Mette Fredriksen.
5.2.2018

Tanskan sosiaalidemokraattinen puolue haluaa lopettaa mahdollisuuden hakea turvapaikkaa Tanskasta. Spontaaneille turvapaikanhakijoille halutaan sen sijaan vastaanottokeskuksia esimerkiksi Pohjois-Afrikkaan.

Tanskan sosiaalidemokraattisen puolueen puheenjohtaja Mette Fredriksen kertoo, että on tärkeää rakentaa sellainen turvapaikkasysteemi, joka on humaanimpi kuin nyt nykyään on.

– Nyt tilanne on kuitenkin se, että Eurooppaan on tullut enemmän turvapaikanhakijoita kuin mitä Eurooppa kestää. Suurinta osaa maailman pakolaisia ei auteta ollenkaan. Koko turvapaikkasysteemi on nykyisellään katastrofi.

Sosiaalidemokraatit esittelevät päivän mittaan uuden turvpaikka- ja maahanmuuttoreforminsa, joka on otsikoitu ”Oikeus ja realismi”.  Tanskalainen dr.de uutisoi, että reformissa kerrotaan mm. että uuden turvapaikkasysteemin myötä turvapaikanhakijat eivät pääse enää sisään Tanskaan ollenkaan. Maahantulevat tultaisiin lähettämään YK:n pakolaisleireille.

Kiintiöpakolaisille sosiaalidemokraatit ovat myötämielisiä uudistuksessakin. Maahan voitaisiin ottaa mahdollisesti hieman enemmän kiintiöpakolaisia nykyisen 500 henkilön sijaan.

– Tämä tulee olemaan mahdollista, mutta spontaaneille turvapaikanhakijoille ei pidä olla mahdollisuutta. Näin pääsemme siihen tilanteeseen jota minä haluan eniten. Nimittäin, että me päätämme kuinka paljon Tanskaan tulee tulijoita, Fredriksen sanoo.

– Haluan haastaa tanskalaiset ajattelemaan maahanmuuttopolitiikkaamme. Nykyään kukaan ei päätä kuinka paljon maahan tulee tulijoita. Uskon, että tanskalaiset haluavat, että meillä on kontrolloitu maahanmuuttopolitiikka.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/socialdemokratiet-klar-med-foerste-store-valgoplaeg-slut-med-soege-asyl-i-danmark

Sosiaalidemokraattien maahanmuuttoreformin muutamia perusprinsiippejä:

 • On asetettava katto kuinka paljon ei-länsimaalaisia henkilöitä voi tulla Tanskaan. Tämä koskee pakolaisia/ turvapaikanhakijoita ja perheenyhdistämisellä tulevia. Katto asetetaan vuosittain hallituksen toimesta.
 • Turvapaikanhakijoilla ei pidä olla mahdollisuutta hakea turvapaikkaa Tanskasta, toisin sanoen ne, jotka spontaanisti tulevat Tanskaan pitää lähettää takaisin kolmansien maiden vastaanottokeskuksiin kuten esim. Pohjois-Afrikkaan, josta käsin turvapaikka-asioita käsitellään.
 • Henkilölle, jolle myönnetään Tanskasta turvapaikka, ei myöskään ole pääsyä Tanskaan vaan heidät pidetään YK:n leireillä.
 • Tanska voi ottaa vastaan YK:n kiintiöpakolaisia.
 • Perheenyhdistämistä on tiukennettava varsinkin jos puoliso yrittää tulla Tanskaan. Kielitaitovaatimuksia, koulutsvaatimuksia ja yleinen tieto tanskalaisen yhteiskunnan toimivuudesta vaaditaan.
 • Niille, jotka ovat saaneet kielteisen päätöksen ja jotka oleskelevat laittomasti maassa, pitää rakentaa poliisin ylläpitämiä säilöjä. Jos joku kolmas maa ei halua ottaa vastaan kansalaistaan, ei tällaisen henkilön pidä myöskään liikkua vapaana Tanskassa.

Tanskan sosiaalidemokraattinen puolue oli vuoden 2015 eduskuntavaaleissa maan suurin puolue.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Tanskan sosiaalidemokraatit haluavat evätä turvapaikan hakemisen Tanskasta kokonaan – uusi reformi esiteltiin tänään

 1. Fasismia.Ei se ole Tanskalaisten asia päättää mistä Mohammed voi vaatia itselleen ihmisoikeuksia.Mohammedilla on oikeus elää.Tanskalaisten velvollisuus on kiitollisena maksaa velkaansa eikä ryhtyä natsistisesti kyseenalaistamaan Mohammedin pyhää ihmisarvoa.

  1. Tanskalaiset pystyvä ihan samalla tavalla kun unkarilaisetki päättämään siitä,montako muhamettiä heidän maahansa otetaan.Ja jos niin ei jossakinvaiheessa aleta tekemään ,heikosti käy Tanskalle ja kaikille muille euroopan valtioille.Afriikan ihmistuotanto on sitä luokkaa,että sieltä riittää tunkua eurooppaan ilman minkäänlaista ylärjaa jos sitä ei estetä.

   Tanska on tanskalaisten maa,ihan niin kuin Suomi on suomalaisten maa ja määräysvalta täytyy pitää tai ottaa omiin käsiin näissäkin maissa.

 2. Nyt on oikeaa meininkiä! Sitten vielä jo maassa olevat turhapaikkaturistit leireille ja poistuminen ainoastaan jonnekin ählämistäniin. Tanska kuuluu tanskalaisille, Suomi suomalaisille, jne.

 3. No nyt on oikea meininki.Olisi jo korkea aika suomalaistenkin politiikkojen viisastua mutta sitä ihmettä ei varmaan tapahdu.

  1. Tuskin Tanska näiltä kehitysmaalaisilta maansa läpikulkua estää,niin että sieltä tulee netki tänne, jotka kuvittelivat Tanskaan jäävänsä.
   Paljon pitää järki kasvaa suomalaisilla politikoilla, ennen kun edes harkitsevat tanskalaisten ajatuksiin voivansa yhtyä.Kyllä Suomessa teatteri jatkuu.

 4. Uskaltaako moista edes uskoa todeksi? Pohjoismaisia demareita käsittelemässä suuria ongelmia realistisesti ilman ihmisoikeushourailua! Jopa myönnetään, että tässä maailmassa itsensä on pakko asettaa etusijalle, vaikka kuinka haluaisi maailman pelastaa! (Ettei nyt vain ole Paavo juoppuhulluuspäissään kirjoitellut näkyjään ylös?)

  1. Näin minäkin ensin luulin, mutta kyllä siitä tehdään ihan ”virallinen” esitys. On siinä tosiaan eroa Suomen ja etenkin Ruotsin sossujen ikuisiin hourailuihin.

  2. Onpa outoo kuulla jotain järkevää sossudemareilta. No tietää Suomelle enemmän kultamunia. Suomessa tommosista avauksista nasahtaa vihapuhesyytteet.

 5. Mitenkähän suomalaiset demarit mahtavat kauhistella tätä tanskalaisten aatetovereiden brutaalia uuninluukkujen kolistelua?

  1. Vallanmenetys muuten uhkaa. Suomen sossujen on aika kääntää myös kurssia tai käy huonosti kannatusluvuissa. Tämä maahanmuutto vastainen terndi on nähtävissä Euroopassa.

 6. Saatte nähdä, että Yle ei kerro tästä uutisesta halaistua sanaa. Eihän tämmöistä voi kansalle kertoa. Mutta sen vain sanon, että suunta on nyt selvästi kääntymässä. Poliitikotkin alkavat tulla järkiinsä, näkevät että näin ei voida jatkaa.

  1. Kertoo yhtä paljon kuin Yhdysvalloissa kuumana käyvää FISA memo keskustelua, siis kusi sukassa.

 7. Toivotaan että Suomen hallitus nyt tämän myötä uskaltaa tehdä samoin, munattomat paskiaiset.. Tämä päätös ratkaisisi lukemattomia ongelmia SEKÄ säästäisi miljardeja per vuosi, rahoja jotka kuuluu Suomalaisille. Nyt riittää valehtelijoiden siipeily. ”sotanne” ovat myöskin ohi joten alkakaas muslimit pakata laukkujanne, kiva että kävitte, ei tartte käydä uudestaan. Kiitos.

  1. ” ”sotanne” ovat myöskin ohi joten alkakaas muslimit pakata laukkujanne”

   Niin, eikös se ole niin, että kun turvapaikkaa ei enää tarvita, niin silloin oleskelulupa voidaan peruuttaa?

   1. Näin taitaa jopa YK:n säännöt turvapaikanhakijoista sanoa, että kun kotimaassa on tilanne rauhoittunut niin pitää mennä takaisin kotiin. Toisaalta niissä säännöissä sanotaan paljon muutakin josta turvapaikanvalehtelijat viis veisaavat. Mutta miksi mennä kotiin töihin kun voi Euroopassa maata sohvalla ilmaiseksi loppuelämänsä..Koko ruljanssi on järkyttävä tukihuijaus-farssi, ja muslimit vaan nauraa. Tyhmähän se on se joka maksaa.

 8. ”Koko turvapaikkasysteemi on nykyisellään katastrofi”. Eli koko homma on mennyt juuri niin kuin oli tarkoituskin. Kaikki sujuu suuren suunnitelman mukaan.Vaikkakin, jos edes toteutuu, tämä olisi mukava askel oikeaan suuntaan, mutta ei millään tavalla lopeta sitä saatanan älämölöä aamubussissa kun väsyneenä töihin mennessä yrität miettiä että miksi oikein maksatkaan veroja.

 9. Kiitos sivuston ylläpitäjälle että edes saamme näitä uutisia lukea. Suomalaisista lehdistä on turha tällaisia uutisia etsiä, puhumattakaan mätä-ylestä.
  Ihmettelen valtavasti, miten sosiaalidemokraatit voivatkaan tuollaista esittää.
  Ehkä Tanskanmaalla on sittenkin jotain (mätää?) hyvääkin. Vai onko se liian hyvää ollakseen totta.

  1. Mutta ei sääntöä ilman poikkeusta!
   Kävi niin, että huonosti suomea ymmärtävien ulkomaalaisten uutisissa kerrottiin tanskalaisten sosiaalidemokraattien hankkeesta saada afriikkalaiset pysumään afriikassa.

   Mutta suomalaisilta sosdemeiltä en ole nähnyt hyväksyntää enkä hylkäämistä tanskalaisten aatetoveriensa hankkeelle.

  2. Aivan niin. ”Vastuullinen media” kirjoittaa pelkkää ”faktaa” ja ihan tarkistettuna, mutta ongelma on nimenomaan siinä, että määrätyt asiat, ongelmat ja uutiset vaiennetaan kuoliaaksi ja toivotaan, ettei ihmiset niitä muualta saisi selville. Sitten kun jäävät kiinni, syytetään asioista kertovia lähteitä valhemediaksi.

   Hyvän journalismin ohjeet toimittajille ovat muuttuneet siten, että objektiivisen tiedon välittämisen sijaan on tullut jokaisen oikeus vastaanottaa tietoja ja MIELIPITEITÄ! Ja sen huomaa!

 10. Hyvä uutinen! Toivottavasti ei tule liian myöhään. Tätä on odotettu että Tanskassa, Ruotsissa tai Suomessa joku puolue TODELLA rupeaa tekemään maahanmuuttolle jotakin.

 11. Mitä??! Eikö Tanskassa arvosteta kultamunia, monikulttuurista rikkautta, bruttokansantuotteen rajua nousua, voimavaroja eikä moniosaajia?

  Tämähän on skandaali!

  Miten ihmeessä tanskalaiset voivat tulkita näin eri tavalla asian, jossa Ruotsi ja Suomi ovat aivan eri linjoilla?

  Vai ovatko sittenkään…?

  Kun kehitysmaalaisia saapuu rajoille, heidän pääsynsä yritetään tehdä mahdollisimman hankalaksi, mikäli se vain on mahdollista kansainvälisten lakien puitteissa. Mutta sitten kun he pääsevät rajan yli, suhtautuminen vaihtuu aivan päinvastaiseksi. Hehkutus siitä, kuinka he pelastavat esim Suomen työmarkkinat alkaa aivan välittömästi.

  Mutta jostain kumman syystä näitä maahan tulleita voimavaroja ei nähdäkään sitten voimavaroina, vaan heitä käännytetään takaisin. Miksi ihmeessä, jos he kerran ovat tulleet pelastamaan Suomen elinkeinoelämän?

  Vai olisiko sittenkin niin, että päättäjät tietävät tasan markalleen, että kuluja kulujen perään tästä turvapaikkarallista on odotettavissa ja kaikki jotka lain puitteissa pystytään palauttamaan myös palautetaan? Tanska on tainnut nyt ensimmäisenä pohjoismaana ymmärtää, että yhteiskunta ei kykene vastaanottamaan jatkuvalla syötöllä tapahtuvaa kehitysmaasiirtolaisvirtaa ja pysyä maana, jossa maan omat perinteiset arvot vallitsevat.

 12. Ali ja Mohammed ym. Ei tule elämä täällä olemaan niin mukavaa ja ihanaa kuin kotimaassa. Valkoisten ei-islamistien ja ruskeidentiteetti islamistien taisto elintilasta tulee olemaan lyhyt ja verinen. Eikä Allah auta…..kaikki pääsee jatkamaan elämäänsä: me täällä pohjolassa ja islamistit muhamettinsa ja Allahinsa luona tuonpuoleisessa. Sen pituinen se.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.