Wiikiä ja Lokkaa kuultiin tänään epäiltynä useista rikoksista

0
DU-YuHHX4AIOtjU
Tällä kyltillä täräyttää kiihotussyytteen.
5.2.2018

Monokulttuurin Junes Lokka ja Tiina Wiik olivat hetki sitten Oulun poliisissa kuultavina useista eri rikoksista. Listalla oli kansanryhmää vastaan kiihottamista ja kunnianloukkausta.

Mielenkiintoista on se, että Wiik servasi tällä kertaa Lokan ylivoimaisesti tuloksella 8-3. Wiikkiä epäiltiin peräti kahdekstasta rikoksesta, seitsemän kunnianloukkausta ja yksi kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Lokkaa kuultin epäiltynä kolmesta kunnianloukkauksesta.

Wiik kertoo:

– Kysyin kuulustelijalta kiihotusjutun tiimoilta, että ketä vastaan kiihotetaan, jotta tiedetään mistä puhutaan.  Poliisi vastasi, että ulkomaalaisia tai maahanmuuttajia. Kysyin, että miten Scania liittyy maahanmuuttajiin.

Epäily kansanryhmää vastaan kiihottamisesta perustuu ylläolevan  kyltin pitelyyn. Lisäksi epäillään loukatun oululaisen kaupunginvaltuutetun Latekoe Lawson Hellun kunniaa. Lokkaa kuultiin myös tästä kyltistä Helsingissä ja lisäksi ”opetelkaa uimaan”-kyltistä.

Periaatteessa poliisin pitää nyt jokaista, joka jakaa ylläolevan kyltin, epäillä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

33 thoughts on “Wiikiä ja Lokkaa kuultiin tänään epäiltynä useista rikoksista

 1. Kylmän rauhallinen ilmoittaminen islamiin palaamisesta pari kuukautta sitten nollaa kaikki syytteet ja sen sijaan he voivat vaatia korvauksia rasismin uhreina.

  1. Ja teatteri jatkuu hamaan tulevaisuuteen suomalaisissa oikeuskäsittelyissä.

 2. Miten mahtaisi käydä, jos joku rekanvalmistaja mainostaisi tuotettaan toteamalla, että siihen on integroitu tehokas ajonestojärjestelmä, joka estää luvattoman käyttöönoton.

  Tuostakin voisi jo heilahtaa rasismisyyte, koska se sisältää vihjauksen, että muslimiterroristit eivät voisi enää toteuttaa iskujaan ko rekoilla.

  Huomautus: kaikki muslimit eivät ole terroristeja, vaikka osa onkin ja osa on myös terroristien sympatiseeraajia. Prosenttilukuja en lähde arvailemaan. Kaikki terroristit eivät myöskään ole muslimeja, mutta tätäkään en lähde tarkemmin prosentuaalisesti tässä avaamaan.

  Toivottavasti moiset syytökset kaatuvat jo syyttäjän arvioinnissa.

  Juneksen ja Tiinan ’rasismin arvet kestävät iäti’ kyltti voisi olla suoraan rasisminvastaisesta mielenosoituksesta. On perin mielenkiintoista, jos saman tekstin julkaiseminen haittamaahanmuuton vastaisessa mielenilmauksessa olisi jotenkin laiton.

   1. Joo, jos syytteille nauraa, niin kyllä siitä ainakin suvakit kiihottuvat. Pitäisi myös kriminalisoida kiihottaminen kansanryhmän puolesta.

   2. Armeija-aikana oli komppaniassa muuan jääkäri, joka joutui komppanianpäällikön puhutteluun ainaisista töppäilyistään. Käytävälle asti kuulukun kapteeni karjui kurkku suorana. Kaiken sen karjunnan keskeltä erottuivat kapteenin sanat ” Tämä ei paljoa naurata.”

    Kun me jääkäriltä tiedusteltiin, että mitä hän oli vastannut kapteenille, kun sai poistumiskieltoa maksimi määrän, niin hän kertoi sanoneensa että: ”Ei naurata herra kapteeni mutta hymyilyttää”.

    Jääkäri voitti epävirallisen ”pekka kuninkuuden” ylivoimaisesti, kun ei viitsinyt käyttää valkoisia valheita.

    Näyttää siltä, että sama kuvio toistuu täällä siviilissäkin. Rehellisen mielipiteen kertominen Islamista, monikulttuurisuudesta, maahanmuutosta tai kaiken maailmaan meetoo-kampanjoista johtaa samanlaisiin rangaistuksiin. Potkut töistä, potkut yhdistyksistä, syytteiden nostot ja tuomiot ovat muuttumassa osaksi arkipäivää.

    Kurkku suorana toimistossa huutava kapteeni on vain vaihtunut kurkku suorana somessa ja toreilla huutaviin suvakkeihin.

    Saapa nähdä kuka nämä ”pekkakisat” voittaa. Olisko se sitten niin, että Tiina johtaa?

  1. Siitä, että jätetään lapset kuolemaan nälkään sodan keskelle, ja lähdetään narisemaan ruoasta Eurooppaan, pitäisi tulla ehdotonta. Myös tukijoille.

 3. ”Kysyin kuulustelijalta kiihotusjutun tiimoilta, että ketä vastaan kiihotetaan, jotta tiedetään mistä puhutaan. Poliisi vastasi, että ulkomaalaisia tai maahanmuuttajia. Kysyin, että miten Scania liittyy maahanmuuttajiin.” Jaa, en tiennytkään, että ulkomaalaiset tai maahanmuuttajat ovat jokin homogeeninen kansanryhmä. Kaikkea sitä oppii.

  1. Juuri noin! Ei ulkomaalaiset voi olla yksi kansanryhmä, eikä maahanmuuttajatkaan. Lainsäätäjät ja/tai poliisit ovat kaivamassa maata altaan tällaisella hölmöilyllä.

  1. Niin on . Huomasin sen, kun kävin ostamassa vuoden ensimmäiset reseptilääkkeeni, niin jouduin ,maksamaan 50 euroa , ennekuin saan kelakorvauksen lääkkeisiini. Tällä keinolla laittomasti maahan tulleiden terveyspalvelut rahoitetaan ottamalla suomalaisten korvauksista pois osa.. Ei ihme jos alkaa pikkuhiljaa raivostuttamaan tämä epäoikeudenmukaisuus. Ei minun lääkkeitä tai terveyspalveluja Irakissa maksettaisi.

 4. Eiköhän se poliisi vielä selvitä, mitä kylttien selkäpuolelle oli kirjoitettu tai oli ollut aikeissa kirjoittaa.

 5. Taas on poliisia kuormitettu kylttivalituksilla. Kyllä ihmiset on kovia kiihottumaan.

 6. On tosiaan huvittavaa, että poliisi yhdistää scanian maahanmuuttajiin. Poliisi siis itse ajattelee niin, että kulttuurinrikastajat liittyvät jollain lailla scanioihin. 😀 Rasistinen poliisi!

  1. Täh? Eikö poliisi ole aivan oikeassa siinä kun yhdistää Scanian maahanmuuttajiin. Käsittääkseni Scania kuuluu siihen samaan Suomen teollisuutta rikastaneiden maahanmuuttaja teollisuuspamppujen joukkoon kuin Fazer, Finlayson, Finnair, Scherlachius, Schaumann, Tokmanni jne..

 7. Voiko tilanne tästä huonommaksi mennä. Kohta ne kutsuu meidät kuulusteluihin , jotka seuraamme Tiinan ja Juneksen Facebook ja YouTube sivuja ja tykkäämme niistä. Katsokaa Taikaluukku V:sta siellä Mauri kertoo, kuinka Ranskan presidentti aikoo rajoittaa vihapuhetta ja salata isänmaallisten esiin tuoman totuuden. Kyllä taas tulin vihaiseksi, kun näiden globalisaatiota ajavien agenda on niin läpinäkyvää.

 8. Padasjoella humalaiset naapurit kävivät paukuttamassa youtuben käyttäjää kotiovellaan kunnolla päihin ja poliisi totesi puhelimessa ettei tulla, koska ei ole vakavasta asiasta kysymys.

  Ymmärtäähän sen että tärkeät asiat pitää hoitaa ensin.

  1. Luulen että kyseinen konstaapeli on lahjoittanut kissansa johonkin vokkiin partalasten iloksi ja sormihoonattavaksi jo ajat sitten.

 9. Entäs ne kaikki miehet ja naiset jotka pitävät Scania lippiksiä ja t-paitoja, eikö heitäkin pitäisi kuulustella viharikoksista epäiltyinä? Pitää tyhjentävästi, ilman epäilyksen häivääkään todistaa ettei lippis ole päässä sarkastisesti. Hohhoijaaaa kyttäparkoja..eikös teillä ole se Kyllikki Saaren murha vieläkin selvittämättä?

  1. Entäs jos Scania-kuski laittaa rekkaansa tarran ”Refugees Welcome”, mikäköhän rikos se on? Entä onko se rasistinen viharikos jos turvapaikan saanut joutuu autokoulussa ajamaan Scania-rekkaa? Saako televisiossa näyttää minkäänlaista ohjelmaa jossa näkyy Tukholma tai Nizza, koskaanhan ei tiedä jos vaikka muslimi näkee sen ja pahoittaa mielensä? NÄÄ ON TÄRKEITÄ ASIOITA!

 10. Tajukangas on useasti puolustanut Suomi-poliiseja ja esittänyt ratkaisuiksi yhteisiä pullakahveja konstaapelien kanssa. Miten nyt suu pannaan Taju? Alatko sä itse jo vähitellen heräämään tähän päivään? 🙂

 11. 22 kommenttia eikä yhtään ”on niitä mukaviakin poliiseja” tai ”työtään ne vaan tekevät” piipittäjää.

  -Kiitos siitä! Olemme menossa oikeaan suuntaan!

 12. Selvittäisi typerä poliisi vain oikeita rikoksia. Ai niin sehän vaatii jopa oikeaa työtä ja tutkimista, niin eihän se onnistukaan. Kohta varmaan Scania merkki kielletään Suomessa rasistisena ja ne täytyy peittää kuorma-autoista.

 13. Suomen globalisoituneella pliisilla on käden täynnä töitä. Ensin aloitettiin Vastarintaliikkeestä jonka jälkeen näköjään käydään yksittäisten henkilöiden kimppuun. Ja se joka ei vielä ymmärrä että elämme ”Vuonna 1984”-maailmassa, voi lukea kirjan ja todeta sen ihan itse.

  Vai vielä syytteessä… Luulisi että raiskauksissa ja petoksissa olisi riittävästi tutkittavaa.

 14. Sen verran kuitenkin vittuilisin, että ei koskaan, ikinä, kannata tunnustaa mitään, vaikka olisi kuinka naurettava epäily tahansa. Tuloksena voi olla tuomio ilman oikeudenkäyntiä ns. kansliatuomiona eikä siitä saa edes valituslupaa hovioikeuteen, koska rikos on tunnustettu.

  1. Rikoksesta epäillyllä ei ole mitään velvollisuutta todistaa syyttömyyttään, joten poliisille voi vastata ytimekkäästi ”en kommentoi”, joka kysymykseen ilman seurauksia. Tosin saattaahan se liikaa amerikkalaisia poliisisarjoja katsonut tutkija alkaa sitten esittämään jotain vitun kowanaamaa, mistä ei kannata välittää.

   Myös itsekriminointisuojaan voi vedota

 15. Mä kiihotun nopeesti ählämeistä.Mulla on kämpillä monta 17 vuotiasta ählyä Kempeleellä.Vielä olis huoneita vapaana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.