Malmössä räjähti parkkihallissa viime yönä

0
Kuvakaappaus 2018-02-06 08-22-51
6.2.2018

Malmön keskustassa räjäytettiin jonkinlainen pommi tai kranaatti viime yönä. Poliisi sai hälytyksen parkkitalo Petriin klo 03.00 aikaan yöllä. Useat soittajat kertoivat kuulleensa ison räjähdyksen.

Poliisi paikallisti räjähdysalueen Rundelsgatanin puolelle, jossa havaittiin vaurioita rakennuksen julkisivussa. Pommiryhmä eristi koko rakennuksen ja ympäristön ja sitä haravoitiin aamuun asti mm. koirien avulla mahdollisten räjähtämättömien pommien takia. Ketään ei loukkaantunut eikä poliisi toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni teosta.

Kolmisen viikkoa sitten räjähti samalla paikalla kauppakeskuksen sisäänkäynnin luona kun henkilö tai henkilöt heittivät ilotulitteista rakennetun rakettipommin kauppakeskuksen sissänkäynnin eteiseen.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Malmössä räjähti parkkihallissa viime yönä

  1. Olen menossa Malmöön parin viikon päästä. Alkaa jo jännittää että tulikohan valittua väärä kohde vierailla. En olisi ikinä uskonut että aikoinaan maailman turvallisimpaan maahan matkaaminen voi alkaa hieman jännittää. Ja tuo räjähdys oli keskustassa, ei missään matu-lähiössä.

  2. Swedu kytät ovat niin saatanan typeriä etteivät löydä viittä sormee omasta taskusta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.