Skip to content
Mainokset

Malmössä räjähti parkkihallissa viime yönä

Kuvakaappaus 2018-02-06 08-22-51
6.2.2018

Malmön keskustassa räjäytettiin jonkinlainen pommi tai kranaatti viime yönä. Poliisi sai hälytyksen parkkitalo Petriin klo 03.00 aikaan yöllä. Useat soittajat kertoivat kuulleensa ison räjähdyksen.

Poliisi paikallisti räjähdysalueen Rundelsgatanin puolelle, jossa havaittiin vaurioita rakennuksen julkisivussa. Pommiryhmä eristi koko rakennuksen ja ympäristön ja sitä haravoitiin aamuun asti mm. koirien avulla mahdollisten räjähtämättömien pommien takia. Ketään ei loukkaantunut eikä poliisi toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni teosta.

Kolmisen viikkoa sitten räjähti samalla paikalla kauppakeskuksen sisäänkäynnin luona kun henkilö tai henkilöt heittivät ilotulitteista rakennetun rakettipommin kauppakeskuksen sissänkäynnin eteiseen.

Polisen

Mainokset

4 Comments »

  1. Olen menossa Malmöön parin viikon päästä. Alkaa jo jännittää että tulikohan valittua väärä kohde vierailla. En olisi ikinä uskonut että aikoinaan maailman turvallisimpaan maahan matkaaminen voi alkaa hieman jännittää. Ja tuo räjähdys oli keskustassa, ei missään matu-lähiössä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: