Muslimit harjoittavat Båstadin kirkkoon ilkivaltaa

0
IMG_20180206_233038.png
6.2.2018

Skoonessa sijaitsevassa Båstadin kunnassa ovat muslimitaustaiset nuorukaiset jo pitkään harjoittaneet ilkivaltaa kylän kirkkoa kohtaan. Kirkon seiniin on piirrelty, istutuksia on revitty ja lamppuja rikottu.

Nyt viimeisimpänä kirjoitettiin 1400-luvulla rakennetun Maria-kirkon seiniin islamiin viittaavia tekstejä, ”allahu akbar”.

Kirkon seurakuntamestari on surullinen, sillä teksti on vaikea saada pois valkoiselta rappaukselta.

Advertisements
, , , ,

18 thoughts on “Muslimit harjoittavat Båstadin kirkkoon ilkivaltaa

 1. Seurakuntamestarikin on surullinen..No voi nyyhnyyh sentään.Mädättäjäkirkko on nyt hyvä vaan ja nauttii rikkaudesta iloisin mielin kun on sitä ollut vaatimassakin.Pyytäköön ne muslimit vaikka pullakahville niin ehkä se seurakuntamestarikin eheytyy rasismistaan.

  1. Tiedätkö nimenomaan tuon seurakunnan toiminnasta? On ihan turha kuvitella kaikkien pastoreiden olevan samaa mieltä kuin esim. arkkipiispa Kari Mäkinen, piispa Irja Askola tai ns. Punatukka-pappi (nämä kaikki esimerkit Helsingin ev.lut. srk:sta.)

   Kristittyjen kuuluu kunnioittaa maansa esivaltaa ja valtion lakeja ja virkakoneistoa, ellei hallitusta voida katsoa todella pahaksi. Suomen hallitusta ja virkakoneistoa ei voi katsoa pahaksi (Ruotsista en tiedä) – kristityillä pitää olla todella painavat syyt esivallan vastustukseen. Lukuisat ev.lut. kirkon papit ym. katsoivat ns. Punapapin toimet epäkristillisiksi.

   Samoin kirkon sisällä on paheksuttu eräiden naispappien alkuun laittamaa tapaa lukea ääneen kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden päätökset ja jättää niistä perustelut pois. Moni kristitty (pappikin) piti tätä erittäin epäkristillisenä (väärän, puutteellisen tiedon levitys provosoimassa esivallan päätöksiä vastaan ja nakertamassa isänmaan turvallisuutta).

   Olisi mielenkiintoista tietää, onko tässä kirkossa Ruotsissa ollut samanlaista mädätystä kuin meillä Helsingissä tai sellaista kuin eräässä oululaisessa ev.lut. kirkossa…

   1. Kysehän on ymmärtääkseni Ruotsin ev. lut. kirkosta…? Eikö joku ruotsalainen piispa tai pappi vaatinut ristien poistamista, jotta muslimit eivät loukkaantuisi… Omasta mielestäni Ruotsin evl -kirkko on paljon pahemmin mädätetty kuin Suomen vastaava.

   2. ”Suomen hallitusta ja virkakoneistoa ei voi katsoa pahaksi…”. Oletko eilen syntynyt?

  2. Joo! Kyllä vanha sanonta tässäkin pätee,”sitä saa mitä tilaa”.Turha siellä on kirkonmiesten nyyhkyttää,ei kun uutta rappausta seinään.

 2. En kuulu mihinkään uskontokuntaan, mutta kirkot ovat maassa kuin maassa yleensä rakennustaidetta, ja suojeltuja joten melkomoinen raivari tuosta kuvasta heräsi. Ja annaskun arvaan: selkeistä valvontakamerakuvista huolimatta poliisi ei saanut tekijää kiinni, mikä lie siionisti. Sinänsä huvittavaa, että tuon kirkon ulkoasu on enemmänkin moskeijan kuin kirkon.

  1. Siionistit eivät tuhoa kristillisiä kirkkoja. Sanoisin itseäni siionistiksi, ja olen itse kristitty. En hyväksy islamin tunkeutumista maahamme, eikä hääviä ole katsoa naapurimaan valtaustakaan.

   Siionistina kannatan siis Israelin valtion olemassaoloa ja heidän omistusoikeuttaan valtioonsa. Muslimiterroristeilla (siis palestiinalaisiksi nykyään itseään kutsuvilla arabeilla) ei ole mitään oikeutta yrittää vallata maasta osuuksia. Nykyinen Israel on muutenkin hyvin pieni valtio. Siinä ei ole jaettavaa – päinvastoin Israelille kuuluu isompi osa.

   Sinun siionisti sanan käyttö ilmeisesti viittaa taas vain juutalaisiin. Olet siis juutalaisia vastaan järjettömällä tavalla. Etkö tiedä, että kaikkialla Euroopassa muslimit ovat suurin uhka ja sortaja juutalaisille? Vain todella harva isänmaallinen ja oikeistolainen maahanmuuttokriittinenkään on juutalaisia vastaan.

   Hitler oli islamistien kaveri – lue ja tutustu faktoihin. Jos haluat Hitleriä ihailla ja seurata, olet muslimien liittolainen.

    1. Kristittyjen tulee kunnioittaa laillista esivaltaa. He ovat kansallisvaltioiden puolella. Hyvin usein poliittisesti aika oikealla. Ei kannattaisi ateistien pilata hyvän yhteistyön mahdollisuutta. Ottakaa oppia viisaasta ateistista, Jussi Halla-ahosta, joka kyllä osaa tehdä yhteistyötä kristittyjen uskovaisten kanssa. Hän ottaa faktoista selvän, ja tietää islamin olevan sekä kristittyjen, juutalaisten että ateistien vihollinen.

     Ateistit ovat vieläkin aivan minimaalisen pieni ryhmä. Jotkut typerät ateistit kuvittelevat, että ongelmista selvitään ateistien liittoumalla sitkeästi haukkumalla kaikkia muita. Ei onnistu!

     Helluntailaisia on monenlaisia, ja kyseisen kirkon menot ovat kuulemma modernisoituneet liiaksi ja kaiken lisäksi tyhjänpäiväistyneet monella paikkakunnalla.

     Mutta on myös yhä erittäin hyviä helluntaipastoreita ja sitä myötä seurakuntia.

     Helluntaipastorit ovat hyvin isänmaallisia. Juuri näin ohjelman (TV7), jossa puhui 15 vuotta ammattisotilaana työtä tehnyt pastori. Hänelle oli selvää, että maatansa saa puolustaa ev.lut. teologian mukaan: ei ole jaloa toimettomana katsoa vierestä, jos maasi ryöstetään, naiset raiskataan ja lapset tapetaan. Raamatussa on selvä oikeutus valtiolle pitää armeijaa ja poliiseja, ja näillä on oikeus käyttää tarvittaessa asetta.

     Helluntalaiset ratkaisevat itse kukin suorittavatko he armeijassa aseellisen vai aseettoman palvelun. Samassa keskustelussa oli ainakin yksi vanhempi aseettoman palvelun käynyt helluntaipastori ja samoin valinnut toisen kristillisen suuntauksen pastori. Kuitenkin myös nämä aseettoman palvelun suorittajat kertoivat omantuntonsa ilman muuta sallivan heidän tarttua kättä pitempään terroristia vastaan. Toisen kristillisen suuntauksen pastori muistutti ”Älä tapa!” käskyn alkuperäiskielessä sanatarkasti kuuluvan ”Älä murhaa!” Itsepuolustus ja maanpuolustus on sallittua.

     Kukaan kunnon kristitty ei halua islamin leviämistä, koska se on paha harhaoppi, ja sen takia he evankelioivat muslimeja, siis yrittävät käännyttää tulijoita kristityiksi. Osa myös tekee tärkeää työtä valistamalla muuta kansaa/seurakuntalaisia islamin harhaopin vaaroista.

     Islam oppina siis tuomitaan laajasti, mutta muslimeja ihmisinä ei saa tuomita. Heitä pitää ihmisinä yrittää rakastaa. Tämä ristiriita on ateistin mahdotonta ymmärtää.

 3. Sitä saa mitä tilaa, kirkon muslimien nuoleskelu on kulminoitunut pisteeseen jossa vaaditaan kirkkojen muuttamista muslimen perseilypaikoiksi.Isalmisaation uusi vaihe menossa.

 4. Miksi teksti on kirjoitettu länsimaisin aakkosin, miksi ei arabialaisin. Nyt kyllä mieleen nousee väärälippu.

  1. Toisen sukupolven perseilijöitä kenties, osaa just ja just lukea/kirjoittaa aakkosia, mutta arabiasta/islamista tuskin tietää muuta kuin että se on trendikästä tänään?

  2. Siksi että ilkivallan perimmäinen tarkoitus menee perille kantaväestössä. Uskoisin.

 5. Vielä sanon sen, että kun maailmassa (varsinkin ja eniten niissä harvoissa kommunistisissa maissa ja tietenkin muslimimaissa) kristittyjen vainot lisääntyvät, niin entisissä kristillisissä maissa pienet ateistiryhmät tekevät parhaansa, että edes suullinen pilkka ja vaino toteutuisi meilläkin.

  Kuten on nähty, täälläkin ryhmäläiset vain ilkkuvat, kun kirkkoihin hyökätään (tämä töhrintä on toki alkusoittoa).

  Säälittikö ketään teistä, kun islamistit kävivät lyömässä Ranskassa katolisen kirkon papilta pään poikki messun loppupuolella vuosi tai pari sitten?

  Ruotsikin on hajonnut sisältä lukuisiin ryhmiin, jossa kukaan ei sääli toistaan. Suomi on lähes yhtä pahassa jamassa. Ei sellaista maata voi puolustaa.

  Pitää muistaa, että kuitenkin Suomessa on paljon isänmaallisia kristittyjä, jotka kyllä puolustavat maata, jos ovat paikalla silloin, kun sota alkaa. Sisällissodassa he ovat Suomen puolella. Kannattaa myös muistaa, että rasistien mielestä vääränvärisiäkin Suomen riveissä tiukasti seisovia ihan oikeasti löytyy.

  Kansan hajaannus ja keskinäinen vihanpito – lukuisiin ryhmiin pirstoutuminen – vie kansan tuhoon! Koittakaa nyt hyvät rasistit ja ateistit hyväksyä kristityt ja juutalaiset, tai ryhmänne ei tule ikinä saamaan yhtään mitään aikaan.

  Islam kasvaa kovasti, se on maailman toiseksi suurin uskonto (kaikki suunnat mukana). Samalla periaatteella kristityt ovat vielä toistaiseksi suurin ryhmä. Tosin osa kuuluu seurakuntiin muuten vain…

  Islamistit ovat joka tapauksessa aktiivisia ja tosissaan eikä islamia torjuta niin, että saataisiin heidät ihastumaan liberaaleihin rappiomoraaliarvoihin. Pieni osa tulijoista on homoja tms. mutta heilläkin on vaara päättää päivänsä toisen muslimin käden kautta ihan täällä länsimaisissa maissa.

  Vihervassareissa on enemmän ateisteja kuin oikeistossa. Luulen, että islamia vastustavilla ateisteilla on suuri vaara ajautua heidän porukkaan paapomaan muslimeja ja vainoamaan kristittyjä ja juutalaisia.

 6. Kannattaa muistaa, että historiassa muslimit ovat lukuisia kertoja tehneet yhteistyötä ateistien kommunistien kanssa. Aina kommunistit ovat luottaneet homman toimivan, mutta kun ”työ” on tehty ja kommunistit ovat tarpeettomiksi käyneet, ovat muslimit heidät kylmästi tappaneet.

  1. Ei taida tulla stä päivää että kristityistä on mitään hyötyä tässä taistelussa. Tähän saakka aikaansaannokset ovat olleet negatiivisia -ei ihme porukalta joka sallii vapaamuurareiden mellastaa kirkon johtavissa tehtävissä siihin mitenkään puuttumatta.

   Minusta nuo nykyisen kristinuskon opit lähinnä vaikuttavat tekosyiltä joilla voi perustella sen miksi mitään ei tehdä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.