Ruotsin oikeusministeri ei halua rikostilastoihin etnistä tilastointia

0
680
< Tobé – Johansson >
6.2.2018

Ruotsin oikeusministeri sosiaalidemokraatti Morgan Johansson kertoi eilen, että hallitus ei aio sisällyttää rikollisuuden kartoitukseen ja tilastoihin mitään etnisiä detaljeja, kuten monet muuta maat tekevät, esimerkiksi Tanska ja Norja.

Moderaattipuolueen puhemies Tomas Tobé kertoi, että koska raiskaukset ovat lisääntyneet hurjasti viimeisen kymmenen vuoden aikana niin tästä olisi hyvä saada niin paljon faktaa kuin mahdollista.

– Hallitus on todella herkkä tässä asiassa. Peruskysymys tässä olisi miettiä asiaa uhrin näkökulmasta. Meillä on 70 000 nuorta naista, jotka ovat joutuneet seksuaalirikoksen uhriksi.

Ajankohtaisohjelma Aktuellt:issa (vrt. esim A-talk) puhuneet Tobé ja Johansson olivat aivan eri mieltä asiasta. Johanssonin mukaan ne tutkimukset, joita tällä hetkellä tehdään, riittävät aivan hyvin ja jos rikostentorjuntavirasto BRÅ haluaa tehdä jotain lisäkartoituksia, tehkööt.

BRÅ on valtiollinen tutkimuskeskus ja sitä ohjaa hallitus. Se ei siis tilastoi etnisyyksiä, jos hallitus ei niin halua.

Johanssonin mukaan sosioekonomiset faktat ja ikä ovat tulleet esille aikaisemmissa tutkimuksissa:

– Maahanmuuttajat ovat yliedustettuna rikollisuudessa, mutta kun sieltä otetaan pois sosioekonomiset faktat ja ikä niin yliedustuskin häviää. Kun Moderaatit puhuvat asiasta niin he puhuvat tarkastiottaen tiukemman maahanmuuttopolitiikan puolesta. Heidän alituinen tarkoitus on mustamaalata maahanmuuttajia.

Tobén mielestä kyse on kuitenkin siitä, että seksuaalirikokset ovat tuplaantuneet parissa vuodesssa ja sitä tässä pitäisi ajatella.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Ruotsin oikeusministeri ei halua rikostilastoihin etnistä tilastointia

 1. Maahanmuuttajat ovat yliedustettuna rikollisuudessa, mutta kun sieltä otetaan pois sosioekonomiset faktat ja ikä niin yliedustuskin häviää.

  Aina samat selitykset.Tiivistetään vielä vähän ensi kertaa varten -> poistetaan faktat,yliedustus häviää.Vassoguu swedut.

  1. Kommunismia parhaimmillaan. Syy pahoihin tekoihin löytyy aina muualta kuin yksilöstä itsestään. Itä-Euroopasta tällainen syöpäinen ajatustapa hävisi 1991 ja on nyt parantunut tästä mielisairaudesta.

  2. Ainakin Optulan tutkimuksessa, jossa tiettyjen etnoryhmien yliedustus raiskaustilastoissa oli 1700 %, oli nimenomaisesti poistettu tilastoa vääristävät ikä- ja sukupuolitekijät.

   Ja eiköhän Ruotsinkin tilastotieteilijät ymmärrä, että nuorista miehistä muodostuvassa ryhmässä on enemmän raiskaajia kuin ryhmässä, jossa puolet on naisia etc., ja sikäli kykene poistamaan vääristymän.

   Mutta jos kerta olisi lyödä tiskiin tilastoa, josta selviää, että maahanmuuttajat (ts. turvikset) eivät ole yliedustettuina, eikö se silloin olisi syytä julkaista?

 2. Ruotsi teki saman virheen ählämeille kuin usa 1800-luvulla nekkeille. UNOHTUI KASTRAATIO. ja kansa kiittää

 3. Ruotsin sosdemit haluavat edelleenkin kieltää totuudesta puhumisen. Laskevat tarkkaan mistä uskaltaa puhua syksyn vaaleja ajatellen mutta ennemmin tai myöhemmin tulee yllätysyllätys ja sitten sanotaan ”Det hade vi ingen AAANING om!” eli ”Ei meillä ollut AAAVISTUSTAKAAN että näin voisi käydä!”. Ja sitten takit paukkuen kääntyvät.

 4. Ruotsin hallitus haluaa antaa ihmisten ymmörtää, että kyseiset rikokset ovat tehneet Per ja Ola.

 5. Kuitenkaan 70 000kpl raiskauksen uhreja ei merkitse mitään.. sama kun kaikki porin ja rauman ja vielä joku kolmannen pikkupaikkakunnan naiset olisi joutunut raiskauksen uhriksi. Vähän perspektiiviä tähän hulluuteen.

 6. Kyllä tuon pikkuruisen miekkosen kannattaisi nyt vaan uskoa että asioista pitää puhua niiden oikeilla nimillä ja että rehellisyys kansaa kohtaan on kuitenkin aina kannattavampaa pitkällä tähtäimellä.

 7. Ei saa ilmoittaa rotua kun ovat perkeleen Norjalaisia jotka hiipivät Swedujen maahan raiskaamaan.

 8. On niin kauniisti puhuttu, että piti oikein googlettaa. Sosioekonominen fakta tarkoittaa ilmeisesti, että olet köyhä, tyhmä, huonosti koulutettu, luuseri, roskaväkeä, pakolainen, muslimi, rikollinen, työtön, sairas jne. Jotain noista, tai vaikka kaikkia. Eli leikkimällä, ettei paria miljoonaa jamppaa ole olemassakaan, saa myös oikeuden leikkiä, etteivät nämä rötöstele. Hienoja sanoja käyttämällä varmistat tollojen vaikemisen, ei ne halua suorassa lähetyksessä tivata ”mitä sönkötät, puhu ruotsia” ja paljastaa näin sivistymättömyyttään. Hiljainen jauhotus on tapahtunut.

  Enpä tosin ihmettele ministerin vaihtoehtofaktoja. Ajatuksensa ovat jo kesässä, saaristossa herra ministeri huvilansa terassilla nauttii kirkkaita, imee rapuja voin kera ja onpa sgageneitakin pitopalvelu kantanut pöytään. Suomenruotsalaisia juomalauluja lauletaan. Purrella seilataan. Poissa ovat ministerin huolet, koska ajatuksiin ei kantaudu orjaluokan raiskattavain avunhuudot. Ministeri lepää ja oikeutetusti nauttii olostaan. Toisaalta kesä on lyhyt ja taas koittaa arkinen aherrus rahvaanluokan tollojen kysellessä epämiellyttävistä aiheista. Kunpa se loppuisi ja saisi pankkiirin kunniakkaan palkkioviran. Golfradalla ei köyhät hillu. Ministeri hymyilee sisäisesti, hän kokee olevansa aidosti onnellinen.

  1. Niin ja se populisimin syvin olemus puuttui. Kaikki järkevä toiminta ja wanahaan puoluekorruptioon puuttuminen on sitä populismia ja natsien ihannointia.

 9. Nämä tilastot on ihmisiä varten. Mistä lähtien ihmisarvottomia olioita voisi yleensäkään laittaa mihinkään ihmisiä koskevaan tilastoon?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.