Tukholman alueella paloi toisena yönä peräkkäin uusruotsalaisten ensiasunnoksi tarkoitetussa moduulirakennuksessa

0

Kuvakaappaus 2018-02-06 08-54-37

6.2.2018

Tukholman ympäristössä paloi jo toisena yönä peräkkäin vastaanottokeskukseksi kaavailtu kiinteistö. Toissa yönä palo Nackassa vastaanottokeskukseksi/ uusruotsalaisten ensiasunnoiksi kaavailtu rakennuskompleksi ja viiime yönä liekki loimotti Åkersbergassa suunnitellussa vastaanottokeskuksessa.

Nackan tulipalossa Älgössä palokunta sai hälytyksen klo 02.00 aikaan, jossa tulessa oli kaksikerroksinen moduulirakennus eli parakeista kasattu asumus. Rakennuksessa ei palohetkellä ollut asukkaita tai ihmisiä. Koko rakennus sai savuvahinkoja ja kolmasosa kiinteistöstä paloi purkukuntoon. Poliisin tutkii asiaa tuhopolttona, mutta ketään ei ole otettu teosta epäiltynä kiinni.

Nackan kaupungin tiedottaja Jenny Rydersted kertoi eilen, että nyt tulijoiden asuttaminen tulee veronmaksajille vieläkin kalliimmaksi.

Nacka on panostanut uusruotsalaisiin vuosien ajan isolla rahalla mm. vanhusten asuinolojen kustannuksella. Taloja on osteltu ja yksintulleita on majoitettu saaristokunnan hulppeisiin kesähuviloihin.

Kuvakaappaus 2018-02-06 08-59-01
Nackan paloa.

Åkersbergassa palo syttyi viime yönä 03.20 aikaan. Tulessa oli kaksi moduulirakennusta. Palokunta sai palon rajattua nopeasti kahteen huoneistoon eikä koko kompleksi mennyt purkukuntoon. Poliisi tutkii asiaa tuhopolttona ja tiedotteessa kerrotaan, että kun tulessa oli kaksi vierekkäistä rakennusta, voidaan olettaa kyseessä olleen tahallisesti sytytetyn palon.

Rakennukset olivat juuri työn alla ja niistä oli tarkoitus tehdä uusruotsalaisille ensiasuntoja.

Kuvakaappaus 2018-02-06 08-58-23
Åkersbergan liekkien loimotusta.
Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Tukholman alueella paloi toisena yönä peräkkäin uusruotsalaisten ensiasunnoksi tarkoitetussa moduulirakennuksessa

 1. Tuhopoltto taitaa olla ainoa keino tehdä sossuyhteiskunnalle selväksi että matuja ei paikkakunnalle haluta

  1. En tekisi hätiköityjä johtopäätöksiä polttajan taustasta, sillä selitys, että syttyhommia tekisi kantaruotsalainen kiukuspäissään ja osoittaakseen mieltään, on hieman liian helppo.

   Näissä palotapauksissa saattaa löytyä tosi yllättäviä motiiveja ja itse lähtisin etsimään syyllistä esimerkiksi keharien suunnalta. Saiko joku kehari tietää, että joutuvat parakkiin ja päätti polttaa ne, jota pääsevät taloihin.

   1. Suvakkia epäilisin ensikädessä = lisää poikia kotimajoitukseen sanoo:

    Ainakin toinen asuntoloista ei ollut vielä edes valmis = keharit eivät tietäneet kuka sinne tulisi muuttamaan. Asuntovaunussa asuvalle trailerkeharille tuliterä moduuliasunto olisi lottovoitto ainakin kaksi viikkoa. Tai puolitoista.

   2. Sijoituskeharit tulevat jostakin muualta maasta. Oman kunnan kehareilla on jo kämpät, omakotitaloista alkaen. Nämä olivat uusille tulokkaille, niille jotka ovat saaneet kuntapaikan.

 2. Veikkaisin että taustalla uusruotsalaiset joille ei parakkiasunnot kelpaa. Tulisi ruotsalaisille veronmaksajille halvemmaksi rakentaa kerralle sen verran hulpeat asunnot ettei niitä tulisi mieleen alkaa polttamaan.

  1. Ei uusruotsalaiset tiedä etukäteen mihin asuntolaan ovat joutumassa. Sitäpaitsi se tärkeä valituksen ilo jää kokematta jos polttaa etukäteen. ”Maailman lehdistö paikalle! Täällä tarjoillaan koiranruokapuuroa, paahtoleipä on vanhaa, netti ei pelaa ja ilmastointi ei toimi!”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.