Skip to content
Mainokset

Jo kolmas vastaanottokeskuksen tuhopoltto peräkkäin – nyt Hallstahammarissa

Kuvakaappaus 2018-02-07 08-59-34.png

7.2.2018

Västeråsin kupeessa sijaitsevassa Hallstahammarissa tehtiin viime yönä jonkinlainen polttopulloisku yksintulleiden lasten asumisyksikköön. Ikkunasta heitettiin sisälle molotovi, joka sytytti kiinteistön oleskelutiloissa tulipalon.

Poliisi ja palokunta sai hälytyksen klo 04.30 aikaan. Alimman kerroksen ikkuna oli rikottu ja sisälle oli heitettu pullollinen palavaa nestettä. Asumusyksikön henkilökunta onnistui kuiteniin sammuttamaan palon omatoimisesti ennenkuin palo levisi laaejmmin ja palokunnalle jäi paikkojen tuulettelu ja poliisille kiivaiden lasten rauhoittelu. Suurpalon ainekset olivat kuitenkin ilmassa.

Kiinteistö sai isoja savuvahinkoja ja luultavasti lapset sijoitetaan muualle asumaan. Poliisi kirjasi asian murhapolttona (Suomessa rikosnimike olisi tuhopoltto toim.huom) ja aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta.

Västmanlandin poliisista Ivan Åslund kertoo poliisin tiedotteessa, että kyseessä voi mahdollisesti olla copycat. Kyseessä on kolmas vastaanottokeskuksiin suunnattu tuhopoltto kolmena yönä peräkkäin.

Olivatko kyseessä ruotsalaiset asioihin kyllästyneet kansalaiset? Ihan suoralta kädeltä ei kannata lähteä tukemaan sitä ajatusta, että ruotsalaiset olisivat nyt saaneet tarpeekseen. Kun viimeksi 2015 oli suuri ”vastaanottokeskusten murhapolttoaalto” niin kymmenistä paloista vain yksi oli ruotsalaisten sytyttämiä ja sekin teinien tupakantumpeista vahingossa syttynyt palo.

Lue lisää: Murhapolttoaalto on täysin keksitty juttu.

Polisen

 

Mainokset

3 Comments »

    • Tai sitten murhapolttelija oli 45-vuotias afgaani, joka oli joutunut muuttamaan pois lasten asumisyksiköstä…

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: