Katrineholmissa raiskattiin nuori tyttö keskellä koulupäivää koulun vessassa

0
Kuvakaappaus 2018-02-07 14-43-21
7.2.2018

Eillisen tiistain aikana tuli Katrineholmin Järvenin Eteläisessä koulussa ilmi, että nuori tyttö raiskattiin koulun tiloissa. Raiskaus tapahtui koulun vessassa.

Poliisi on asian tiimoilta hyvin vaitelias uhrin nuoren iän takia. Luultavasti myös raiskaaja oli koulun oppilas. Sitä ei olla kuitenkaaan vahvistettu. Norrköpingin syyttäjänvirastosta Ola Bjänstrand, joka hoitaa asiaa, kertoi Katrineholm Kurirenille, että tytön kertomus on ollut hyvin uskottava.

– Koska tapahtuma on kuitenkin hyvin herkässä vaiheessa, en voi sanoa enempää. Poliisi tutkii tapahtumien kulkua. Tapahtuma tullaan tutkimaan huolellisesti.

Koulun rehtori on kieltäytynyt kommentoimasta tapahtumia. Monet vanhemmat ovat olleet yhteydessä kouluun ja vaatineet toimia.

Katrineholmin koulussa on ollut viime syksystä alkaen suuria ongelmia uusruotsalaisten jenginuorten kanssa. Syksyllä yksi opettaja pahoinpideltiin sairaalakuntoon. Koulutoimenjohtaja sanoo, että levottomuuksilla ja raiskauksilla ei luultavasti ole yhtäläisyyttä.

 

Advertisements
, ,

17 thoughts on “Katrineholmissa raiskattiin nuori tyttö keskellä koulupäivää koulun vessassa

 1. ”– Koska tapahtuma on kuitenkin hyvin herkässä vaiheessa, en voi sanoa enempää.”
  = emme voi paljastaa tekijän tuntomerkkejä, jottei rasismi lisäänny ja sverigedemokraatit saa lisää kannatusta.

  2
  1
  1. Polpon tärkein tehtävä Ruotsissakin on parempien kulttuurien edustajien rikosten peittely ja selittely – ei selvittäminen.

   1. Aivan, raiskaajahan tässä se uhri on. Terapiaa hänelle ja rakkauspommitusta, että rasismin arvet umpeutuisivat.

 2. Ensimmäinen kyseisen koulun vessassa tapahtunut raiskaus, joten ei voida puhua mistään trendistä. Ainahan sitä kaikenlaista sattuu kun energiset opiskelijat kohtaavat. Siinä tunteet leimahtelee.

 3. Muistutetaan vielä että Swedustanissa on voimassa oppivelvollisuus – esimerkiksi yksityinen opiskelu kotona ei ole mahdollista. Sikäli minimivaatimus on, että koulussa käynti on turvallista.

 4. Eli pikkutyttö sai islamilaista ullatyslerssiä peppuun aikuiselta muslimimieheltä. Koulussa, jonka pitäisi olla lapsille turvallinen ympäristö. Voin jo nähdä seuraukset: tyttö joko tekee itsemurhan tai joutuu perheineen muuttamaan toiseen kaupunkiin, ja tämä kolmekymppinen panomies saa jatkaa ”opintojaan” jotka 6 vuotta ovat tyyliin. Jaak heetör Mohammed, jaak tykkär om att räpp-musikk.

  1. Totta vitussa se 30v. sotalapsi saa jatkaa opintojaan,kun lasten kuuluu saada opiskella. Vittu,että vituttaa lukee näitä. Samanlaista paskaa täällä tulee olemaan,kun päättäjät yhtä vitun idiootteja,kuin ruotsissa. Opettajat,rehtorit samaa paskaa. Puolet poliiseista samaa paskaa,loput vaan toimii, kuten poliisijohto käskee,ettei hyvä duuni lähe alta.

 5. Koulumotivaatiota tämäkin

  Ps onko linkkiä Myllärin tms uutisointiin Ruotsin asioista? Google ei löydä.

 6. Mitä tällaiseenkaan voi enää sanoa. Jotenkin tuntuu, että oli vain ajan kysymys koska alkaa kouluissa tapahtua. Veikkaanpa että kyseessä on 10-12vuotias tyttöparka.
  Sääliksi käy, tosiaan. Auttaakaan ei voi.

  1. Hyi saatana että menee kylmät väreet heti näin aamusta.Somppuapinat saavat aina vaati mutta on eri asia annetaanko sitä heille, noo annetaan annetaan koska ovat niin kovia vaatimaan ja koska on natsit.

  2. Voimavarat ja insinöörikokemusasiantuntijat kiukuttelevat, kun eivät tajua asumistuen olevan vuokranmaksua varten. Maksavat siis omistaan myös asumisen. Rasismia.

   Asun samankokoisessa kaupungissa. Mikäli olisi somppulauma joka nurkalla, muuttaisin varmaan metsään, salaa rakentamaani tölliin.

   Olisipa varaa älypuhelimeen ja lääkärireissuun. Näyttäisin ko videon ja pyytäisin rauhoittavia. Pikamiekkari kaupungintalolle.

 7. ”Koulutoimenjohtaja sanoo, että levottomuuksilla ja raiskauksilla ei luultavasti ole yhtäläisyyttä.” Koulutoimenjohtaja valehtelee aivan varmasti on yhteyttä ja se yhteys on monikulttuuri.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.