Päivän sitaatti: ”Liian paljon hävittävää, liian vähän voitettavaa”

0
islam-fact

 

7.2.2018

Päivän sitaatin kertoo muuan mies liittyen tuhopolttoihin:

”Kun väität, että tällaisilla tuhopoltoilla yleinen mielipide vain kääntyy meitä vastaan, koska useimpien mielestä ihmisten asumuksia ei nyt vain saa sytyttää ja sitäpaitsi se on veroäyrien tuhlaamista, osoitat vain kuinka naivi ja pikku kultapallero olet.

Ruotsalainen systeemi on viritetty siten, että on aivan yhdentekevää mihin suuntaa yleinen mielipide kääntyy tai on kääntymättä. Maahan tulee koko ajan lisää porukkaa kolmansista maista maailman tappiin asti. Ja vaikka jostain yliluonnollisesta syystä tulijavirta lakkaisi tällä sekunnilla niin populaatiosta viidennes joka tapauksessa on jo kolmansista maista tulleita. Ja jotka lisääntyvät kuin kanit.

Väkivalta on ainoa ratkaisu. Meidän pitää aiheuttaa heidän olonsa niin turvattomaksi, että tieto siitä leviää eikä kukaan halua tulla Ruotsiin vapaaehtoisesti.

Mutta, kun itse elää mukavaa ja turvallista elämää; on asunto, työ, perhe jne niin ei ole varaa tulla tuomituksi jostain rikoksista. Liian paljon hävittävää, liian vähän voitettavaa.”

 

Advertisements

17 thoughts on “Päivän sitaatti: ”Liian paljon hävittävää, liian vähän voitettavaa”

 1. Ainakin Suomessa hallitus pitää kovaa vauhtia huolen siitä, että ei ole kovin paljoa hävittävää jäljellä…

  1. Eli käytännössä väkivalta on ainoa ratkaisu myös Suomessa ja kysymys onkin vain siitä milloin kansa uskaltaa tunnustaa sen tosiasian?

 2. Todella viisaita sanoja jotka pätevät myös meillä suomessa. Mussutus on turhaa -väkivaltaan on vastattava väkivallalla ja toiminnan on oltava vastapuolta tehokkaampaa tai sota hävitään. Näin yksinkertaista se vaan on -se hetki että puhuminen auttaa on jo ylitetty ja nyt on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen tai nostaa kädet pystyyn antautumisen merkiksi.

  Kumman vaihtoehdon SINÄ valitsen?

  1. Ymmärtääkseni Ruotsissa päiväkodeissa ja kouluissa opetetaan että tärkeintä on olla kohtelias ja kiltti. En oikein usko että jatkuva periksiantaminen ja anteeksipyytäminen kaikessa turvaa Ruotsin valtion tulevaisuuden, päinvastoin – tällä tavoin saadaan maasta helppo kohde valloittajalle.

   Moni lukija varmaan inhoaa minua yli kaiken, mutta siitä huolimatta sanon että Venäjällä ihmisten arvomaailma on monin tavoin parempi kuin Ruotsissa. Murmanskissa oli muistaakseni vuosi pari sitten jotain matu-ongelmia, mutta venäläiset miehet ratkaisivat ongelmat kädenkäänteessä olemalla hyvin ei-kilttejä.

   Ja, muistuttaisin vielä että Venäjä ei ole NL.

   1. Jos nykyinen kehitys jatkuu on Venäjä viimeinen maa missä asuu enemmistöltään valkoinen kansa. Sinne suuntaan on siis turha yhdenkään kansallismielisen virnuilla mistään asiasta -siinä tekee itsestään vain täydellisen pellen.

    Nimimerkki T kirjoittaa asiaa -vain ehdoton totuudessa pysyminen edistää keskustelua eikä kenenkään suuttumisia pidä miettiä -hyssyttely on kansallismielisten ehdottomasti suurin ongelma ja siitä tulee päästä eroon mikäli asioita aiotaan viedä eteenpäin. YKSIKÄÄN kansan/ihmisryhmä ei voi olla arvostelun ulkopuolella.

    1. – TGSNT on melko hyvä silmien avaaja.

     Itselläni on jo edesmenneitä sukulaisia, jotka ovat olleet sotimassa venäläisiä vastaan, mutta tämänhetkistä tilannetta tulisi pyrkiä analysoimaan kiihkottomasti ja rationaalisesti. Vielä niinkin hiljattain kuin vielä 80- luvulla Ruotsi oli todella kiva paikka ja NL melko kaamea paikka elää. Nyt kuitenkin on vuosi 2018 (It’s the current year, goy 😉 ) ja jos pitäisi valita, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, muuttaisin mieluummin Venäjälle. Tämä ei tarkoita että Venäjä olisi mikään täydellinen paikka, mutta Venäjä on turvallisempi maa kuin Ruotsi ja valtion velka sekä tulovero ovat huomattavasti Ruotsia matalammat.

     Tässä vielä Murmanskissa tapahtunut kommellus. Ongelma ratkaistiin kerralla kuntoon.

     http://dailycaller.com/2016/02/04/refugees-go-clubbing-in-russia-harass-girls-wake-up-in-hospital-the-next-morning/

     N-liiton kaatumisen jälkeen Suomeen ei ole kohdistunut uhkaa idän suunnalta. Ylläpitämällä vahvaa ja uskottavaa puolustusta, varmistamme että tulevaisuudessakaan Venäjä ei ole uhka.

 3. Eikö Ganhi sanonut (jostain tuolta historian hämäristä): ” että väkivallalla ei mitään voiteta.” Maailma on muuttunut, mutta ei kai näin paljon?

  1. Siinä taitaa olla sellainen ongelma, että Gandhilla oli vastassaan brittiläinen väkivaltakoneisto, joka osasi jyrätä mellakoijat ja aktiiviseen vastarintaan nousseet. Keinot loppuivat, kun vastapuoli istui alas osoittamaan mieltään ja toimi passiivisesti – heidän jyräämisensä olisi ollut liian brutaalia ja raukkamaista. Aika oli muutenkin kypsä siirtomaiden itsenäistymiselle.

   Mutta Persestaniassa kaikki tunteet voidaan ilmaista rynkyllä, raiskauksessa voidaan syylliseksi löytää uhri ja vääräuskoiset ovat koiria – siinä voi olla pidäkkeet aika vähissä, kun vastapuoli alkaa selittämään jotain pullakahvittelusta ja asioiden puhumisesta. Etnoghetoissa ei yksinkertaisesti kunnioiteta ruotsalaista yhteiskuntaa ja sen voimankäyttäjiä. Koskahan Malmön poliisi joutuu linnoittautumaan poliisiaseman sisälle?

   Väkivalta on ei-toivottava ratkaisukeino, mutta sitä olisi kannattanut miettiä ennen kuin päästää miljoona kehitysmaamuslimia maahansa.

  2. Sanoipa Ganhi mitä hyvänsä,oman maan puolustamisessa on väkivalta hyvin oleellinen osa hyökkääjää kohtaan.
   Suomalaisille tuo pitäis olla selvää jokaiselle,siitä on kokemusta ihan tarpeeksi.
   Ruotsalaisilta se kokemus puuttuu totaalisesti, ehkä juuri siksi Ruotsissa voivat kehitysmaalaiset hillua mielensä mukaan.

 4. ”Viidennes joka tapauksessa on jo kolmansista maista tulleita. Ja jotka lisääntyvät kuin kanit.!

  ”Väkivalta on ainoa ratkaisu. Meidän pitää aiheuttaa heidän olonsa niin turvattomaksi, että tieto siitä leviää eikä kukaan halua tulla Ruotsiin vapaaehtoisesti.”

  Älä naurata. Se on liian myöhäistä Ruotsille, heitä on jo liian monta Ruotsissa ja he ovat tuhat kertaa väkivaltaisempia jo luonnostaan kuin väkivaltaisimmat Ruotsalaiset. Edes sisällissota ei enää Ruotsia pelasta, muslimeita on liikaa.

  Miettikääs tuota vähän, täysin vallattu maa meidän naapurissa.

 5. Ruotsin kehitysmaalaisilta rahahanat kiinni. Kun fyrkkaa ei vain tule niin mitäs teet ? Hajotat paikat ja lähdet kiukuttelemaan kaduille. Tappamaan vääräuskoisia jotka eivät enää maksa jizyaa. Raha on kuulkaas sellainen konsultti että alkaa tapahtumaan hetkessä. Yhteiskunta suistuu kaaokseen ja jokaisen on pakko valita puolensa. Sen mylläkän hinta on hirmuinen. Luoda Ruotsiin tilanne jossa olisi pakko voittaa tai tuhoutua. Kehitysmaalaiset häipyisivät maasta kun vääräuskoiset eivät heitä enää elättäisi ja jääminen olisi hengenvaarallista. Suomen rajallakin metakkaa riittäisi. Miksi kitua hitaasti ja kuolla tuskaisesti kun voi lähteä komeesti. Kyllä se henki löytyisi Hannu Hanhellekin kun ruumiita alkaisi tulla tuhansittain ja omien läheistenkin piirissä. Vaihtoehto on olemassa, kumman valitset kun on pakko valita ? Selviydy tai kuole.

 6. Ruotsi voi oman valuuttansa ansiosta vielä hetken leikkiä upporikasta. Valtio voi asuntorakentamista ja sosiaalimenoja nostamalla luoda uutta rahaa markkinoille, käytännössä siis painaa painokoneella lisää omaa valuuttaa. EU on tehnyt samaa asiaa antamalla yrityksille edullissa investointilainaa ja tehnyt tuki ostoja osakemarkkinoilla.
  Loputtomiin näin tietenkään ei voi tehdä, koska jos rahaa on liikaa markkinoilla inflaatio karkaa käsistä ja valuutan arvo romahtaa, tarvitaan siis jotain mikä pitää sisämarkkinan kulutuskysynnän sopivasti kasvusuunnassa mutta ei laita rahaa säästöön.

  Mikähän se voisi olla?

  Se on uusi kulutusyksikkö jonka kautta valtio voi luoda uutta rahaa markkinoille ja saada aikaan sisämarkkinoilla talouskasvua palveluiden ja tuotteiden kysynnän kasvaessa.

  Kuka on uusi kulutusyksikkö?

  Unohtakaa vauvojen teko, lapsiperhe kyllä kuluttaa kaiken saamansa mutta se on silti liian hidasta ja kantapeikot sitäpaitsi lisääntyy laiskalaisesti, ei näin luoda kasvua asuntorakentamiseen ja palvelualoille. Pitää ottaa täysin uusia kansalaisia! vain tällä tavalla saadaan aikaan nopea talouskasvu, tarvitaan rakentaa kokonaisia kyliä ja kaupunkeja taloineen ja palveluineen. Mitkä rajattoman talouskasvun ajat meitä odottaakaan 🙂

  No, onhan ruotsilla pari pientä ongelmaa taloudessa, kotitalouksilla on velkaa tolkuton määrä ja paljon sijoitusomaisuutta, suurella osaa talouksista on enemmän velkaa kuin sijoituksia, eikä tuo ole välttämättä se viisain yhdistelmä nyt kun pörssit köhii ympärimaailmaa. On siis aika varmaa että monelle kantapeikoille jää mustapekka käteen ja kulutuskysyntä laskee, joten taas on otettava lisää uusia kulutusyksiköitä, jne jne maailmantappiin asti.

  1. Viisasta tekstiä. Talouden ja haittamaahanmuuton yhteys toisiinsa on hyvä pitää jatkuvasti esillä koska samat ihmiset(?) ohjailevat molempia. Sieltä löytyy se todellinen vihollinen -kansallisvaltioiden ja kansallisen itsemääräämisoikeuden tuhoajat jotka ovat syyllisiä ruåtsinkin tilanteeseen.

 7. Tosiasioiden myöntäminen on ensimmäinen askel kohti voittoa. Tässä vaiheessa jokaisen pitäisi ymmärtää että kyseessä on kamppailu selviytymisestä. Tappio tarkoittaa hidasta ja tuskaista kuolemista. Tämän tosiasian hyväksyttyä ihminen voi punnita elämän tärkeimpiä asioita uudestaan, onko se kesämökki, uusi auto tai lasten merkkivaatteet sittenkään kaikkein tärkeimpiä asioita isossa kuvassa. Jokainen joutuu poistumaan omalta mukavuus alueeltaan jos meinaa selvitä tulevissa koitoksissa. Jokainen sukupolvi jättää läntisen maailman huonommassa kunnossa jäleläisilleen kun on sen itse perinyt. Kyse on vaan siitä että perivätkö viimeiset vaökoiset sen sietämättömässä tilassa vai kääntääkö joku sukupolvi kelkan parempaan suuntaan. Mitä nopeammin me tajuamme iskeä koko arsenaalilla vastaan sitä suurempi mahdollisuus voittoon on. Taistelu käydään ennemmin tai myöhemmin ja kannattaa muistaa, että luonnossakaan eläimet eivät sääli heikkoja sekä haavoittuneita. Sääliä ei tulla saamaan täten sitä on turha myöskään antaa, se on johtanut meidät tähän tilaan ja sen vastakohta auttaa meidät ulos tästä.

  1. Minulta saattaa löytyä sääliä, mutta vain omissa maissaan oleville matuille. Lähi-Idän asukeilla ei ole mitään asiaa Eurooppaan.

   1. Sieltä ne on tulleet omissakin maissa olevat matut, afriikasta ja lähi-idästä.Ei ne taivaasta tänne ole tipahtaneet.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.