Nainen pahoinpideltiin ja yritettiin joukkoraiskata usean miehen voimin Gävlessä

0
Kuvakaappaus 2018-02-08 08-49-34
8.2.2018

Joukkoraiskaukset jatkuvat. Gävlessä pahoinpideltiin ja yritettiin raiskata viime yönä puolen yön aikaan nuori nainen. Ilmoituksen mukaan usea mies kävi naisen kimppuun. Nainen pahoinpideltiin ja sen jälkeen yritettiin raiskata.

Poliisi sai hälytyksen klo 23.47. Nainen toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisi ei tässä vaiheessa kerro tekijöiden tuntomerkkejä ja on asiasta hyvin vaitelias tutkinnallisista syistä.

Teko tapahtui ulkona. On mielenkiintoista, että Gävleborgin läänissä on tällä hetkellä lunta enemmän kuin miesmuistiin, sekään ei hillitse puskaraiskauksia. Poliisi eristi yöllä alueen ja teki teknistä tutkintaa mm. koirien avulla.

Aamuun mennessä ketään ei ollut otettu kiinni epäiltynä teosta. Naisen tilasta ei kerrota mitään.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Nainen pahoinpideltiin ja yritettiin joukkoraiskata usean miehen voimin Gävlessä

 1. Pikkupakkaset ja lumihanki ei ole esteenä kun monikulttuurisuus tunkeutuu pohjolaan saakka.. pää pois pensaasta ja ote takaisin omasta elämästä, valtio on näyttänyt jo miten käy kun se holhoaa omiaan..

 2. Samperi kun Kim-Görania, Sven-Åkea, Björn-Gunnaria ja Karl-Herbertiä panettaa niin että ulkona jengissä pitää nykyään saada naista. Minä syytän superseksikkäitä muslimeja jotka ovat vieneet kaikki Ruotsalaiset naiset!!!! Voisivat Ruotsalaiset miehet edes vähän yrittää vaalia ulkonäköään, niin olisi edes pieni mahdollisuus. Hävettää hurrien puolesta.

  1. Mainio vitsi! 😊 Suurin osa matu-äijistä, myös niistä nuorista parikymppisistä, on todella vastenmielisen näköisiä ja älyttömästä puutteessa kaiken aikaa! Vain harvat saavat vapaaehtoisesti haluamiaan naisia…

   Muotopuolia, karvapeikkoja ja konkkanokkia tai sitten kyttyräselkäisiä afrikkalaisia turbohuulia (synnynnäinen ankkanaama)! Mutta pahinta heissä on se sisäinen rumuus, tavat ja kulttuuri jne.

 3. Tuntomerkkejä ei tarvitse kertoa. Kaikki tietävät ne muutenkin. Valitettavasti kyseisiin tuntomerkkeihin sopivaa väkeä on maassa jo vähintään miljoona, joten syyllisten löytämiseksi tarvitaan kaikki valtakunnan spermakoirat ja kissatkin.

  1. Siinä ois tuhansille suvakkimummoille oivaa ajanvietettä, nuuskia muslimi-spermaa puskista ja rappukäytävistä. Sperma-mummot apuun!

 4. Mitä sanoo Ruotsin RHC, joko on kerätty etukäteen nimilistoja hädänalaisten auttamiseksi jos poliisi vaikka sattuu saamaan nämä saastat kiinni.

 5. Saa nähdä millä päivämäärällä voidaan sanoa, että kaikki ruotsalaisnaiset on raiskattu. Ja sekin jää nähtäväksi, minä päivänä alkaa sama meno suomessa.
  Ihme, ettei akat missään suunnassa tee näistä suurempaa numeroa, onko ne tarpeet sitten olleet niin valtavat, että ovat odotelleetkin että kun ne tulis ja…

  1. Naiset, jotka yrittävät tehdä, vaiennetaan rasisteina tai valehtelijoina jne.

   Jos tuo esiin negatiivisen matu-kokemuksen, suvakkinaiset ja etenkin feministit vähättelevät asiaa joukkovoimalla. Etnisyyttä ei saisi mainita, asia on aina pakko käydä läpi syyllistämällä kaikkia miehiä tasapuolisesti.

 6. Poliisit ei saa kiinni, vaikka olisi jäljet hangessa läheiseen vokkiin johdatellen. Ajelevat Volvolla hissuksiin, josko raiskaajamuslimit tulisivat itse katumapäälle. Toisaalta kun on ammattina pakolaisuus, pakenee milloin mitäkin tilannetta.

 7. Ovatko Ruotsalaiset tietoisia YLE:n taikalapasista ja jyrkkä napakka EI kehoitus päälle, johan raiskaajat tulevat toisiin aatoksiin. Myös avainten kilistely auttaa viranomaisten mukaan ainkain Suomessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.