Nigerialainen paloitteli roomalaisen naisen moneen osaan murhan jälkeen

0
1517903859-innocent.jpg

 

8.2.2018

Italialainen Il Giornale-lehti julkaisi yksityiskohtia Maceratan kaupungissa tehdystä paloittelumurhasta, jossa teosta epäiltynä on kiinniotettu nigerialainen Innocent Oseghale. Oseghale ja toinen nigerialainen yksissä tuumin paloittelivat naisen useaksi kappaleeksi.

Naisen pää, kädet, jalat leikattiin irti ja paloiteltiin vielä kahteen osaan. Myös Sen jälkeen nigerialaiset olivat ”pesseet” ruumiinosia jollain klooripitoisella aineella. Syytä tälle ei tiedetä. Ruumiinosat sullottiin lopuksi matkalaukkuihin.

Oikeuslääketieteellisen lausunnon mukaan nainen kuoli mahdollisesti ennen paloittelua suonensisäisesti annettuun huumeeseen tms, joka aiheutti yliannostuksen. Toisaalta kuolinsyy ei ole täysin varma, ts. johtuiko se mahdollisesti myös Oseghalen lihakirveen iskusta.

Esitutkintatuomari Giovanni Manzon on vahvistanut nigerialaisten vangitsemisen ja esitutkinta jatkuu. Nigerialainen oleskeli laittomasti maassa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Nigerialainen paloitteli roomalaisen naisen moneen osaan murhan jälkeen

 1. No nyt päästään testaamaan suomalaisia sanontoja käytännössä: Onko nimi, Innocent, enne?

 2. RASISMIA!!!!!!! MISTÄ TIEDETÄÄN ETTÄ EI OLLUT ITSEMURHA!!!?????? Järkyttävää miten näitä avuttomia, syyttömiä poikia kohdellaan ympäri Eurooppaa. Ihan kuin olisi 1939 taas!!!!

  1. Kauheaa kuinka nuori nainen paloittelee itsensä kappaleiksi. Epätoivon syynä varmaan rasismin tiedostaminen ja valkoisen miehen rakenteellinen ylivalta maailmassa.

   1. Rasisti-neiti paloitteli itsensä koska tiesi että siitä syytettäisiin syytöntä mustaa miestä, päämääränään kohdistaa yhteiskunnan viha kaikkia syyttömia mustia miehiä kohtaan. Onnistui täydellisesti. Että on valkoinen kansa tyhmä ja helposti johdateltavissa!!! Nyt sitten ovat syyttömät mustat miehet pakosalla, hädissään juoksevat sandaaleissaan läpi talvimyrskyjen, yli vuorten!!! Syyttömyys ja valkoisen miehen pelko antaa yliluonnolliset voimat!!! Näillä miehillä on niin paljon annettavaa, kuvitelkaa mitä urotekoja: ensin kävelet koko Afrikan läpi, pelastaaksesi Euroopan kovalla työnteollasi, sitten rasistinaiset levittävät valheita mutta kuitenkin vielä jaksat uskoa niin paljon että kävelet alppien yli päästäksesi töihin ja maksamaan veroja niin että valkoisilla olisi hyvä olla! MITÄ SINÄ OLET TÄNÄÄN TEHNYT YHTEISKUNTASI VUOKSI?????!!!! ET MITÄÄN!!!!! HÄPEÄ, VALKOINEN RIISTÄJÄ-SAASTA!!!!!

  2. ”Avuttomia syyttämiä” ? Joopa se joo,syyttämiä viellä paloittelumurhan tehtyäänkin. Olema me suomalaiset mukavaa väkeä muuten,mutta kaikeen syyllisiä.

   Tämä Sirpa_Tuullakin vois ottaa omiin hoteisiinsa elätettäviksi näitä ”Avuttomia Ja Syyttämiä” Se antais kovasti pontta omille jutuilleen.

 3. Kaveri on syytön! Vapauttakaa heti!

  Paikallinen Nerg on tutkinut taustat ja julistanut kaikki tervetulleiksi. Kuinkas nyt sitten kävikään? Yksi todellinen moniosaaja löytyi joukosta. Täysiverinen halal/haram teurastaja.

 4. Eipä tätäkään uutisoitu meillä valtamediassa, sen sijaan jokainen ammuttu mustaihoinen USA:ssa. Meillä uutisoitiin vain kosto, kun jollakin meni lopullisesti kuppi nurin ja ammuskeli maahanmuuttajia kadulla.

 5. Siinä jollekin suwakille mies. tulis vaan Suomeen..sit ku ovat todenneet että syytönhän se on..

 6. Älykkyys suorastaan paistaa silmistä. Saiskohan tuon Suomeen jotenkin keploteltua? Lakkokenraali voisi käydä poimimassa matkan varrelta kunhan suvaitsee palata Suomeen lomareissultaan.

  1. RHC:n terroristimädättäjille voisi käydä vihjaamassa niin järjestäisivät jonkun ihmisoikeusmielenosoituksen jotta pienokainen saataisiin turvaan Italiasta natsien käsistä.

 7. Nigerialaisella on varmasti ollut vaikea nuoruus ja muutenkin paha olla. Ehkä tytteli oli vaan lähössä lomalle, laukut pakattu ja everything.

 8. Kyllä hänestäkin vielä kalua saadaan. Selviä kokkitaipumuksia ja ainakin Ruotsissa on kokeista pulaa, siis kivoista kokeista.

 9. Siisti pitää aina olla. Nigerialainen hoiti vielä hygenapuolenkin kuntoon klooraamalla lihat. Tämä lienee lieventävä seikka tuomionjulistuksessa. Jos tuomari on ”oikeamielinen” niin ehtoollista tulee vain puolivuotta eikä maastakarkotusta missään nimessä koska Italia kaipaa kipeästi tulevaisuuden osaajia. Ehkä pidätysajasta ennen käräjiä olisi hyvä latoa kunnon korvaus kätöseen ja vainajalle iso sakko.Tekovälineet pitää palauttaa teroitettuina, sehän on selvä.

 10. Olisiko tämä nainen tapettu matkaevääksi lähdettäessä Italiasta kohti Suomaliaa. Afrikassa poppamiesten keskuudessa albiinon liha on muuten hyvinkin kysyttyä tavaraa. Juu, tervetuloa vaan tänne Suomaliaan. Aina löytyy paikka ammattitaitoisille nigerialaisille teurastajille Itäkeskuksesta.

 11. Ihmissaastaa jota lappaa Libyan rannikolta kohti Eurooppaa viikottain melkoisia määriä. Nyt naiset tarkkana, nämä eivät ole niitä gambian kohteliaita rattopoikia vaikka väri täsmää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.