Pottunokka on yksin – ei ole perhettä eikä klaania puolustamassa, ja kehitysmaalainen tietää tämän

0

Kuvakaappaus 2018-02-10 22-58-52

10.2.2018

Muutama pieni kuvaus, jotka tulevat olemaan Suomessakin tulevaisuutta. Ruotsissa se on jo sitä, ja kaikkialla muuallakin Euroopassa, jossa kolmansista maista tulleiden henkilöiden määrä ylittää tietyn pisteen.

Määrän ei tarvitse olla edes suuri, kun pienen pieni vähemmistö alkaa hallita ympäristöä ja tilaa. Siksi, että ne ovat erilaisia kuin me. Ne eivät ole samanlaisia ihmisiä kuin me.

Jossakin 500 oppilaan koulussa jo 10-20 kehitysmaista tulleen nuorukaisen joukko voi hallita koko koulua kaaoksella, ja pottunokkaiset lapset kärsivät. Nimittäin pottunokat ovat yksin. Kun tällainen kehitysmaista tullut poikalauma käyttäytyy agressiivisesti ja käy jonkun pottunokan kimppuun niin kukaan toinen pottunokka ei puolusta häntä. Pottunokilla ei ole sellaista ryhmälojaalisuutta takanaan kuin  kehitysmaista tulleilla.

Mutta taas jos joku pottunokka erehtyy uhkaamaan kehitysmaalaista niin koko kopla on heti puolustamassa veljeä. Vaikka pottunokat olisivat enemmistönä, he ovat silti yksin.

Kun nainen kulkee yksinään maahanmuuttajavoittoisella alueella niin kehitysmaista tulleet miehet huorittelevat häntä, sylkevät eteen ja kiroilevat perään. Kehitysmaalaiset tietävät, että hänellä ei ole klaania tai edes sellaista perhettä takanaan, joka puolustaisi häntä. 80-vuotiasta naista saatetaan törkkiä kuin koiraa. Hän ei ole kehitysmaalaisten silmissä minkään arvoinen. He tietävät. että hän asuu yksin eikä kukaan hänen maanmiehensä puolusta häntä.

Kuvakaappaus 2018-02-10 22-58-45

Puolitäydessä metrossa tai bussissa istuu hiljaisia pottunokkia keskittyen kännykkäänsä tai sanomalehteensä. Kyytiin astuu lauma nuoria möliseviä kehtiysmaalaisia. Tunnelma pienessä tilassa muuttuu käsinkosketeltavan tukalaksi ja varovaiseksi. Jokainen pottunokka tekee nyt kahta asiaa: ensinnäkin hän ruuvaa korvakuulokkeidensa volyymia hieman isommalle, keskittyy entistä syvemmin sanomalehteensä pitäen katseen tiukasti vain ja ainoastaan lehdessä, tai torkkuu entistä keskittyneemmin. Hän siis keskittyy toden teolla siihen mitä oli juuri ennen kehitysmaalaisten tuloa tekemässä. Pottunokka haluaa olla niin huomaamaton kuin vain ikinä voi. Varsinkin nuoret naiset uppoutuvat aivan omaan ulottuvuuteen. Olisi katastrofi herättää vähäisintäkin huomiota tai antaa ymmärtää, että mölisevä apinalauma häiritsee.

Pottunokka on tilassa yksin, vaikka ovat enemmistö. Jos hän sanoisi mölyävälle apinalaumalle, että voitteko olla hiljaa, niin koko apinalauma hyökkää sanojan kimppuun ja muut pottunokat keskittyvät entistä syvemmin siihen mitä ovat tekemässä. Pottunokka on yksin.

Se toinen tekeminen on sitten sitä, että jokainen pottunokka toivoo koko ajan, että apinalauma jäisi pois seuraavalla pysäkillä. Jos se toiveen ja rukouksen määrä olisi nähtävissä liitelevän ylöspäin, ilma olisi sakena toivomusta kuin lumipyry.

Kuvakaappaus 2018-02-10 23-01-36

Ruotsalaiset ovat yksinäisiä ja luottaneet tähän asti valtioon, poliisin ja siihen näkymättömään yhteiskuntasopimukseen, jonka mukaan toisten ihmisten annetaan olla rauhassa. Myös yksinäisten on annettu olla rauhassa. Mutta nykyään se ei enää pidä paikkaansa. Nykyään he joutuvat yhä useammin tilanteeseen. Kouluissa, kaduilla, yleisillä paikoilla, julkisissa jne, jossa ennen on voinut kulkea turvallisesti.

Luit juuri Suomen tulevaisuuden kuvaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

40 thoughts on “Pottunokka on yksin – ei ole perhettä eikä klaania puolustamassa, ja kehitysmaalainen tietää tämän

 1. Erinomainen huomio ja kirjoitus Paavolla!!!! Juuri tämä enemmistön yksilökeskeisyys kulttuurisseissamme (kaikkialla Euroopassa ja lännessä) ja siitä seuraava yksin oleminen on suuri ongelma. Näin jokainen vuorollaan jää ilman puolustajaa. Pitäisi kaivaa me-henki.

  Maaseudulla me-henkeä on. Ilmankos kaikista suurimmat keppostelijat eivät maalle jää – siellä kepposteluporukka voi saada sakinhivutusta koko kylältä. Keppostelijat menevät kaupunkeihin, siellä kanttis on yksin – jokainen uhri vuorollaan….

 2. Mä olen tehnyt henkilökohtaisen lupauksen, etten koskaan käännä päätä pois tai katsele sivusta jos jotain kohdellaan epäreilusti. Mä en voisi katsoa peiliin enää, jos jättäisin esim puuttumatta ahdistelutilanteeseen! Se vaan on näin.

  1. Se on ainut terveen ihmisen reaktio. Neekerien, ählämien ym. joutoporukan keskinäisiin vääntöihin ei kuitenkaan pidä puuttua koska niissä on aina hyvä mahdollisuus että muonitusrivistöstä saadaan poistettua ylimääräisiä omia käsiä likaamatta. Valkoisten on tuettava toisiaan jo ihan siitäkin syystä että me ollaan pieni 8% vähemmistö jonka on yksinkertaisesti pakko pitää yhtä enemmistön jatkuvien rasististen hyökkäysten takia.

   Nämä on faktat kun jätetään propaganda pois. ME olemme vainon kohteena -siksi tarvitaan valtioiden rajat ylittävää yhteishenkeä.

    1. Kyllä. Pohjoisen vastarintaliikkeen sivuilta kannattaa käydä lukemassa millainen on terve ja kestävä suhtautuminen omaan rotuun -se suodaan myös muille kuin valkoisille -kunhan jokainen pysyy luontaisella elinalueellaan. Sekoittaminen ja tunkeutuminen toisen rodun reviirille on se mistä kaikki ongelmat johtuu.

     Pakkaa sotketaan tahallisesti erään umpirasistisen (((porukan))) toimesta jonka bisneksille rauhaisa rinnakkaiselo ei sovi. Sieltä löytyy syylliset nykyiseen tilanteesen myös pohjolassa. Globaalit riidankylväjät.

     1. Miten (((tuo tietty porukka))) käytännössä toimii, jotta (((niiden))) bisnekset sujuisivat?Menevätkö ne kehitysmaihin kertomaan face-face, että nyt kamat kasaan ja Eurooppaan? Ja juoksevatko ne Euroopan ghetoissa lietsomassa kehiksiä meitä vastaan vai miten?

      1. Niillä on esim. omat lobbaus järjestönsä jotka tukevat kaikkea mikä edes auttaa valkoisen rodun hävittämistä. Esim. Jenkeissä ADL ja SPLC yms sionistiset järjestöt tukevat esim. äärivasemmistoa näkyvästi sekä jahtaavat valkoisia patriootteja kuten koiria. Ilmiantavat heidän työpaikoilleen että kyseessä on ”natsi” ja rasisti jotta työpaikka lähtisi alta. Levittävät netissä patrioottien tietoja jotta AFA voisi käydä kylässä yms yms. He tukevat avokätisesti poliitikkoja jotka mielellään ottavat ohjeita vastaan. Suomessa tämä ”poju” on esimerkiksi stubbin suurin tukija rahallisesti. Jos asiaan viitsii edes pintapuolisesti perehtyä niin näkee kyllä totuuden.

       1. En tiedä jenkeistä, mutta Ruotsin invaasiolla ja kehitysmaa-maahanmuutolla on ainakin aivan toiset syyt kuin ”siionistiset järjestöt”. Jos tämä halutaan kiistää, silloin nousee epäilys kenen joukossa kiistäjä seisoo. Sama koskee Suomea.

      2. Käytännössä kyllä -ja me maksamme senkin lystin rahalla jota kutsutaan ”kehitysavuksi”. Mitään sen kummempaa käskyttämistä ei tarvita vaan juurikin tuolla ed.mainitulla kehitysavulla ylläpidetty täysin holtiton lisääntyminen riittää tulijavirtojen syntyyn. Tilannetta pidetään päällä täysin tarkoituksella ja se pahenee jatkuvasti. Vuoteen 2100 mennessä afrikan väkiluvun on laskettu nousevan 4,5-4,8 MILJARDIIN -ja ainut purkaantumissuunta on eurooppa. Punainen (terro)risti ja muut ns. ”hyväntekeväisyysjärjestöt” organisoivat kehitysmaalaisvirrat kohti eurooppaa -ja keräävät perillä kohdemaissa miljoonien voitot saman lauman majoitus, ruokinta ym. hyyssäyksestä. Mistään hädänalaisten auttamisesta ei ole kysymys vaan täysimittaisesta ihmiskaupasta.

       Lähi-idässä massojen liikkeellelähtö käynnistetään sytyttämällä konflikti jollekkin tietylle alueelle -aina sellaiseen maahan jonka katsotaan uhkaavan dollariin perustuvaa rahajärjestelmää (mm.Irak ja Libya) Operaatio myydään julkisuuteen ”kansan vapauttamisena diktaattorin hallinnasta” Tosin näissä tapauksissa (((niille))) tärkeintä on liiaksi vahvistuneen valtion tuhoaminen ja aseiden myynti paikallisille järjestöille joita lystikkäästi kutsutaan ”maltilliseksi oppositioksi” Liikkeelle saatu siviiliväestö on pelkkää extraa ja se on helppo ohjata kaiken paskan kiltisti nielevään eurooppaan -ja kukapas muu kuin Punainen terro(risti) on jälleen antamassa ”humanitaarista apua” niin lähtö kuin kohdemaissakin -bisnes pyörii ja miljoonat virtaa järjestön tilille. Täysin riskitöntä ja valtion takaamaa tuloa kunhan asiakkaita riittää -tarvittaessa voidaan käynnistää uusi ”akuutti kriisi” jos alkavat loppumaan.

       Kohdemaissa asiat sujuvatkin jo ihan omalla painollaan kun vain saadaan pidettyä perille rahdattu porukka maassa sisällä -ne keinothan meille kaikille onkin varsin tuttuja -paikalliset ”päättäjät” pientä korvausta vastaan mielellään muuttavat lakia jos tarve vaatii. Raha ei ole ongelma (((niille)))

       Loppu sujuukin jo itsestään kun kehitysmaalaisten määrä saadaan riittävän suureksi niin luontainen käyttäytyminen hoitaa lopun -kun yhteiskuntarauha menetetään ja kantaväestön kaikki huomio saadaan kiinnitettyä jatkuvia ongelmia aiheuttaviin muukalaisiin on kyseinen maa helppo siirtää kansainvälisten suuryhtiöiden hallintaan. Mitä velkaisempi ryöstön kohde on sen vähemmän syntyy vastarintaa. Eräskin maa sattuu olemaan pystyssä juurikin (((niille))) 2×vuosittaisen budjetin…

       Tiivistettynä näin tämä helvetinkone pyörii. Irvokkainta on se että (((ne))) maksattavat koko ryöstön uhrillaan. Jokainen on pakotettu osallistumaan -kun rahayksikkönä on euro niin oravanpyörästä pois hyppääminen on täysin mahdotonta. Pääsyyllinen pattitilanteeseen valittiin juuri valtavalla äänimäärällä maan johtoon -syvissä vesissä mennään siis jatkossakin.

       1. ”Suurin osa tulijoista ei tälläkään hetkellä tule konfliktimaista.”

        Mutta väittävät tulevansa ja jostain kumman syystä se väite menee kerta toisensa läpi kun turvapaikkoja jaetaan.

  2. Ihan sama juttu. Jos tuliaseita ei ole vastassa, niin hiljaa ei olla. Olen näin myös toiminut tähän asti. Aika hyvin ne vinkumiset loppuu, jos asiallisen tiukasti sanoo.

   Mutta ryhmän koon kasvu, määrällisesti ja fyysisesti, sekä mainitusti tuliaseet muuttanevat tilanteen.

 3. Loistava kirjoitus. Yksi pikkuruinen erhe siitä löytyy: Ne eivät ole samanlaisia ihmisiä kuin me.
  Ne eivät ole ihmisiä ensinkään. Ne ovat kädellisiä, osa väriviallisia, karvaranne syöpäläisiä. Niiden hävittäminen kuuluu olla kansalaisvelvoite.

  1. Ruåtsissa on parhaillaan menossa laajamittainen aseiden poiskeräys (voi viedä posliineille luvattoman ilman sanktioita) Ja idiootit hurrithan tietysti kantavat niitä kilpaa kamarille koska pitää olla hyvä ihminen…Taisi olla ensimmäisen viikon saldona 750 kpl + panokset (keräys kestää huhtikuulle saakka)

   Voidaanko tämä tulkita lopulliseksi antautumiseksi? Jos pelkkä aseen läsnäolo jännittää-olipa luvallinen tai ei-niin kyllä melko alhaisella itsesuojeluvaistolla mennään.

   ”Vapailla miehillä on ase – orjilta ne otetaan pois” sanoo jenkit… ja ovat siinä täysin oikeassa.

 4. Juuri näin. Viimeksi juuri tänään: neljä makulatuuri kehitysmaalaista 18-20v bussissa, istuivat 2 ja 2 molemmilla puolin käytävää ja kaamea älämölö päällä tietenkin. Heiluvia jalkoja ja huitovia käsiä käytävällä, molotusta ja vihaisia mulkaisuja kun menin niiden läpi bussin takaosaan. Eipå heillä minkäänlaista ajatusta vetää raajojaan syrjään tai käyttäytyä muutenkaan hillitysti. Eivät välitä, ei tarvitse. Viis veisaavat mitä heistä ajatellaan.

  1. Potatnose . Poikani kohtasi samanlaisen tilanteen. Kun joukko pakolaisnuoria kulki bussissa hänen ohi pitäen kauheaa älä mölöä poikani huusi heille: turpa kiinni . Vähän ajan kuluttua yksi pakolaisnuorista tuli hänen luokse ja sanoi: moi .Poikani vastasi siihen : sanon sinulle moi siinä vaiheessa, kun näen naamasi lentokoneen ikkunassa matkalla pois maastamme.

 5. Ratkaisu on tietenkin muodostaa omia ”jengejä”
  ja perehtyä siihen, miten erilaisia arkisia esineitä
  voi käyttää suojautumiseen ja aseina.

  Esimerkiksi repusta voidaan varustaa eräänlainen
  kilpi tietyin keinoin ja repussa saa tietenkin kannettua
  mukanaan erilaisia astaloita tms…

  Aluksi voisi vaikka keskustella oman paikallisen
  ryyppyjenginsä kanssa kirjoituksessa mainitusta
  kehityksestä ja miten siihen voisi varautua.

  Edellisessä asuinpaikassani meillä tavallaan olikin
  vastaavanlainen ”jengi”, löyhä kaveriporukka jolla
  oli yhteisymmärrys tietyistä asioista… Kyseistä
  yhteisymmärrystä rikkoneelle olisi tullut kohtalaisen
  kuumat paikat jos olisi syyllistynyt tietynlaisiin
  tekoihin.

  Ehkä tällainen jengiytyminen saisi viimein median
  ja viralliset tahotkin säikkymään ja ottamaan asioita
  hieman vakavammin.

 6. Tuollainen toiminta tuntuu olevan sellaista arkipäivän jihadia millä pyritään heikentämään vääräuskoisia ja vaikuttamaan heihin psykologisesti. Esim julkisen tilan hallussapito joukkoliikenteessä, asemilla, kauppakeskuksissa ja muissa keskeisissä ruuhkapaikoissa.
  Toinen esimerkki se että ei väistetä vastaantulevaa jalankulkijaa etenkin silloin kun ollaan isommalla klaanilla liikkeellä eli lähes aina vaan pakotetaan vastaantuleva pottunokka väistämään tai törmäämään.

  https://ibnmatti.blogspot.se/p/jihadin-saannot.html

 7. Italiassahan nuo saastat saivat huomata mitä seuraa liiallisesta isottelusta. Veikkaan että oman käden oikeus on todennäköisempi mitä röyhkeimmiksi käyvät.Vahinko että ampuja oli tunari ja jättänyt harjoittelun vähälle. Jos ampuu, pitää siinä olla tappamisen meininki.Jos tarkoitus oli vain pelotelle se on turhaa koska noilla apinoilla ei ole sitä ominaisuutta aivoissa.

 8. Eikös siinä tule pohjolaan uusia tapoja jos pitää alkaa muodostamaan kantasuomalaisten seniorijengejä? Niin se kulttuuri rikastuu.

 9. Vaan meneppä ojentamaan tuollaista laumaa ja jos vahingossa käytät voimaa tai kovaa ääntä tai sitä vihapuhetta, niin kohta on rohkein suvakki kirjoittamassa nettiin kuinka rasistit häiriköi pakolais Lapsia.

  1. Mykkänen on täysin (((niiden))) hallinnassa -mitään omia ajatuksia tältä tyhjäpäältä ei löydy, tämän viikon suorituksina (ne jotka tiedämme) on Kai Mykkänen (kok) tämän loistavan idean lisäksi antanut kehitysapuun 206,8 miljoonaa euroa MEIDÄN yhteisestä kassasta. Suurimman tilin kuittaa -ei niin kovinkaan yllättäen- globalistien rikollisyhtymä SPR.

   Kaikkia kokoomusta ja varsinkin Mykkästä äänestäneitä suosittelen ostamaan pätkän köyttä ja etsimään riittävän tanakan oksan. Jos tämän nilkin todellisia tarkoitusperiä ei ole jo vuosia sitten ymmärtänyt niin tuskin pystyy tajuamaan mitään muutakaan. Vai onko todellakin niin että 20% suomalaisista on katastrofi-kokoomuksen takana? Olisi mielenkiintoista kuulla mitä tuo porukka luulee hyötyvänsä kun lahjoittaa rahat afrikkaan ja tuo neekerit suomeen?

   1. Olemme joukolla ihmetelleet Ylen galluptuloksia. joiden mukaan Kokoomusta on jatkossakin suosituin puolue. Miten se on mahdollista, sillä tuskin duunari porvaripuoluetta äänestää. Vai vaikutetaanko näillä gallupeilla joukkosieluja kannattamaan Kokoomusta.

 10. Odinit partioimaan kaduille ja liikennevälineisiin. Videot päälle aina kun tulee tilanne, jotta on lyödä faktaa tiskiin suvakkipaskoille.

 11. Suuri osa ongelmaa on se että pottunokkamies tajuaa mitä hän on vaarassa menettää jos toimii kuten pitäisi toimia. Se saattaa tietää pitkää kakkua ja sitä kautta paitsi vapausen myös varallisuuden, työn, aseman ja perheensä menetystä. Tänne tulleille klaani-ihmisille, jos he edes pystyvät tulevaisuutta ajattelemaan, taisteluarvet ja vankilakäynti taposta tai murhasta on kuin kunniamerkki ja klaanilaisten silmissä arvonnousua. Heillä siis ei ole mitään menetettävää pottunokista poiketen. Ja tuomiotkin ovat sekä rahallisesti että istuen pottunokille rasismilisän takia suuremmat. Siksi suuri osa pottunokista on hiljaa, vaikka fyysisesti apinalauma olisi helppo hoidella yksin tai muutaman hengen voimin. Sanktiot pelottavat laajasti ajattelemaan kykenevää, ei itse toiminta.

 12. Valkopako tulee käytännössä olemaan ainoa keino reagoida tuohon, kuten se on ollut kaikkialla muuallakin. Voi niitä jotka eivät pääse lähtemään, koska ovat liian sairaita tai köyhiä.

  Kaikki jotka voivat, muuttavat joko kaupunginosasta toiseen, tai keskittymistä ympäristökuntiin. Ja ikävä kyllä usein myös jatkavat mokuttamistaan siellä, eivätkä opi mitään.

  Mutta noin siinä käy kuten Paavo sanoi. Voidaan tietysti unelmoida siitä että kantikset liittoutuvat omaksi klaanikseen ja alkavat puolustaa toisiaan isolla joukolla, mutta sellainen jää kuriositeetin tasolle ja lukumäärältään hyvin pieneksi.

  1. Jos EU-mafia kaatuu niin tilanne muuttuu hetkessä -siinä on avain suomen uudelle nousulle. Toinen mahdollinen tilaisuus tulee KUN vuosia keinotekoisesti pystyssä pidetty rahajärjestelmä kaatuu -silloin tilanne muuttuu varsin radikaalisti ja alkaa tapahtumaan ”ihmeellisiä asioita” -sen verran suuria ettei niitä pysty edes syvään apaattisuuteen vaivutettu katajainen kansa sivuuttamaan.

   Nälkä on paras motivaatio aloittaa toimiminen.

   1. Ei kuitenkaan ole mitään viitteitä eikä merkkejä, että keinotekoinen pankkijärjestelmä kaatuisi. Ihmisten ylivoimainen enemmistö nyt kuitenkin tukee tätä keinotekoista pankkijärjestelmää ja lähtevät puolustamaan sitä, jos sitä yritetään horjuttaa. Toiseksi ei ole olemassa mitään vaihtoehtoa. Bitcoin? Onecoin? Bitcoinilla ei tällä hetkellä voi ostaa oikeastaan mitään ja jollakin onecoinilla vielä vähemmän. Niiden arvo voi olla vaikka kuinka paljon, mutta niillä ei voi ostaa.

    Joten pankkijärjestelmän kaatumista odotellessa.

    1. Vielä kun 10-20 vuoden sisällä käteinen raha poistuu, järjestelmä on täydellinen. Tavalliselta ihmiseltä kysellään muutaman satasen käteistalletusta, mutta pimeillä ”bisneksillä” rikastuneet raharikkaat voivat vekslailla miljooniaan miten haluaa.Nordea on kiristänyt ruuvia niin että asiakaskato näkyy jo pankin asiakasmäärässä. Täältä lähtee konttori muutaman kk.jälkeen. Saas nähdä miten huume ym. rikolliset pesevät rahansa. ”Liikemiehiltä” tuo likaisen rahan pesu käy laillisesti. Pankkijärjestelmä voi hyvin ja ilman sitä tavallinen ihminen on kusessa välittömästi. Ihmiset sitoututetaan järjesetelmään jo vaippaikäisenä ja siitä on monen varsin vaikea irtautua. Onhan noita elämäntapa intiaaneja mutta harvassa ovat.Viruaalivaluutat saattavat jäädä rikollisten jonkimoiseen vaihtotalous ”rahaksi” Keskupankit suitsivat jossain vaiheessa virtuaalivaluutat järjestelmänsä ulkopuolelle.

  2. Ehkä maaseutu saadaan taas asutettua kun pottunokat pakenevat kaltaistensa joukkoon. Se on selvää etteivät nämä puleeratut nuoret audimiehet maaseudulle lähde, jossa ei voi vain norkoilla. No maaseudulle asumaan päätynyt kantapottunokaväki joutuu edelleen verovaroillaan tukemaan tätä asutuskeskusten älämölöä. Parasta olisi jos kyliin paenneet saisivat rakennettua sellaisen keskinäisen avunannon ja yhteistyön että jakamistalous toimisi, eikä verotettavaa jäisi, joka päätyy haitta-aineksen elatukseen ja lisäämiseen

 13. Mahdettiinkohan tässä tarinoida a) Alouatta caraya, b) Alouatta guariba, c) Alouatta nigerrima vai d) Alouatta palliata lajikkeista? <3 😉

 14. Miksi matu paska ei uskalla vituilee Bulgariassa ,Sloveniassa,Slovakiassa, tchekissa ,ungariassa ja niin edelleen, koska heti tulisi turpaan .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.