SÄPO:n mukaan Ruotsista lähtenyt 300 jihadiin-useita uusruotsalaisia tuomittu maailmalla

0
2936671905.jpg
Naurava muslimi – OSama Krayem.
11.2.2018

Ruotsin turvallisuuspoliisi SÄPO:n mukaan Irakiin tai Syyriaan jihadiin matkustaneita muslimeja on noin 300. Mutta jo ennen Syyrian sotaa on Ruotsin uusruotsalaisilla ollut jo pari vuosikymmentä hyvin vahvat kontaktit mm. Somalian, Afganistanin ja Pakistanin jihadistien koulutusleireille tai eri konflikteihin.

Ainakin 140 uusruotsalaista on palannut jihadista takaisin Ruotsiin ja 50 on päässyt paratiisiin. Tunnetuimpia uusruotsalaisia terro

Terroristeja ovat Osama Krayem ja Mohammed Belkaid, jotka olivat mukana Pariisin 2015 ja Brysselin 2016 iskussa.

SVT on listannut maailmalla vankiloissa istuvia uusruotsalaisia erilaisista terroriyhteyksistä:

Kreikka 2017, Bosnia 2007: Tausta entisessä Jugoslaviassa, mutta saanut Ruotsin kansalaisuuden, tuomittiin Kreikassa 15  vuoden vankeuteen terrorijärjestön jäsenyydestä ja Bosniassa terroririkoksen valmistelusta.

Syyria, Ruotsi 2016: Kaksi uusruotsalaista, irakilainen ja etiopialainen, tuomittiin Ruotsissa elinkautiseen terroririkoksesta Syyriassa 2013.

Somalia, Usa 2016: Kaksi somalitaustaista Ruotsin kansalaista tuomittiin USA:ssa 11 vuoden vankeuteen Al-Qaidan tukemisesta.

Tanska 2012: Kolme ruotsin kansalaista, joista kahdella tausta Tunisiassa ja Libanonissa ja yksi Libanonin kansalainen, mutta asuinpaikka Ruotsissa, tuomittiin Tanskassa 12 vuoden vankeuteen terroririkoksen suunnittelusta Tanskaan.

USA 2009: Libanonilaistaustainen Ruotsin kansalainen tuomittiin USA:ssa elinkautiseen Al-Qaidan tukemisesta.

Marokko 2008: Marokkolainen uusruotsalainen tuomittiin Marokossa terrori-iskun suunnittelusta pikku vankeuteen.

Advertisements
, , , ,

16 thoughts on “SÄPO:n mukaan Ruotsista lähtenyt 300 jihadiin-useita uusruotsalaisia tuomittu maailmalla

 1. Volvo, Scania ja terrorivienti! Kyllä taas saadaan olla ylpeitä Svea-Mamman maassa. No, Volvo on nykyään kiinalainen ja Scania saksalainen ja terroristitkin maahantunkeutuneita kuka mistäkin paskareikämaasta.

 2. Toivottavasti Nergin Päivi ei ole lopettanut tulijoiden oikean henkilöllisyyden kirjaamista muistivihkoihinsa vaikka virka vaihtuikin.

  1. Ellen ihan väärin muista, Päivi taisi kyllä virkaa vaihtaessaan tunnustaa puhuneensä löfbergiä. Vaan eipä siitä kukaan ole yrittänytkään vaatia häntä tilille.

    1. Mitäpä sitä kysymään, sillä ilmeistähän se on: poliittisin perustein virkatehtäviinsä tosiasiallisesti epäpätevä (kuten esim. maataloustieteen maisteri sisäisen turvallisuuden ministeriön päällikkönä!) virkahenkilö tekee juuri kuten hänet nimittäneet poliitikot hänen käskevät tehdä.

     Tottelemisesta seuraa mukava eläkevirka; tottelemattomuudesta seuraa katoaminen Kuun pimeälle puolelle.

   1. Suomessa ei kyllä kirjoitettaisi näin missään valtalehdessä, olen siitä melko varma.

 3. Ruotsi voittaa lukumääräisesti, mutta Suomi – siis Suomi – on ykkönen prosentuaalisesti. Ruotsilla on jostain miljoonasta mususta 300 terroristia, mutta Suomella 50 000 mususta 100 terroristia! Ja ohi tullaan myös lukumäärässä, kunhan ehditään, perkele!

 4. Ruotsalaisterroristeja sentään tuomitaan ulkomailla ja rangaistus ilmeisesti suoritetaan myös siellä. Sen sijaan suomalaisterroristit tuodaan kiireen vilkkaa ”kotimaahan” ja tuomitaan täällä, jos tuomitaan. Ja jos sattuisi muutama kuukausi kakkua tipahtamaan, se tietenkin suoritetaan Suomessa, ettei vain pikku-teroparka kärsi nälkää ja vilua ”balkanin vuorilla taistellessaan”.
  Onhan suomen sentään pidettävä omistaan huolta, muuten ei kunnian kukko laula.

  1. Kyllä voisi, mutta sen pitäisi tapahtua heidän oman käytäntönsä alueella.
   Siihenkin alettaisiin keksiä erilaisia kansainvälisen oikeuden proseduureja, joiden välttämiseksi olisi paras kuljettaa porukka autiomaahan ja teloittaa siellä. Ruotsin ulkoministeriön hätääntyneisiin kyselyihin vierihoitoa, rintaruokintaa ja pillua välittömästi tarvitsevien uuskansalaistensa perään vastattaisiin aina että tutkimme asiaa, joka on hankala ja hankaloituu aina vaan…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.