Äiti otti kotiin maskotiksi afgaanin, joka raiskasi tytärtä useiden vuosien ajan

0
2407947.jpg
Mohammed Karim Karimi, laupias samarialainen.
12.2.2018

Afganistanilainen Mohammed Karim Karimi tuomittiin hiljattain Örebron käräjäoikeudessa kolmen vuoden vankeuteen ja karkoitukseen, joka sisältää elinikäisen maahantulokiellon Ruotsiin. Rikosnimikkeenä on lapseen kohdistunut raiskaus ja uhrina 7-vuotias lapsi.

Mohammed tuli Ruotsiin 2013 ja kertoi paenneensa Afganistanista. Hän oli tullessaan 32-vuotias. Hänen tarinansa mukaan hän harjoitti autojen varaosakauppaa, jonka peri isältään. Yksi kaunis päivä poliisiuniformuiset miehet kidnappasivat hänet ja kiristivät hänen perheeltään rahaa. Muutaman viikon päästä turvallisuusjoukot vapauttivat hänet ja hän pakeni Pakistaniin, josta edelleen Ruotsiin.

Näin siis tarinoin Karlskoga Tidningen kesällä 2016, kun Mohammed oli saanut kaikista instansseista kielteisen päätöksen ja karkoitus kotiin oli edessä. Media yritti näetsen tehdä Mohammedista säälitarinaa, jonka elämä Kabulissa olisi loppunut hengenlähtöön, jos hänet sinne palautetaan.

Juttu saa uskomattomia piirteitä. Nimittäin Mohammed vetää seuraavaksi hihastaan jeesus-kortin ja paukahtaa kristinuskoon. Hän kääntyy erään karlskogalaisen pastorin puoleen ja kastautuu kristityksi. Mohammed kertoo uskoontulonsa jälkeen:

– Jeesus on rauha ja rakkaus. Jeesus rakastaa kaikkia. Meidän ei pidä tappaa toisiamme jos kerromme olevamme kristittyjä.

Mohammed nimittäin on satavarma, että nyt, kun hän on kristitty ja siitä on kiirinyt sanaa Afganistaniin, niin hänet kuoletetaan vielä varmemmin. Jos tappotuomio ei ollut auton varaosakaupan tiimoilta aivan satavarma niin nyt kristityksi tulemisen jälkeen se on 110 prosenttia varmaa.

– He ovat julistaneet moskeijassa minun nimeäni ja kertoneet, että jos minua näkyy hoodeilla niin henki pois. Se, joka jättää islamin, se tapetaan, kertoi Mohammed 2016 kesällä.

Koska Mohammedin identiteetti oli ns. todennäköinen niin karkoitus viivästyi.

 

Kuvakaappaus 2018-02-12 12-41-00

Afgaani oli tutustunut jo aiemmin seurakunnan toiminnan kautta erääseen ruotsalaiseen yksinhuoltajaäitiin, jolla on 7-vuotias lapsi. Pariskunta tutustuu nopealla tahdilla ja afgaani muuttaa taloon keväällä 2014. Afgaani on kuitenkin paljon kiinnostuneempi 7-vuotiaasta tytöstä kuin äidistä. Mies käy käsiksi tyttöön ensimmäisen kerran syksyllä 2014.

Syyttäjän lausunnossa sanotaan, että mies oli aluksi mm. työntänyt kätensä tytön housuihin. Ensimmäisen teon jälkeen Mohammed tulee rohkeammaksi ja mies aloittaa raiskaukset. Hän käy käsiksi tyttöön kun äiti on kaupassa tai töissä tms. Teot jatkuvat ainakin pari vuotta kun tyttö täyttää yhdeksän. Tyttö ei uskalla kertoa tapahtumista kenellekään. Hänen oman arvionsa mukaan on raiskauksia oli kymmenkunta.

Tyttö kertoo asiasta serkulleen, mutta vannottaa tätä olemaan kertomatta asiasta kenellekään. Serkulle asian tietoisuus aiheuttaa pahoinvointia ja kun hänen vanhempansa huomaavat oireet, saavat he tytön lopulta puhumaan. Mutta vasta tytön setä kuultuaan asiasta tekee siitä poliisille ilmoituksen. Tyttö kertoi serkulleen lisäksi, että Mohammed näytti tytölle pornoa puhelimella.

Tyttö kertoo kuulusteluissa, että hän on yrittänyt kertoa asiasta äidilleen, mutta äiti taas väittää kuulusteluissa, että ei muista tällaista. Äiti kuitenkin kertoo, että ollessaan töissä iltavuorossa tyttö on soittanut useaan otteeseen paniikissa ja sanonut, että ei halua olla äidin miehen kanssa kahdestaan. Äidin mukaan tyttö on voinut niin huonosti, että on jopa oksentanut jäädessään kahdestaan afgaanin kanssa.

Kun asia eteni poliisille, afgaani häipyi maisemista ja hänet vangittiin poissaolevana. Kesti 10 kuukautta ennenkuin hän jäi kiinni.

Örebron käräjäoikeus tuomitsi Mohammed Karim Karimiin 15. tammikuuta kolmen vuoden vakeuteen. Oikeudessa toteenäytettiin kolme lapseen kohdistunutta raiskausta ja yksi törkeä seksuaalinen ahdistelu. Lisäksi tuomio sisältää karkoituksen.

Mies itse kiisti teot. Hän kertoo, että kaikki on valetta, valetta ja valetta. Äiti on suunnitellut koko tapahtuman sen jälkeen, kun hänellä oli suhde toisen naisen kanssa.

Asia jatkuu Örebron hovioikeudessa, asianumerolla  B 323-18. Seurataan päätöstä.

_rebro_TR_B_5946-16_Dom_2018-01-15

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Äiti otti kotiin maskotiksi afgaanin, joka raiskasi tytärtä useiden vuosien ajan

 1. Aivan liian helpolla pääsi tämäkin iljetys. Miksi näitä päästetään edelleenkin maahan ja miksi ei tyhjäntoimittajia ja rikollisia heitetä ulos? No siksi että hallitus viis veisaa kantisten ihmisoikeuksista. Raiskauksia tulee liukuhihnalta mutta hallitus ei tee mitään. Viimeksi lauantaina alaikäisen tytön joukkoraiskaus Husbyn jätelähiössä:

  https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-gruppvaldtakt-mot-flicka/

  17
  1
 2. Kiitos napakasta jutun tiivistelmästä Paavolle. Papin osuus farssissa ei ole niin kovin olennainen paitsi vastaukset kun häntä haastateltiin tapauksen paljastuttua. Lapsen äidin rooli hämmästyttää. Batikhäxa olisi pitänyt tuomita johonkin häpeärangaistukseen mutta sellaisia ei valitettavasti ole. Ehkä julkisuus hoitaa. Tytön elämä saattaa olla pahasti pielessä lopun elämää. Hyvät tarkoitukset ja hyväuskoisuus kääntyvät aivan päälaelleen liian monessa tapauksessa enemmän tai vähemmän tai oikein helvetin tavalla.Toivottavasti seurakunnan pastori saa myös maistaa julkisuutta ”hyvyydestään.”

  11
 3. Kaikki jotka veljeilevät alibabojen kanssa saavat aivan varmasti tätä. En pysty osoittamaan minkäänlaista myötätuntoa rikosten uhreja kohtaan kun tietää,että normaalijärjellä varustettu ihminen ei edes noteeraa noita ali-ihmisiä ja pysyy helevetin kaukana noista muslimiraiskaajista.

  21
  2
 4. Tämä on asia mistä olen ollut eniten huolissani. Ne törkeimmät rikokset eivät yleensä näe päivänvaloa. Ja niitä riittää. Tekijän etnisyydellä on suora korrelaatio valkopesun ja peittelyn ja selittelyn määrään. Tuokin lapsi heitettäisiin surutta rovioon jos sillä pelastettaisiin afgaanin tulevaisuus Ruotsissa.

  Onnea taas yhden särjetyn psyykkeen ja kehon puolesta humanitäriseen suurvaltaan. Nämä ei varmaan kesken lopu. Saman kohtalone kokee luultavasti sadat muutkin ruotsalaiset päivittäin.

  Sisäsiittoisen, kognitiivisesti hyvin rajoittuneen heimolaisen seksileluksi päätyminen ihmisoikeuksien takia on vissiin koko Ruotsin kohtalo.

  16
 5. Tytön setähän on rasisti! Jos paljastuu, että hän tuon lisäksi kannattaa sverigedemokraatteja, niin äkkiä potkut töistä ja täysi eritys sosiaaliseen elämään. Loppuu tuo puuttuminen Muhamedin seksielämään!

  11
  2
 6. Kovimman hinnan tästä etnopalvonnasta maksavat syyttömät, pahimmassa tapauksessa lapset. Ja mikään ei ole muuttunut Turun terrori-iskun jälkeen Suomessakaan: aikuiset miehet, joista ei tiedetä mitään. Ja mitään ei opita edes terrori-iskusta.

  15
  1. ”aikuiset miehet, joista ei tiedetä mitään, istuvat edelleen kouluissa lastemme keskellä”

   14
  2. Meillä kokoomuksessa ei tuollaisia laskelmia tehdä. Se olisi rasismus! Ehkä jopa natsismus!

   Meillä kokoomuksessa tehdään vain sellaisia laskelmia mitkä sopivat Käteisen-Stupidon-Urpon-Mykkäsen linjaan. Se tarkoittaa sitä että
   inhimillisellä kärsimyksellä ei ole hintalappua.

   Eli ei ole mitään merkitystä paljonko kärsimystä tai tuhoa maahantuomme halpatyövoimafetissimme tyydyttämiseksi, pääasia on että matubisnes tuottaa kuonalle ja kumppaneille.

   P.S. Ei ole mitään massia mistä jakaa.

   P.S.S Paitsi matubisnekseen, koska hyväveli ja omatasku.

 7. On siinä hottia sexyä!! Rypsipellossa runkkaava muslimi, pillunkiilto silmissään. Tuosta voisi tehdä ”Hälsningar från sommar Sverige!” postikortteja.

 8. Johan nyt äiti-häxa on ollut vallan kauhea. Mitenkä hän tuolla tavalla alkaa syytellä poloista muhamettia.

  Asiaan, eli voi tyttöparka, minkälaiselle äidille on joutunut syntymään. Eikö isä pysty tekemään asialle jotain, vai onko isästä edes tietoa kun rouva häxa on tuollainen, luultavasti hyvinkin leväperäinen.
  Oksettaa ja ällöttää noiden lapsirassukoiden takia, eikö mikään viranomainen pysty auttamaan,no eipä tietenkään.

 9. https://i.imgur.com/H1PgW5l.png

  Mitä Suomen hallitus aikoo tehdä Suomalaisten lasten suhteen jotka toistuvasti raiskaavat aikuisia turvapaikanhakijoita?

  Miksi YLE ei kirjoita tästä Suomalaisten lasten systemaattisesti harjoittamasta epäinhimillisestä hyväksikäytöstä mitään????!!!

  Voi vain kauhulla kuvitella miten Suomalaiset lapset ovat vuosikymmeniä raiskanneet Suomalaisia miehiä jos kerran kynnys raiskata ulkomaalaisiakin on näinkin matala, Suomalaiset miehet häpeissään ovat turvautuneet pulloon ja paenneet todellisuuden kauheuksia, monet myös tehneet itsemurhan.

  Mitä helvettiä Suomalaisissa kouluissa oikein opetetaan??? Aikuisen miehen raiskaaminen ei ole koskaan okei !!!!!!!

  HÄPEÄ SUOMI !!!!

  1. Hmm tämä on käyttistä kokoomuksen ensi vaalikamppailussa. Raiskaa ne suomalaiset teinitytötkin slogan, jaa mutta olikohan se vihreillä viime vaaleissa käytössä? Ainakin takkulaiset ovat sitä viljelleet kolmikanta (viherstallarit, kokkarit, takkunistit) palaverissa.

   Ei ole julkista tietoa vielä, mutta kokoomus on vihreiden suurpääoma-osasto ja meidän pitää ottaa sieltä nöyränä käskyt vastaan, ihan mykkänä vaan.

  1. Äidille somalialainen vahaus, jotta ei enää kutittele Muhammedeja nähdessään.

 10. mohammed vähän leikki lääkärileikkejä hyvänhyvyyttään suojelukseensa ottamansa naisen lapsen kanssa.Ja Rasistinen oikeuslaitos tuomitsee raiskauksista! Ja kaikenlisäksi aikoo karkoittaa! Tapettavaksi!
  Onneksi ruåtsi on humanitäärinen maa, joten karkoitusta tuskin koskaan toteutetaan. Ja Ainahan voi linnatuomion jälkeen vaihtaa nimeä ja muuttaa suomeen.

  1. Mietin tässä että ehkä veli-Mykkänen voisi ottaa vainotun lääkäri-kokelaan kotiinsa hoivattavaksi? Laskelmat näyttävät että Mykkänen voisi elättää n. 10 000 matu-ukkoa vuodessa, joten tästä olisi hyvä aloittaa.

 11. Tässä meillä on jälleen yksi Ruvakki joka on oman elämänsä lisäksi tuhonnut toisten elämän. Omaa reikää on vissiin kutittanut sen verran että on saanut siihen koti-lemmikiltä hoitoa, mutta että altistaa lapsenkin ja mahdollistaa raiskaukset… se on jo perverssiä. Ikävä kyllä näitä tarinoita tulee julki niin kauan kun noiden kanssa sosialisoidaan. Vika ei ole täysin koti-lemmikin sillä ymmärryshän siltä menee kun näkee joka puolella paljasta valeaa ihoa eivätkä ne ole edes vuohia. Syy on ruotsalaisnaisen joka ottaa elätikseen koti-lemmikin. Se tästä joutaisi oikeuteen myös.

  4
  1
  1. Lapset pois tuollaisilta vanhemmilta. Ai niin ei voi koska ihmisoikeudet ja KALERGISUUNNITELMA.

 12. Rakkauden ja hyvyyden edustajina esiintyvät ”suvaitsevaiset” naiset eivät rakasta edes omia lapsiaan sen vertaa että auttaisivat näitä pois pedofiilien kynsistä.

  Vasemmistolaiset eivät ole ihmisiä. Ei kukaan oikea ihminen voi katsoa oman lapsensa kiduttamista läpi sormien.

 13. Tuskin kenellekään tulee yllätyksenä, että raiskaahan se pakolainen, kun sille antaa lapsivaimon. Monikulttuurissa tosin kyseessä ei ole raiskaus, vaan ihan tavallinen akti. Ruotsin yhteiskunta on nyt syyllistynyt Karimi Karimin häpäisyyn, missä hänen korvauksensa viipyy?

 14. Tämän tarinan äiti saattaa oikeasti olla vain höynäytettävä hyväntahtoinen hölmö, joka on oikeasti halunnut auttaa ”kuolemanvaarassa olevaa ihmistä” ja luullut olevansa suhteessa ihan normaalin ja kunnollisen miehen kanssa.

  Ei ole äidin kannalta kauheampaa tilannetta kuin se, että tajuaa uuden miesystävän olevankin pedofiili ja enemmän kiinnostunut lapsesta kuin hänestä.

  Ruotsissa on tapana syyttää kaikesta rikollisuudesta yhteiskuntaa, mikä sossukuplan ulkopuolelta vaikuttaa hölmölle. Mutta yhteiskunnallisen suvakkiaivopesun johdosta, olen valmis uskomaan tämän äidin vilpittömyyteen. Hän ei ole syyllistynyt muuhun kuin aivopesun tuottamaan hölmöyteen. Hän on uskonut miehen jutut 100 %. Hän on uskonut miehen kunnollisuuteen eikä ole älynnyt epäillä missään vaiheessa tuollaisia hirveyksiä.

  Onneksi asia tuli ilmi. Saisi äijä saada kovemman rangaistuksen. Äidille tämä on valtava nöyryytys ja häpeä. Uskallan väittää, että nyt loppui tuon naisen suvakkius. Suvakkiudelle saattoi koko suvussa tulla nyt piste. Tästä lähtien he osaavat epäillä. Kastematokin oppii sähköiskusta.

  1. Minusta äiti on ottanut hirvittävän riskin, koska ei aivopesu voi poistaa kaikkea varoittavaa informaatiota, jota kyllä on olemassa. Hän on kieltäytynyt ottamasta huomioon rasistien esittämiä näkemyksiä siitä, millaisia kolmansista maista tulleet miehet saattavat olla.

   Ja hän on tehnyt kaiken alusta lähtien tyttärensä kustannuksella. Hän on jättänyt tyttärensä vieraasta kulttuurista tulleen miehen armoille, joka on suorastaan rikollisen hölmöä.

 15. Siinä olikin näppärästi koko mokutus karrikoiden tiivistettynä yhteen tapaukseen. Valehdellaan, puhutaan paskaa, että päästään maahan. Sitten raiskataan, jonka jälkeen valehdellaan lisää ja puhutaan paskaa.

 16. Minkälainen äiti ottaa näitä kotiinsa jossa pieni tyttölapsi?
  Ja minlälainen äiti jättää pienen tytön kahdestaan tämmösien kanssa kun tiedetään ettei nuo välitä mistään muusta kun omista haluistaan😡

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.